Gem annonce

Datainteresseret studentermedhjælper med interesse for læring til HR i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
23-11-2021

Har du lyst til at arbejde med understøtning af kompetenceudvikling med analyse og data? Og synes du også det er vigtigt, at der er styr på evalueringer, kursusopslag og lederlister? Har du interesse for læring og digital kompetenceudvikling så er du måske vores nye studentermedhjælper i HR.

 

Om jobbet

Din primære opgave bliver at understøtte kompetenceudviklingsteamet med udvikle, drifte og analysere de læringsaktiviteter, vi har på tværs af alle medarbejdergrupper i KFF fra bibliotekarer til dem, der vedligeholder vores boldbaner.

 

Du vil få nogle selvstændige faste opgaver med træk af data og analyse, kommunikation og opfølgning til medarbejdere og håndtering af kursustilbud i Campus, som er vores LMS (platform hvor digital og fysisk læring udbydes). Der vil også være ad hoc-opgaver med eksempelvis udarbejdelse af notater og præsentationer.

 

I HR bliver du en del af et stærkt team bestående af 12 konsulenter, som arbejder rigtig godt sammen. Vi arbejder bredt med HR eksempelvis kompetenceudvikling, organisationsudvikling, arbejdsmiljø, sygefravær og trivsel.

 

Den ideelle kandidat

Du er sikkert i gang med en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse, du må gerne være på første eller andet år af din bachelor.

 

Det er vigtigt, at du har blik for detaljen og går op i at levere et godt produkt. Du skal have lyst til at hjælpe os med at yde en rigtig god service til KFFs medarbejdere og ledere.

 

Derudover forestiller vi os, at du har lyst til og flair for at arbejde med data og præsentere dem på en overskuelig måde. Du må gerne være god til Excel eller have interesse for at lære det.

 

Det er vigtigt for os, at du går struktureret og løsningsorienteret til dine opgaver, både de store og små, og at du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt. Som menneske forventer vi, at du er serviceminded, engageret, tager ansvar og har let ved at opbygge relationer på tværs. Du må gerne trives med både projektarbejde og med selvstændige opgaver.

 

Om Center for Økonomi, Kommunikation og Organisation (CØKO)

HR udgør et ud af seks teams i CØKO. Centeret løser en bred portefølje af opgaver inden for HR, strategiudvikling, kommunikation samt budget og regnskab.

 

CØKO er strategisk samarbejdspartner for forvaltningens enheder og sparringspartner for forvaltningens direktion, borgmester og udvalg. Centeret består af ca. 90 medarbejdere, og ledelsesgruppen udgøres af seks ledere og to chefer.

 

Der er højt til loftet og en uformel omgangstone selv i en til tider travl hverdag.

 

Om kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF)

Det er forvaltningens kerneopgave at understøtte kultur- og fritidslivet i København og i samarbejde med københavnerne skabe en by, der lever og udvikler sig. KFF driver byens biblioteker, kulturhuse, museer, idrætshaller, idrætsanlæg og borgerservice blandt meget andet.

 

Du kan læse mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads her: http://www.kk.dk/artikel/kultur-og-fritidsforvaltningen-som-arbejdsplads.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 15 timer om ugen, men vi er fleksible og har forståelse for travle perioder på studiet. Arbejdsstedet er Nyropsgade i København V.

 

Vi forventer, at stillingen besættes snarest muligt.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Hanna Donau fra HR på 2929 6771.

 

Søg via linket senest tirsdag den 7. december 2021

 

Vi forventer at afholde samtale tirsdag den 14. december.

 

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
23-11-2021
Udløber
07-12-2021
Kviknummer
LJA-82991098
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen

Adresse
Nyropsgade
1602
København
Danmark
Praktisk information
Indrykket
23-11-2021
Ansøgningsfrist
07-12-2021
Kviknummer
LJA-82991098
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed
Gem annonce