Københavns Universitet

Københavns Universitet,

Storkøbenhavn
12-06-2017

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) til Københavns Universitet

Kontakt

Københavns Universitet

Tlf: +45 35 33 28 28
Praktisk information
Oprettet:
12-06-2017
Udløber:
17-07-2017
Kviknummer:
LJA-46889831
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web,
Kommunikation og medier,
Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Universitet søger en Databeskyttelsesrådgiver, der sammen med universitetets ledelse kan sikre implementeringen af EUs Dataforordning og efterfølgende udfylde rollen som Databeskyttelsesrådgiver. 

 

Dine opgaver:
Du er

 • er rådgivende for alle organisatoriske niveauer og enheder på universitetet mht. Dataforordningens krav og overholdelse af disse

 • overvåger overholdelsen i forhold til Dataforordningen i samspil med universitetets Informationssikkerhedschef 

 • medvirker ved tilsyn og ved forespørgsler vedr. registreredes rettigheder 

 • udarbejder risiko- og konsekvensanalyser i forbindelse med nye projekter 

 • forestår de nødvendige analyser og formidler resultaterne med handlingsanbefalinger 

 • udvikler politikker, retningslinjer og værktøjer og instruerer i brugen af dem 

 • samarbejder med universitetets Informationssikkerhedschef om kontroludvikling og tilpasning 

 • holder kontakt med relevante myndigheder og eksterne samarbejdspartnere inden for og uden for sektoren 

 

Frem til maj måned 2018 skal du være en central medvirkende i det projekt, der skal implementere EUs Dataforordning på Københavns Universitet. Projektet er i sin anden fase, det er forankret hos universitetets Prorektor for forskning og innovation og ledes af en ekstern projektleder.

 

Dine faglige og personlige kvalifikationer: 
Du skal 

 • have et indgående kendskab til standarder og lovkrav på området samt meget gerne indblik i universitetets opbygning og ledelsesstruktur 

 • have gode kommunikative evner på dansk og engelsk i skrift og tale 

 • kunne arbejde selvstændigt, være opsøgende og god til at indgå i et samarbejde på mange niveauer og i mange sammenhænge 

 • være parat til selv at vise vejen og kunne anvise samt udvikle løsninger 

 • have gennemslagskraft, drive og vedholdenhed 

 • være indlevende og åben for input fra dine omgivelser 

 • have gode analytiske evner og en struktureret tilgang til opgaverne 

 • være diplomatisk og god til at kommunikere, både i forhold til kolleger, Københavns Universitets øverste ledelse og dine interne og eksterne samarbejdspartnere 

 • have en relevant faglig uddannelse, gerne som jurist og med en ledelsesoverbygning 

 • kunne inspirere og stille krav til it-teknikere og -praktikere i forhold til, hvordan data anvendes og opbevares 

 

Det er ønskeligt, at du har projektledererfaring og forståelse for processer og organisationsudvikling i en stor og kompleks organisation. 

 

Løn og Ansættelsesvilkår 
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for at forhandle et tillæg. Der tilbydes generelt en konkurrencedygtig løn. 

 

Ansøgning 
Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningsfristen er mandag d. 17. juli 2017 med tiltrædelse 1. september 2017 eller hurtigst muligt herefter. 

 

Koncern-it 
Københavns Universitet har gennem en årrække arbejdet med fokus på professionalisering af administration og it. Målet har været at sikre den bedst mulige it-understøttelse til forskning og uddannelse på højeste internationale niveau.

 

Nøje forbundet med dette er at opnå et højt niveau med hensyn til informationssikkerhed også i forhold til data, der ikke er digitalt lagrede.

 

Arbejdet er organisatorisk forankret i universitetets fælles it-afdeling, Koncern-it. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med universitetets informationssikkerhedschef, Poul Halkjær Nielsen, og I vil begge referere til Koncern-its chef, vicedirektør Klaus Kvorning Hansen. 

 

Du tilbydes 
Et dynamisk drevet uformelt arbejdsmiljø, hvor der er stor mulighed for indflydelse for den enkelte, vidensdeling og gensidig hjælpsomhed i smukke, historiske bygninger ved Frue Plads. Københavns Universitet er en familievenlig arbejdsplads, der fokuserer på trivsel og løbende kompetenceudvikling som forudsætninger for gode resultater.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Informationssikkerhedschef Poul Halkjær Nielsen på 35324748 eller vicedirektør i Koncern-it, Klaus Kvorning Hansen på 29354204 eller på e-mail klkh@adm.ku.dk.

 

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

 

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Chefkonsulent til det specialiserede Socialområde

Region Syddanmark, Regionshuset
Frist: 
02-10-2017

Ambitiøs Senior Tax Manager

Redmark
Frist: 
20-10-2017

Chefkonsulent til LIVSVÆRK

Livsværk
Frist: 
18-10-2017
Lignende job
YoungCRM A/S
Aalborg, Nordj...
Frist:
26-10-2017