SDU

SDU,

Odense
09-11-2017

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) - Chefkonsulent

Kontakt

SDU

Campusvej 55
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-11-2017
Udløber:
26-11-2017
Kviknummer:
LJA-51021685
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SDU søger en dygtig og engageret databeskyttelsesrådgiver (DPO), som kan understøtte SDUs ambitioner om at sikre eksemplarisk behandling af personoplysninger indenfor bl.a. forskning, uddannelse og administration.

 

SDU er i fuld gang med at implementere nye regler for databeskyttelse og har et stort fokus at sikre, at personoplysninger bliver behandlet lovligt, sikkert og transparent til gavn og tryghed for samfundet, samarbejdspartnere, studerende og ansatte. Vi søger derfor en DPO, som kan hjælpe os med at realisere ambitionen.

 

Om stillingen

 

Som DPO bliver du en central aktør i universitetets implementering af databeskyttelsesforordningen. Efter implementeringen får du en central opgave i at rådgive SDUs ledelse, forskere og øvrige medarbejdere i at håndtere personoplysninger samt i at føre tilsyn med at universitetets databeskyttelse er på højt niveau.

 

Dine primære opgaver vil være:

 

  • Rådgivning om implementering af EUs databeskyttelsesforordning på SDU.

  • Rådgivning af alle enheder i organisationen og på alle organisatoriske niveauer omkring databeskyttelses- forordningen og datasikkerhed generelt (regler, lovkrav, interne procedure mv.)

  • Overvågning af den fortsatte overholdelse af forordningen i tæt samarbejde  med andre relevante aktører i organisationen.

  • Rådgivning vedrørende udarbejdelse af konsekvensanalyser.

  • Gennemførsel af tilsyn og opfølgning på forespørgsler vedrørende registreredes rettigheder.

  • Gennemførsel af risikoanalyser i.fm. opstart og gennemførsel af større projekter.

  • Udvikling af politikker, retningslinjer, procedurer og værktøjer samt instruktion i brugen af disse (evt. i samarbejde med HR Udvikling og andre relevante aktører).

  • Kommunikation internt på SDU omkring databehandling og databeskyttelse.

  • Kontakt til relevante myndigheder, eksterne samarbejdspartnere og borgere.

 

 

Organisatorisk vil du ved din ansættelse referere til universitetsdirektøren.

 

Om dig

Du besidder overblik og drive og brænder for at skabe de bedste forudsætninger for en god, sikker og lovmedholdelig behandling af personoplysninger på SDU.

 

Du har en relevant faglighed i relation til databeskyttelse, indsigt i EUs databeskyttelsesforordning og har erfaring med ledelse af større udviklings- og implementeringsprojekter. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med uddannelses- og forskningsområdet samt i et universitets opbygning og ledelsesstruktur.

 

Du kan overskue og navigere i en stor, kompleks og politisk præget organisation med flere organisatoriske niveauer og kan kommunikere skarpt og præcist med mange forskellige modtagere.

 

Som person er du struktureret, serviceminded, udadvendt og selvstændig. Du har en rolig natur og evner at stå fast og sætte dig igennem. Endvidere arbejder du godt sammen med mange forskellige personalegrupper (ledere, forskere, undervisere samt det teknisk-administrative personale) og har forståelse for deres forskellige ønsker og behov.

 

Vi tilbyder

En spændende stilling i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, med gode muligheder for at sætte dit eget præg på hverdagen og den fortsatte udvikling af arbejdet datasikkerheden på SDU.

 

En afvekslende og udfordrende hverdag, med stor diversitet i problemstillinger og mange forskelligrettede behov i forhold til datasikkerhed og lagring af personfølsomme oplysninger.

 

Du får stor indflydelse på planlægningen og løsningen af egne opgaver.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker som chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der vil, afhængig af kvalifikationer, være mulighed for forhandling af tillæg.

 

Tjenestested er i Odense. SDU har campusser i seks byer i Danmark, og der må derfor påregnes nogen rejseaktivitet i forbindelse med implementering, udvikling og rådgivning.

 

Første runde af ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 48-2017. Det forventes at der gennemføres to samtalerunder.

 

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Universitetsdirektør Thomas Buchvald Vind (telefon 65 50 10 20).

 

Stillingen skal søges via vores hjemmeside www.sdu.dk/service/ledige_stillinger

 

Ansøgningen skal være registeret i vores system senest den

26/11/2017 kl. 23.59.59.

 

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

 

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her - http://www.sdu.dk/service/ledige_stillinger/soegjob

 

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
Bjorgvin Eiendomsmegling Vest
Bergen
Frist:
18-04-2018