VisitDenmark

VisitDenmark,

København
16-11-2017

Data Scientist/analytiker til VisitDenmark

Kontakt

VisitDenmark

Islands Brygge 43
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2017
Udløber:
10-12-2017
Kviknummer:
LJA-51326396
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være med til at styrke beslutningsgrundlaget i dansk turisme og udvikle VisitDenmark som datadrevet markedsføringsorganisation, så er stillingen som data scientist hos VisitDenmark måske noget for dig. 

Din profil:
Vi søger en kandidat, som brænder for at finde nye sammenhænge og indsigter i data, som er nysgerrig på hvordan nye dataindsamlingsmetoder og digitale datakilder kan være med at øge vores viden om turismen og turisterne i Danmark og dermed bidrage til en målrettet og effektiv markedsføring af Danmark. Du er motiveret af at omdanne data til viden og brugbare resultater. Du er stærkt udviklingsorienteret og har lyst og mod til at prøve nyt. 

Faglige kompetencer:
Du er stærk på databehandling, statistik, analyse og datavisualisering på tværs af datakilder. Du har erfaring med Power BI, Tableaux, SAS eller lignende BI værktøjer, komfortabel med udvikling af API kald og web scraping og lyst til at arbejde med nye datakilder som fx lokationsdata fra teleselskaber, SoMe text mining, eller andre kilder, der kan øge vores viden om turisterne og turismen i Danmark. Vi arbejder tæt sammen med VisitDenmarks online team, og anvender i stigende grad insights fra den store mængde data, der genereres via besøg på VisitDenmarks hjemmesider, facebook, Instagram og Twitter. Du evner at formidle resultater på en enkel og tilgængelig måde både internt og eksternt.  

Om teamet:
Vi er et team med en uhøjtidelig stemning og en åben læringskultur med et bredt netværk både nationalt og internationalt.  Vi sætter en ære i at være servicemindede, løsningsorienterede og arbejde med høje faglige standarder. Vi prioriterer at holde os up to date og på forkant ved at deltage i og hold oplæg på seminarer, kurser og konferencer, ligesom vi er engagerede i faglige samarbejdsfora på både nationalt, nordisk og europæisk plan.  Vi arbejder med nationale og internationale statistikker, beregner turismeøkonomi, gennemfører brugerundersøgelser blandt turister og udforsker nye og digitale datakilder og brugerflader, hvor du i høj grad også kommer ind i billedet.

Opgavetyper:
Mulighederne er mange, og du vil i vid udstrækning være med til at udvikle din egen stilling med dine kompetencer og din profil.  Vi har følgende nye projekter på tegnebrættet:

  • Digital tilgængeliggørelse og analyse af resultaterne fra 12.000 turistinterviews.

  • Online turismebarometer for kommuner baseret på ny kommunal overnatningsstatistik

  • Automatiseret konkurrentovervågning via API kald til udenlandske statistikbureauer

  • Temaanalyser baseret på  SoMe data

  • Analyse af AirBnB og andre lignede deleøkonomiske overnatninger

Mange opgaver udfører vi selv, andre gennemfører vi i samarbejde med eksterne leverandører.

Din baggrund:
Du har et par års relevant erhvervserfaring og kan være cand.polit., cand. it., cand.merc. (mat.) cand.merc. (it) eller anden videregående uddannelse, hvor fokus er på datatolkning, datavisualisering, automatisering, analyse, talbehandling og statistik. 

Om VisitDenmark:
VisitDenmark skaber kendskab og rejselyst til Danmark. Vi er en international markedsføringsorganisation med hovedkontor i København og 8 markedskontorer kontorer rundt omkring i verden. Vi arbejder alle for, at Danmark fortsat får del i den internationale turismevækst.

Ansøgning:
Synes du stillingen lyder spændende og er relevant i forhold til din baggrund, så send en ansøgning med CV, eksamensbeviser og evt. referencer senest d. 10. december 2017 via søg stilling funktionen her på sitet.  Ansættelse hurtigst muligt, skulle du have spørgsmål til stillingen kan du kontakte Analysechef Helle Damkjær tlf.nr. 32 88 99 48 eller mobil: 29 43 06 72.

VisitDenmark, Danmarks nationale turisme organisation, arbejder med markedsføring af dansk turisme. Vi er ca. 85 ansatte fordelt på hovedkontoret i København samt på 8 markedskontorer i Europa, USA og Asien.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job
Lignende job
Bjorgvin Eiendomsmegling Vest
Bergen
Frist:
18-04-2018