|   
Gem annonce

Data Protection Officer (DPO) til Folketinget

Folketinget

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-02-2021

Folketinget søger en dygtig, erfaren jurist (cand. jur.), til varetagelse af ansvaret som Folketingets Data Protection Officer (DPO).

Stillingen er placeret i Folketingets Bibliotek, hvor du endvidere vil indgå i et samarbejde med de øvrige medarbejdere i Biblioteket omkring Folketingets vidensarbejde. Hvad angår DPO-funktionen, der forventes at udgøre omkring halvdelen af stillingen, vil du referere direkte til Folketingets direktør.

 

Dine primære arbejdsopgaver

 

DPO:

  • Implementering og varetagelse af DPO-funktionens processer, metoder og værktøjer.

  • Regelmæssigt og systematisk kontrollere samt sikre korrekt og opdateret dokumentation af persondatabehandling.

  • Informere, rådgive og undervise Folketingets Administration om overholdelse af databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

  • Deltage i Folketingets informationssikkerhedsudvalg og samarbejde med Folketingets it-enheder. Fungere som primær kontakt for tilsynsmyndigheden, og håndtere registrerede personers forespørgsler vedr. deres persondata.

 

Folketingets Oplysning:

  • I samarbejde med Bibliotekets øvrige informationsspecialister, at besvare interne og eksterne henvendelser i Folketingets Oplysning, hvor arbejdet er organiseret i en telefon- og mailvagtordning.

  • Indgå i Bibliotekets samarbejde med andre europæiske parlamenters biblioteker og udredningstjenester.

  • Udarbejde baggrundsmateriale til lovforslag og beslutningsforslag.

 

Din arbejdsplads

Du vil indgå i Folketingets Biblioteks team på 20 engagerede medarbejdere, der sætter pris på et godt kollegaskab. Vi har en stor kontaktflade med mange forskellige brugergrupper lige fra folketingsmedlemmer til kollegaerne i Folketingets Administration, embedsfolk, pressemedarbejdere og interesserede borgere m.fl.

 

Der er tale om en spændende og udfordrende stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hvor du vil få et stort og selvstændigt ansvarsområde og et tæt samarbejde med hele organisationen, herunder ledelsen og direktionen.

 

Vi sætter altid faglighed, kvalitet og service i højsædet. Arbejdsdagen i Folketingets Bibliotek er afvekslende, og vi er selvledende i vores opgaveløsning samtidig med, at vi tænker på helheden.

 

Din profil

Du skal have erfaring inden for persondataret og koblingen til it-sikkerhed. Du er god til at formidle til forskellige faggrupper og har indgående viden om offentlig administration og Folketingets arbejde.

 

Du kender den juridiske, it-sikkerhedsmæssige og tekniske side af datasikkerhed, idet du skal være brobygger mellem jura og it i dit daglige virke.

 

Du er ansvars- og kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og med godt overblik også når der er travlt. Du er imødekommende, samarbejds- og serviceorienteret.

 

Du er udadvendt og trives med at være opsøgende i dit arbejde. Du er i stand til at videreformidle et komplekst budskab til meget forskellige målgrupper, både skoleeleven og journalisten.

 

Du skal brænde for at arbejde bag linjerne i demokratiets maskinrum, og har forståelse for og lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation.

 

Du har erfaring med gennemførelse og ledelse af projekter i store organisationer.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i en fuldtidsstilling og aflønnet i henhold til overenskomst mellem Folketingets direktør og AC, afhængigt af din erfaring og kvalifikationer.

 

Information og ansøgning

Ring til chef for Biblioteket Niels H. Jensenius, tlf. 3337 3482, hvis du har spørgsmål til jobbet.

 

Ansøgningsfrist: fredag den 5. marts 2021 kl. 12:00.

 

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 10-12.

 

Du begynder i jobbet den 1. maj 2021.

 

Arbejdssted:

Folketingets Administration

 

Hjemmeside:

www.folketinget.dk

 

Ansøgningsfrist:

05-03-2021

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Folketinget

Adresse 1
Christiansborg
1240 København K
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
19-02-2021
Udløber
05-03-2021
Kviknummer
LJA-81738716
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Folketinget

Adresse
Christiansborg
1240
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-02-2021
Ansøgningsfrist
05-03-2021
Kviknummer
LJA-81738716
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale
Beliggenhed
Gem annonce
   |