Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data- og analysemedarbejder til landets største socialforvaltning

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-07-2020

Er du stærk til tal, og kan du formidle dem klart og tydeligt i både skrift og tale? Har du erfaring med kvalitative metoder? Er du analytisk og god til at samarbejde? Så er jobbet som HR-datamedarbejder i Kontoret for Organisationsudvikling måske noget for dig. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2022.

 

I Socialforvaltningen arbejder vi på at skabe de bedst mulige tilbud og indsatser for borgere med særlige behov i København. De centrale enheder, som Kontoret for Organisationsudvikling er en del af, har som fokusområde at understøtte vores borgercentre, så de kan tilbyde den bedste service og ydelse til borgerne og deres pårørende. Desuden bistår vi borgmesteren og direktionen i arbejdet med at sætte rammen for den strategiske udvikling af organisationen.

 

Om stillingen

Opgaverne vil både skulle løses selvstændigt og i tæt samarbejde med en kollega i Kontoret for Organisationsudvikling. En stor del af dit arbejde vil være databehandling, kvalitetssikring og formidling af forvaltningens egne data primært fra registre, men kan også være udarbejdelse af spørgeskemaer og gennemførsel af interviews. Udover kommunens egne systemer vil Excel og Power BI blive dine mest anvendte programmer i hverdagen.

 

Du skal have lyst til sætte dig ind i en stor og kompleks organisation, som konstant er under forandring, og som har mange systemer, der ofte ikke er lette at koble. Du skal have interesse for, hvordan data genereres og skal kunne forholde dig kritisk til de data, du anvender, idet variation i registreringspraksis, samt systemiske og organisatoriske ændringer kan have stor betydning.

 

I Socialforvaltningen oplever vi i lighed med andre kommuner store udfordringer med at rekruttere og fastholde medarbejdere. I den forbindelse har vi fået godkendt et investeringsforslag, der skal sikre bedre rekruttering og fastholdelse af social- og sundhedspersonale (SOSU), sygeplejersker og socialpædagoger. Det bliver et stort og spændende projekt, der vil spille en central strategisk rolle i Socialforvaltningen i de kommende år.

 

Som datamedarbejder skal du være med til at understøtte dette projekt med relevant data, herunder etablere baseline og effektmåling af indsatserne. Stillingen følger projektets levetid og er derfor tidsbegrænset til udgangen af 2022.

 

Som datamedarbejder er dine kompetencer efterspurgt i forvaltningen. Vi udarbejder løbende relevant ledelsesinformation på HR- og arbejdsmiljøområdet, fx ulykkesdata, arbejdsskader, sygefravær til brug for drøftelser og beslutninger i hhv. MED-organisationen, ledelsen og på det politiske niveau. Endvidere er du bindeled på tværs af Socialforvaltningen og til de øvrige forvaltninger i Københavns Kommune, når det vedrører ledelsesinformation og data.

 

Om dig

Vi søger en kollega, som

  • har kendskab til kvalitative og kvantitative metoder og kan bringe dem i spil, dog justeret ind til projekter og arbejdsopgaver, hvor tiden, systemerne og ressourcerne ikke er til dybdegående analyser

  • har stor dataforståelse og sans for datakvalitet

  • kender til kvalitative metoder, interviews/fokusgruppeinterviews

  • har evnen til at vurdere den rette metode/løsning afhængig af opgavens betydning, omfang og tidsfrist

  • arbejder analytisk, målrettet og struktureret i opgaveløsningen

  • har gode samarbejdsevner og kan kommunikere godt både mundtligt og skriftligt til ledelsen og kollegaer med varieret forståelse for data og systemer

  • kan arbejde selvstændigt, er tålmodig, vedholden og har gennemslagskraft

  • har god forståelse for rammerne i en politisk styret organisation. Kendskab til Københavns Kommune kan være en fordel

  • har en relevant lang videregående uddannelse, hvori der indgår erfaring med kvantitative og kvalitative metoder

  • evt. har erfaring med statistikprogrammer som fx SPSS, STATA, SAS eller tilsvarende. Erfaring med Power BI og Excel (herunder pivottabeller) er en fordel

 

Vi tilbyder

En spændende stilling i landets største socialforvaltning i et velfungerende kontor med ca. 30 kvalificerede og tværfagligt orienterede medarbejdere. Vi arbejder både selvstændigt og ad hoc i teams og projekter, så vi udnytter og deler vores praktiske viden om organisationen og vores uddannelsesmæssige diversitet. Du vil få gode kolleger både i og udenfor kontoret, og din dagligdag vil blive afvekslende og udviklende. Du vil løse dine opgaver i tæt samarbejde med en anden datamedarbejder i kontoret. Vi er en dynamisk arbejdsplads beliggende i hjertet af København.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2022. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og afhængigt af konkrete kvalifikationer og erfaring. Stillingen kan tiltrædes den1. september 2020 eller snarest derefter.

 

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om stillingen fås hos vicekontorchef Mette Blangshøj på 2443 7391 i uge 30, 31 og kontorchef Tine Kock Nielsen på 2174 9943 i uge 32. Du finder yderligere oplysninger om forvaltningen https://www.kk.dk/sof

 

Søg via nedenstående link senest søndag den 9. august 2020

 

Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 34 og 35. Vi afholder både 1.og 2. samtaler, ligesom du skal løse en case. Samtalerne gennemføres eventuelt virtuelt via Teams eller Skype.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse 1
Bernstorffsgade 17
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-07-2020
Udløber
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80629027
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde
Analyse og information
Ansøg nu
Lignende job

Lægemiddelstyrelsen

Børne- og Undervisningsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Socialforvaltningen

Adresse
Bernstorffsgade 17
1577
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-07-2020
Ansøgningsfrist
09-08-2020
Kviknummer
LJA-80629027
Jobtype
Kontrakt/Projekt
Kategori
Analyse og information
Beliggenhed