Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data- og analysekonsulenter til at se fakta og se på tværs

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
08-12-2022

Data- & Analysekonsulenter til datadrevet analyse, udvikling og forretningsunderstøttelse søges til Det Nære Sundhedsvæsen (DNS). DNS har en ambition om, at driftsstyringen og ledelsesstyringen af vores mange aktiviteter i videst muligt omfang understøttes af og udvikles med afsæt i data. Vi ønsker løbende at tilpasse og udvikle vores kerneopgaver, og iværksætte nye indsatser med udgangspunkt i dataunderstøttede beslutninger for forretning, produktion og effekt.

Vi søger fagligt kompetente og erfaringsmæssigt bredt funderede kollegaer, der i samarbejde kan udvikle og drive DNS data- og analysearbejde. Vi arbejder med omfattende mængder sundhedsdata, som vi fremstiller, bearbejder, analyserer og udarbejder beslutningsoplæg på baggrund af.

Om jobbet - vi tilbyder dig

En stilling med mulighed for stor fleksibilitet og tæt samarbejde med kollegaer i DNS og i Regionshusets øvrige virksomhedsområder og regionens kommuner

 • At du bliver en del af et stærkt fagligt team med fokus på data og datadrevet ledelse- og driftsunderstøttelse
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • Vi har et højt fagligt miljø og et højt tempo i opgaveløsningen
 • Vi giver gode muligheder for personlig sparring og støtte

Vi er en virksomhed, der arbejder sammen og på tværs. Vi er ambitiøse, ønsker at blive mere indsigtsfulde, og løbende tilpasse vores ydelser til gavn for borgerne i Region Sjælland. Lighed i sundhed er højt prioriteret i Region Sjælland. Hvis det skal lykkes, er der brug for, at vi samarbejder med kommuner, almen praksis og andre aktører om forebyggelse, tidlig opsporing og behandling tæt på borgernes hverdag.

En vigtig del af det tværsektorielle samarbejde er opbygning af datagrundlag, som kan understøtte beslutninger, projekter og optimering. Vi har bl.a. behov for at kunne belyse processerne i og effekterne af vores tiltag og projekter på tværs af sektorer; med fokus på både sundhed, kvalitet og økonomi.

Det Nære Sundhedsvæsen søger derfor en kollega med interesse for data, databaserede analyser, viden om og erfaring med datadrevet ledelse. Opgaven for Data- og Analysekonsulenten består bl.a. i at understøtte driften af virksomhedens kerneopgave med driftsmålinger, databearbejdning og analyser af udviklingstendenser. Arbejdet vil foregå i nært samarbejde med DNS øvrige data- og analysemedarbejdere.

Kompetencer - vi forventer at:

Du skal varetage følgende opgaver:

 • Understøtte arbejdet i DNS gennem identifikation og konkretisering af funktionschefernes data- og analysebehov
 • Etablere, vedligeholde og udbygge samarbejde med regionale og kommunale samarbejdspartnere
 • Samarbejde med databasemanageren om opbygning, vedligeholdelse og udbygning af eksisterende databaser og rapporteringsløsninger

Formelle kompetencer:

 • Relevant samfundsvidenskabelig eller sundhedsfaglig uddannelse samt erfaring og interesse for datahåndtering og -analyse (f.eks. kandidatuddannelse eller relevant akademiuddannelse). Andre uddannelser kan tilsvarende være relevante
 • IT-kompetencer med kendskab til og erfaring med relevante nationale, regionale og kommunale sundhedsdata, databehandlingsværktøjer og/eller dashboards

Erfaringsbaserede kompetencer:

 • Kan lave sundhedsøkonomiske analyser
 • Kan understøtte og vejlede samarbejdspartnere i dataudtræk, kvalitetssikring af data og analyser
 • Har datakritisk erfaring
 • Har statistisk viden og erfaring
 • Har en analytisk tilgang til opgaver
 • Kan udarbejde analyser og præsentation heraf
 • Er selvstændigt arbejdende
 • Er en god samarbejder og teamspiller
 • Er nysgerrig og god til at undre sig

Da DNS stadigvæk er under opbygning, er en god portion pionerånd, gåpåmod og fleksibilitet helt afgørende for, at du vil kunne trives med jobbet. Det betyder, at du har stor mulighed for selv at påvirke indholdet i jobbet, men kræver også, at du kan arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du er ambitiøs og nysgerrig på metoder og mennesker og har lyst til at støtte DNS målsætning om, at skabe et sammenhængende nært sundhedsvæsen.

Om Det Nære Sundhedsvæsen

Det Nære Sundhedsvæsen er et virksomhedsområde i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien Sundhed tæt på dig, som er overskriften for alt, hvad der arbejdes med.

Den politiske dagsorden handler om at skabe større sammenhæng for borgerne i Region Sjælland i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgernes hverdagsliv og i stigende grad ud i eget hjem.

Det Nære Sundhedsvæsen har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset i Sorø, i Næstved og i Test-og vaccinationscentrene rundt i regionen. I alt er der en medarbejderstab på mere end 1.500 medarbejdere.

I Det Nære Sundhedsvæsen arbejdes der målrettet med at udvikle en forbedringskultur.

Dataunderstøttelse af indsatser, systematisk opfølgning og ugentlige tavlemøder er blandt de værktøjer, der anvendes for at sikre innovation, koordination, overblik, vidensdeling, læring og et godt arbejdsmiljø.

Udviklingsarbejdet sker i løbende dialog med borgerne i Region Sjælland, så indsatser er afstemt med forventninger og behov.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og ansøgers kvalifikationer.

Stillingerne ønskes besat snarest og senest 1. marts 2023.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsens tværgående område Økonomi, med enhedens funktionschef som din nærmeste leder. Det primære arbejdssted er i Regionshuset i Sorø.

Yderligere oplysninger

Har du lyst til at høre mere om jobbet, så kontakt Funktionschef Jens Magleby Sørensen på jensds@regionsjaelland.dk eller tlf. 2928 6518.

Du kan læse mere om strategien Sundhed tæt på dig og Sundhedsaftalen, som danner grundlaget for vores vision.

Du kan også se vores organisationsdiagram.

Se præsentationsvideo af Det Nære Sundhedsvæsen her.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er mandag d. 9. januar 2023, men send gerne din ansøgning hurtigt, da vi løbende vil holde samtaler.

Sammen med din ansøgning og CV bedes du vedhæfte relevante eksamens- og uddannelsesbeviser.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse 1
Alleén 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-12-2022
Udløber
09-01-2023
Kviknummer
LJA-84325812
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Sjælland - Regionhuset i Sorø

Adresse
Alleén 15
4180
Sorø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
08-12-2022
Ansøgningsfrist
09-01-2023
Kviknummer
LJA-84325812
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Sundhed
Beliggenhed