Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data Analysis & E-commerce Praktikant til Lyne & Lindberg Group

Lyne & Lindberg Group

Aarhus, Østjylland

Indrykket
19-09-2022

Har du et kommercielt og resultatorienteret mindset, et højt personligt drive og en passion for dataanalyse, markedsanalyse og business development? Og vil du være med til at videreudvikle og optimere digitale markedsføringsstrategier, salgsprocesser, dataanalyse og e-commerce i en international vækstvirksomhed? Så er det måske dig, vi søger som vores nye Data Analysis & E-commerce praktikant i Aarhus.

Om praktikstillingen

Vi søger en engageret og initiativrig praktikant med flair for data- og markedsanalyse, som har lyst til at blive en del af vores ambitiøse Business Development team på hovedkontoret i Aarhus. Din arbejdsgang vil foregå i et resultatorienteret og innovativt miljø med en flad organisationsstruktur, hvor alle brænder for deres arbejde, og stemningen bærer præg af passion, iværksætteri og højt til loftet. Vi tilbyder et lærerigt praktikforløb i en vækstvirksomhed, hvor innovative ideer og optimeringsforslag er værdsat, hvorfor du har muligheden for at være med til at præge dit praktikforløb i den retning, som du finder mest interessant.

Dine arbejdsopgaver vil være varierende og indebære alt fra data- og markedsanalyse, salgs- og strategiprocesser til e-commerce.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Analyse af data i Shopify og Google Analytics
 • Opsætning samt analyse af website i Hotjar
 • Analyse af Facebook og Instagram annoncer
 • E-mail markedsføring i Klaviyo
 • Markedsanalyser både nationalt og internationalt
 • Google annoncering og SEO-optimering på diverse platforme
 • Ad hoc-opgaver

Om dig

Vi har ingen krav til specifik uddannelse, men det betragtes som et stort plus, hvis du har fag eller tidligere erfaring indenfor e-handel, data- og markedsanalyse eller digital markedsføring og e-commerce. Yderligere anses det som en bonus, hvis du har en grundlæggende forståelse for Facebook Business Manager, Shopify, Google Analytics, Hotjar eller har erfaring inden for e-mail markedsføring.

Vores forventninger til dig:

 • Du er energisk, omstillingsparat, løsningsorienteret og nysgerrig på ny viden
 • Du arbejder struktureret og har nemt ved at holde overblikket
 • Du er en velformuleret kommunikatør både skriftligt og mundtligt på dansk såvel som engelsk
 • Du brænder for dataanalyse og formår at omsætte markedsanalyse til guidelines for optimering af digitalmarkedsføring og salgsprocesser
 • Du trives i et ambitiøst start-up miljø med mange bolde i luften

Om Lyne & Lindberg Group

Lyne & Lindberg Group er et internationalt modekonglomerat med kontorer i både Aarhus, København, Stockholm, Oslo og Hamborg. Lyne & Lindberg Group omfatter en række selskaber, herunder blandt andet HOOD Agency, woods_copenhagen, RAGBAG, Le Management kids, Le Management, Lié Studio & Le Management SOCIEY.

Læs mere om selskaberne her.

Er det dig, vi søger?

Vores praktikforløb er ulønnet, og vi forestiller os en varighed på 3-6 måneder med opstart i efteråret 2022. Hvis praktikstillingen lyder som noget for dig, så send os din motiverede ansøgning, dit CV, andet relevant materiale og en kort videopræsentation af dig selv via vores hjemmeside https://lynelindberg.com/career/. Husk venligst at angive din ønskede praktikperiode i din motiverede ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR-team via job@lynelindberg.com. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Lyne & Lindberg Group

Adresse 1
Åboulevarden 52, 2-4 sal
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-09-2022
Udløber
19-10-2022
Kviknummer
LJA-84045996
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Analyse og information, Salg og markedsføring
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Lyne & Lindberg Group

Adresse
Åboulevarden 52, 2-4 sal
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-09-2022
Ansøgningsfrist
19-10-2022
Kviknummer
LJA-84045996
Jobtype
Praktikant/trainee
Kategori
Analyse og information, Salg og markedsføring
Beliggenhed