Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danske Regioner søger to medarbejdere til Center for Sundhedsinnovation

Danske Regioner

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-08-2019

Vil du være med til at løse udfordringerne inden for sundhedsvæsenet? Og kan du bidrage til at videreføre Danske Regioners arbejde med at sætte politiske dagsordener og varetage regionernes interesser på sundhedsområdet?  Så er det måske noget for dig at blive ansat i Danske Regioner og arbejde med store dagsordener som kvalitet, patientsikkerhed, medicin, forskning og personlig medicin.

Om stillingerne
Du bliver en del af en af Danmarks stærkest politisk ledede interesseorganisationer.

I den ene stilling har vi brug for dig, der brænder for kvalitetsområdet og har mindst 4-6 års erfaring. Du kommer til at drive kvalitetsdagsordenen fremad i tæt samarbejde med regionerne, ministerier, KL og andre interessenter. Vi anser det som vigtigt at du kan tænke både strategisk og analytisk og at du har konkret projektledererfaring og har erfaring med at motivere et hold på tværs af fagområder. Du skal også have kendskab til de seneste års udvikling på kvalitetsområdet og meget gerne et relevant netværk.

Vi har også brug for dig der har en stærk interesse for medicin- og forskningsområdet. Regionerne har etableret Medicinrådet, og arbejder løbende med håndteringen af udvikling på medicinområdet. På forskningsområdet arbejder vi særlig med forskningsinfrastrukturen for personlig medicin, herunder Regionernes Bio- og Genom Bank. Vi anser det for vigtigt, at du har kendskab til sekretariatsbetjening, evner at nedbryde komplekse problemstillinger til simple budskaber og ser gerne du har mindst 2-4 års erfaring.
 
Arbejdspladsen
Danske Regioner er interesseorganisation for de fem regioner. Vi har en vigtig funktion med at finde løsninger på sundhedsvæsenets udfordringer sammen med regionerne. Huset er organiseret i centre og teams. Men mange opgaver går på tværs af huset. Her arbejder du som projektleder for store projekter selvstændigt på tværs af centre og teams. Du bliver en del af Team Kvalitet og Forskning.

Din profil
Vi søger kolleger, der er motiverede af at skabe politiske resultater, og/eller det lange seje træk med implementering. Du skal kunne lide at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer både internt og med andre interessenter på sundhedsområdet. Du er løsningsorienteret og i kvalitetsstillingen forventer vi, du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret og til at tilrettelægge arbejdsprocesser. Du ved også hvad det vil sige at prioritere opgaver og følge til dørs. Du har erfaring med at agere på både politisk, strategisk og projektnært niveau og har kendskab til sundhedsvæsenet.
 
Derudover forventer vi at du:

  • Har en akademisk uddannelse på kandidatniveau
  • Har erfaring fra en politisk ledet organisation
  • Er en skarp skriftlig og mundtlig formidler
  • Kan udarbejde beslutningsoplæg
  • Er idérig og inddragende
  • Er god til at holde styr på mange processer og frister

Hvad byder vi på?
Du vil komme til at arbejde med vigtige sundhedspolitiske dagsordener med stor offentlig bevågenhed. Vi arbejder tæt sammen med sundhedsområdets øvrige interessenter, med regionerne og med Danske Regioners direktion og politiske ledelse. Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Når medarbejderne spørges, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, fleksible arbejdsforhold, en aktiv personaleforening, god kantineordning og et kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, stort engagement og et højt fagligt niveau. 
  
Ansøgning
Vi vil bede dig om at skrive i din ansøgning, hvilken eller hvilke af de to stillinger din ansøgning retter sig mod. Vi planlægger efter at kunne ansætte per 1. november 2019. 1. samtalerunde forventes gennemført i uge 38.

For yderligere oplysninger om stillingerne kontakt:
Centerchef Mette Lindstrøm, tlf. 2617 1856
Teamleder Maj-Britt Juhl Poulsen tlf: 2917 0930

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.
 

 

Om Danske Regioner

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de 5 regioner. Danske Regioner arbejder blandt andet for at skabe et stadig bedre sundhedsvæsen og for at sikre vækst i hele landet. Du bliver del af et stærkt og kompetent fagligt miljø, hvor der er høj trivsel og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Del dette job

Kontakt

Danske Regioner

Adresse 1
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-08-2019
Udløber
05-09-2019
Kviknummer
LJA-74741232
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Administration, Sundhed
Ansøg nu
Job i virksomheden

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-08-2019
Ansøgningsfrist
05-09-2019
Kviknummer
LJA-74741232
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Administration, Sundhed
Beliggenhed