Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danske Regioner søger student til Center for Sundhed og Sociale indsatse (SUS)

Danske Regioner

Indrykket
25-03-2019

Interesserer du dig for politik og sundhed?

Danske Regioner er interesseorganisation for landets fem regioner, der som hovedopgave driver det danske sundhedsvæsen. Vi søger en student til Center for sundhed og sociale indsatser. Du vil primært blive tilknyttet Team Kvalitet og Forskning. Vi har en vigtig funktion med at udvikle politik og finde løsninger på sundhedsvæsenets udfordringer. Det gør vi sammen med regionerne. Du ansættes i Center for Sundhed og Sociale indsatser og bliver en del af et hold studenter.

Opgaver

Du skal sætte dig ind i regionernes arbejde og den politiske dagsorden.  I Team Kvalitet og Forskning arbejder vi særligt med kvalitet og patientsikkerhed, personlig medicin, sundhedsdata og medicinområdet. Dine opgaver vil være forskelligartede og bl.a. være sekretariatsbetjening, sagsfremstilling, excel-arbejde, projektarbejde samt formidling.

Profil

Vi søger en person, der læser på en videregående uddannelse. Du skal have minimum 1 år tilbage af din studietid. Vi ser gerne, at du:

  • Har analytisk sans og er skarp til formidling både på skrift og visuelt
  • Er systematisk og god til at overholde frister
  • Er serviceminded og opsøgende
  • Har interesse for sundhedsdagsordenen
  • Har interesse for at indgå i og drive projekter fremad

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af centeret og særligt tilknyttet et team. Vi kan tilbyde et alsidigt og udviklende job, hvor du hurtigt får ansvar. Vi er et travlt center med mange politiske dagsordener.  Humor og dybt professionelt engagement præger vores arbejde. Du vil få et indgående kendskab til sundhedsvæsenet og får styrket dine samarbejds- og formidlings evner. Du får indsigt i, hvordan regionerne samarbejder om store projekter.

Løn- og ansættelsesvilkår

Gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK vedrørende ikke-tjenestemandsansatte kontorlærlinge og kontorfunktionærer. Der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamen, opgaveskrivning m.v. Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Ansøgning og ansættelse

Vi håber på ansættelse fra den 1. maj 2019. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Maj-Britt Juhl Poulsen på mjp@regioner.dk eller tlf.: 2917 0930. Samtaler gennemføres i uge 17 og 18.

 

Del dette job

Kontakt

Danske Regioner

Adresse 1
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
25-03-2019
Udløber
23-04-2019
Kviknummer
LJA-71885409
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse, Kommunikation og medier, Politik og samfund, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
25-03-2019
Ansøgningsfrist
23-04-2019
Kviknummer
LJA-71885409
Jobtype
Deltid
Studenterjob
Kategori
Analyse, Kommunikation og medier, Politik og samfund, Sundhed
Beliggenhed