Gem annonce

Danske Regioner søger jurist til Team Jura og Sundhedsdata

Danske Regioner

København, Storkøbenhavn

Indrykket
05-08-2022

Vil du være med til at sætte dagsordenen på sundhedsområdet og skabe et mere sammenhængende sundhedsvæsen for borgerne og har du stærke juridiske kompetencer? Så er den ledige stilling som jurist i Team Jura og Sundhedsdata i Center for Sundhedsinnovation måske noget for dig.

Vi søger lige nu en jurist til Team Jura og Sundhedsdata, der ligger i Center for Sundhedsinnovation. I centeret arbejder vi med at forandre sundhedsvæsnet gennem aktiv interessevaretagelse med fokus på bl.a. digitalisering, skalering af innovative løsninger, sundhedsdata og jura.

I Team Jura og Sundhedsdata har vi en bred vifte af spændende juridiske opgaver. Teamet bistår bl.a. de øvrige teams i Danske Regioner med høringer og fortolkning af lovgivning med henblik på at varetage regionernes interesser bedst muligt.

Teamet har også ansvar for at varetage regionernes interesser i forhold til brug af sundhedsdata bl.a. ved at medvirke til en mere ensartet praksis omkring fortolkning af lovgivning, når forskere skal have adgang til og bruge sundhedsdata til forskning.

Om stillingen

Som jurist i Team Jura og Sundhedsdata skal du varetage regionernes interesser i forhold til fortolkning og implementering af lovgivning.

Teamet arbejder for at sikre det bedst mulige fundament for brug af og udveksling af sundhedsdata, og du vil derfor få ansvar for at bidrage til en mere ensartet fortolkning og udnyttelse af de lovgivningsmæssige rammer for forskeres adgang til og brug af sundhedsdata. Du vil bl.a. blive sekretariatsansvarlig for en nedsat arbejdsgruppe, der arbejder med de juridiske rammer for forskeres adgang til og brug af sundhedsdata.

I stillingen vil du også få ansvaret for at koordinere arbejdet med Danske Regioners høringssvar samt bistå med juridiske vurderinger af forskellige lovgivningsmæssige fortolkningsspørgsmål. Stillingen rummer endvidere en bred vifte af juridiske opgaver, og du vil derfor få mulighed for selv at byde ind på de juridiske opgaver, du brænder for.

Du skal også bistå med at udforme indspil til politiske strategier, forhandling og samarbejde med eksterne interessenter. Endelig vil du skulle stå for at udarbejde beslutningsoplæg til diverse bestyrelser, politiker- og direktørkredse, ligesom du skal servicere vores politikere samt bidrage til Danske Regioners løbende kommunikationsindsats på feltet.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har stærke juridiske kompetencer og mod på at beskæftige dig med forskellige juridiske områder
 • har en grundig og analytisk tilgang til løsning af juridiske opgaver
 • evner at balancere løsning af komplekse juridiske opgaver samtidig med at du kan bevæge dig både på et politisk og strategisk niveau
 • kan arbejde som interessevaretager og har et godt blik for strategi, forhandling og politik
 • har gode samarbejdsevner og er god til at skabe resultater
 • kan repræsentere regionerne og er god til at bruge og opbygge netværk
 • kan kommunikere skarpt i skrift og tale.

Det vil være en fordel men er ikke et krav, hvis du:

 • har erfaring med sundhedsret og offentlighedsloven
 • har erfaring med og indsigt i sundhedssektoren.

Vi er et team med mange bolde i luften og et godt humør. Vi hjælper gerne hinanden både på tværs i teamet og i huset.

Vi forestiller os, at vores kommende kollega har følgende personlige egenskaber:

 • et godt humør
 • er hjælpsom
 • du kan sige til og fra

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du vil arbejde med en bred vifte af opgaver i en politisk interesseorganisation på et af de mest centrale politiske områder. Vi er et lille team, men mulighederne er mange og ambitionerne høje.

I Danske Regioner lægger vi vægt på at skabe en arbejdsplads med stort fokus på meningsfulde og alsidige opgaver, fleksible arbejdsforhold, og med god personalepleje, bl.a. via en aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau. Du kan du læse mere om Danske Regioner som arbejdsplads og møde nogle af medarbejderne her.

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning og CV senest mandag den 22. august 2022.

1. samtaler gennemføres løbende og 2. samtale holdes ultimo uge 34. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2022. Du kan forvente test mellem 1. og 2. samtale.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Teamleder Bettina Vestergaard Andersen, tlf.: 4087 6607.

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads.

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Danske Regioner

Adresse 1
Dampfærgevej 22
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-08-2022
Udløber
22-08-2022
Kviknummer
LJA-83902064
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Jura, HR og personale, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danske Regioner

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
05-08-2022
Ansøgningsfrist
22-08-2022
Kviknummer
LJA-83902064
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Jura, HR og personale, Sundhed
Beliggenhed
Gem annonce