Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danske Regioner søger en student til Team for Digitalisering og Teknologi i center for Sundhedsinnovation

Medicinrådet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-09-2019

Vil du være med til at arbejde for at realisere de muligheder, som øget digitalisering og udnyttelse af nye teknologier giver for at sikre et mere nært og tilgængeligt sundhedsvæsen, forbedrede behandlingsmuligheder og effektiv udnyttelse af ressourcerne? Så er en stilling som student hos Team Digitalisering og Teknologi i Danske Regioners Center for Sundhedsinnovation måske noget for dig.

 

I dagligdagen har vi fokus på at varetage regionernes interesser bedst muligt, både hvad angår de overordnede rammer på det digitale og teknologiske område såvel som i forhold til konkrete fællesoffentlige projekter. Vi har en alsidig hverdag med mange forskellige typer af opgaver og et bredt felt af samarbejdspartnere både i regionerne, staten, KL, de praktiserende lægers organisation, andre interesseorganisationer og brancheforeninger m.v.

 

Du bliver ansat som en del af et samlet studenterhold i centret, men tilknyttes samtidig fast Team Digitalisering og Teknologi. Her vil du få mulighed for at være med til at sætte dit fingeraftryk på, hvordan regionerne samarbejder bedst om digitalisering, nye sundhedsteknologier og sundhedsinnovation.

 

Du vil både få ansvaret for faste opgaver og arbejdsområder såvel som blive sat til at løse forskellige løbende opgaver, herunder også opgaver af mere praktisk karakter. Vi er på udkig efter en studerende, som læser på en videregående uddannelse og har 1-3 års studieerfaring.

 

Vi ser gerne, at du:

 

  • Har analytisk sans og er skarp til formidling både skriftligt og mundtligt

  • Har interesse for sundhedsdagsordenen og digitalisering

  • Har et grundigt kendskab til Office-pakken og ikke er bange for at udforske nye værktøjer

  • Arbejder struktureret og god til at skabe overblik

  • Kan arbejde selvstændigt dvs. overholde deadlines, tilrettelægge arbejdsprocesser og selv være opsøgende ift. at etablere klare rammer for opgaveløsningen

 

Vi kan tilbyde et alsidigt og udviklende job, hvor du hurtigt får ansvar. Vi er et travlt center med mange politiske dagsordener. Humor og professionelt engagement præger vores arbejde. Du vil få et indgående kendskab til sundhedsvæsenet og får styrket dine samarbejds- og formidlingsevner. Du vil ligeledes få indsigt i, hvordan regionerne samarbejder om konkrete projekter.

 

Stillingen er på 15 timer ugentligt. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK vedrørende ikke-tjenestemandsansatte kontorlærlinge og kontorfunktionærer. Vi lægger vægt på gensidig fleksibilitet i forhold til den løbende tilrettelæggelse af arbejdet, og der bliver naturligvis taget hensyn til eksamen, opgaveskrivning m.v. Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

 

For yderligere oplysninger og interessetilkendegivelse henvises til teamleder Laura Glavind på lgl@regioner.dk / tlf. 2222 2669 eller konsulent Sine Mainz på sim@regioner.dk / tlf. 6124 2579.

 

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 15. september 2019.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Medicinrådet

Adresse 1
Dampfærgevej 22
Adresse 1
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-09-2019
Udløber
15-09-2019
Kviknummer
LJA-75350543
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kontor og administration
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Medicinrådet

Adresse
Dampfærgevej 22
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-09-2019
Ansøgningsfrist
15-09-2019
Kviknummer
LJA-75350543
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, IT, web og teknologi, Kontor og administration
Beliggenhed