Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk Socialrådgiverforening søger udviklingsorienteret organisations- og uddannelseschef

Dansk Socialrådgiverforening

Storkøbenhavn

Indrykket
29-04-2019

Vi søger en dygtig organisations- og uddannelseschef, der skal stå i spidsen for en nyoprettet afdeling og har mod på at tænke nyt og visionært til gavn for vores medlemmer.

Dansk Socialrådgiverforening er i hastig udvikling og vækst. Vi arbejder målrettet for at hæve medlemstallet yderligere, styrke fællesskaberne på socialrådgiverarbejdspladserne og øge vores indflydelse lokalt og nationalt til gavn for medlemmerne. Derfor søger vi en organisations- og uddannelseschef, der vil være med til at konsolidere den gode udvikling, vi står midt i, og fortsat udvikle og styrke vores organisation.

Organisations- og uddannelsesafdelingen er en nyoprettet afdeling med seks medarbejdere og en chef. Afdelingens opgaver består bl.a. af organisationsudvikling, udvikling og drift af TR- og AMR-uddannelserne, det generelle TR- og arbejdsmiljøarbejde, studenterarbejdet og udviklingsarbejdet med vores 27 faggrupper.

Som organisations- og uddannelseschef vil dine opgaver bl.a. være, at:

  • Lede og begejstre Organisations- og uddannelsesafdelingens medarbejdere

  • Udvikle vores organisation, så vi bliver endnu dygtigere til at skabe engagement blandt vores medlemmer, styrke de lokale fællesskaber på socialrådgiverarbejdspladserne og organisere endnu flere socialrådgivere

  • Lede og sikre sammenhæng i en række store organisatoriske udviklingsprojekter, herunder arbejdet med den arbejdsmiljøresolution, som vores Repræsentantskab vedtog i 2018, som sigter mod at skabe bedre arbejdsmiljø for socialrådgivere i hele landet

  • Sikre sammenhæng og gensidig læring og inspiration mellem afdelingens forskellige områder

Vi forventer, at du har politisk forståelse og deler værdier med Dansk Socialrådgiverforening, har gode samarbejdsevner og er positiv af natur. Du skal have omfattende erfaring med forandringsledelse og organisationsudvikling og arbejde struktureret og systematisk. Endelig skal du have formel ledelseserfaring eller vilje og lyst til at udvikle dit ledelsestalent.

Som leder forventer vi, at du er åben og lyttende og kan involvere og engagere vores dygtige, kreative og selvkørende medarbejdere. Du skal gå forrest og løse konkrete driftsopgaver, når det er nødvendigt. Endelig skal du både være i stand til at prioritere i dagligdagen og kunne tænke langsigtet strategisk ud fra politisk vedtagne mål.

Som organisations- og uddannelseschef bliver du en del af DS sekretariat, som har til huse i Toldbodgade i indre København. Du bliver en del af foreningens ledergruppe og refererer til sekretariatschef Magne Vilshammer. I sekretariatet i København får du ca. 40 kollegaer, samt yderligere ca. 35 kollegaer fordelt på tre regionale kontorer.

Der er ansøgningsfrist mandag d. 3. juni kl. 12.00. Vi forventer at holde to samtalerunder med første samtale i slutningen af uge 25 og anden samtale i starten af uge 26. Du skal sende din ansøgning og CV i en samlet PDF til ds@socialraadgiverne.dk og mærke ansøgningen Organisations- & uddannelseschef.

Vi forventer, at du starter i stillingen medio august 2019.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Magne Vilshammer på telefon 6178 1321.

OM DANSK SOCIALRÅDGIVERFORENING
Dansk Socialrådgiverforening (DS) er en professionsfagforening med over 18.000 medlemmer og et stigende medlemstal. Vi arbejder med socialrådgivernes løn- og arbejdsvilkår, med at udvikle socialrådgiverfaget og påvirke socialpolitikken. Vi er foreningen for alle socialrådgivere: Medarbejdere og ledere, selvstændige, studerende samt socialrådgivere med en akademisk videreuddannelse.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Socialrådgiverforening

Adresse 1
Toldbodgade 19 B
1253 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-04-2019
Udløber
03-06-2019
Kviknummer
LJA-72898103
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Socialrådgiverforening

Adresse
Toldbodgade 19 B
1253
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
29-04-2019
Ansøgningsfrist
03-06-2019
Kviknummer
LJA-72898103
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Ledelse
Beliggenhed