Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk Socialrådgiverforening søger konsulent til vores faglige netværk (vikariat)

Dansk Socialrådgiverforening

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2020

Vil du være med til at skabe nye former for medlemsengagement og deltagelse i det fagpolitiske arbejde for medlemmerne af Dansk Socialrådgiverforening? Kan du understøtte frivillige i at engagere flere og skabe meningsfulde aktiviteter, der sætter socialfagligheden på dagsordenen? Så er det måske dig, vi søger til et 10-måneders vikariat.

 

Dansk Socialrådgiverforening (DS) er en fagforening med knap 18.000 medlemmer. Vi arbejder med socialrådgivernes løn- og arbejdsvilkår, med at udvikle socialrådgiverfaget og påvirke socialpolitikken. Vi er foreningen for alle socialrådgivere: Medarbejdere og ledere, herunder både private og offentligt ansatte, selvstændige, socialrådgivere med en akademisk videreuddannelse og socialrådgiverstuderende.

 

I Dansk Socialrådgiverforening har vi 23 faggrupper (faglige netværk), hvor socialrådgivere med udgangspunkt i deres profession dygtiggør sig, diskuterer faget og præger den politiske udvikling. Faggrupperne består af aktive medlemmer af DS og hver faggruppe har sin egen bestyrelse, der leder faggruppens arbejde. De fleste faggrupper er præget af engagement og handlekraft, men der er også faggrupper, der skal hjælpes i gang.

 

Vi søger en konsulent til at styrke de faglige fællesskaber i faggrupperne, understøtte faggrupperne i at få flere medlemmer til at engagere sig i deres arbejde og opnå flere fagpolitiske sejre. 

 

Du vil især få ansvaret for:

  • At lede og gennemføre udviklingsprojekter, der skal styrke faggruppernes faglige fællesskaber og fagpolitiske arbejde.

  • I samarbejde med kollegaer at implementere en ny fire-årig strategi for rekruttering og engagement i Dansk Socialrådgiverforening

  • Gennem lærende aktiviteter at understøtte faggruppernes bestyrelser i at lede faggrupperne og skabe meningsfulde aktiviteter sammen med deres medlemmer

 

Vi forventer, at du har erfaring med at organisere fællesskaber, skabe engagement og deltagelse. Du er en dygtig underviser og god til skriftlig formidling. Du arbejder med læring som udgangspunkt for forandring og er en god projektleder. Samtidig forventer vi, at du skaber gode relationer til mennesker omkring dig og bruger dette aktivt, når du går i dialog med og understøtter de frivilligt fagligt aktive i faggrupperne.

 

Som faggruppekonsulent arbejder du i afdelingen Organisation og Uddannelse sammen med fem dygtige kollegaer og en chef. Vi arbejder særligt med tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter, DS faggrupper og studerende. Afdelingen har bredt set ansvaret for foreningens organiserende- og rekrutterende indsatser.

Stillingen er placeret i vores sekretariatet i København, er på 36 timer og ønskes besat pr. 1. februar 2021. Du ansættes i henhold til overenskomst mellem DS og DJØF.

 

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist onsdag d. 25. november kl. 12.00. Du skal sende din ansøgning og CV til ds@socialraadgiverne.dk og mærke ansøgningen Faggruppekonsulent.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Organisations og uddannelseschef Line Hjarsø på telefon 40 48 04 17 eller konsulent Mette Bertelsen på telefon 22 45 17 43.

 

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Socialrådgiverforening

Adresse 1
Toldbodgade 19 B
1253 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-11-2020
Udløber
25-11-2020
Kviknummer
LJA-81355338
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Lægemiddelstyrelsen

Børne- og Undervisningsministeriet

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Socialrådgiverforening

Adresse
Toldbodgade 19 B
1253
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
06-11-2020
Ansøgningsfrist
25-11-2020
Kviknummer
LJA-81355338
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Kategori
Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed