Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk Erhverv søger en dygtig og struktureret student til afdelingen for Politik og Analyse

Dansk Erhverv

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-07-2021

Afdelingen for Politik og Analyse søger en samfundsvidenskabelig student med flair for dataarbejde og formidling, der skal arbejde med brancheanalyser for vores medlemmer.

 

Om jobbet                                                                     

I afdelingen Politik og Analyse arbejder vi i spændingsfeltet mellem det private erhvervsliv og det politiske system. Afdelingens mål er at levere faktabaserede og datadrevne analyser, som flytter holdninger. Vi gennemfører bl.a. en lang række brancheanalyser for vores medlemmer. Analyserne giver virksomhederne et vigtigt indblik i den seneste udvikling i branchen og er meget efterspurgte.

Vi søger en student til primært at udarbejde brancheanalyser, og som i samarbejde med resten af analyseteamet kan løfte denne opgave. Arbejdet består blandt andet i at udforme spørgeskemaundersøgelser, indsamle og kvalitetssikre data og formidle nøgleresultater i analyser, som sendes til vores medlemmer.

Din personlige og faglige udvikling bliver prioriteret højt, og du kan regne med at lære meget og hurtigt i et team med en sund feedback-kultur og et fantastisk samarbejde. Humøret er altid højt, og vi sætter pris på en medarbejder, som bidrager positivt til det sociale fællesskab i afdelingen.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 15-20 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med ferier og eksamen. Du vil indgå i et team af 5-6 studenter, og dit daglige arbejde vil foregå på Dansk Erhvervs hovedsæde i den historiske Børsbygning i centrum af København. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Om dig

Du er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse i fx statskundskab, sociologi, eller lignende. Følgende beskrivelse passer på dig:

  • Du tager ansvar, er omhyggelig og hjælpsom.

  • Du er struktureret og kan overholde deadlines.

  • Du kender til surveybaserede undersøgelser.

  • Du har erfaring med at bearbejde store datasæt i Excel.

  • Du har en skarp pen, når analyseresultater skal formidles til vores medlemmer.

  • Du kan trives med rollen som projektleder på arbejdet med branchestatistikkerne.

 

På studiet er du blandt de dygtigste. Du er reflekteret og tænker bagom antagelserne. Du holder den faglige fane højt og formår både at se de store linjer og fordybe dig i kompliceret materiale.

 

Ansøgningen

Du kan få yderligere oplysninger hos senioranalytiker Jakob Kæstel Madsen på tlf. 2759 4942. Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ansøg på vores hjemmeside Ledige stillinger (danskerhverv.dk)  hurtigst muligt og senest søndag den 8. august. Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Erhverv

Adresse 1
Børsen
1217 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-07-2021
Udløber
08-08-2021
Kviknummer
LJA-82384203
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Erhverv

Adresse
Børsen
1217
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
13-07-2021
Ansøgningsfrist
08-08-2021
Kviknummer
LJA-82384203
Jobtype
Studenterjob
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed