Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk Energi søger juridisk konsulent

Dansk Energi

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
12-09-2019

Den danske energisektor er under stor forandring mod mere miljøvenlig produktion, nye forbrugs- og produktionsmønstre i elsystemet og med stort fokus på konkurrencen på detailmarkederne for el og gas. Det kræver nye løsninger og nye måder at tænke på for både de kommercielle selskaber og for monopolselskaberne. Har du lyst til at være med til at sikre energiselskaberne de bedste og frieste vilkår til at udvikle sig på? Vil du være med til at forme energibranchens fremtid, og vil du være med til at hjælpe vores medlemmer ved løsning af konkrete juridiske spørgsmål i hverdagen? Så er du måske vores nye kollega og juridiske konsulent.

Hvem er du?

 • Du har en akademisk baggrund som jurist, gerne med et par års erfaring.

 • Du har interesse for energilovgivning og forbrugerjura.

 • Kendskab til energisektoren er en fordel, men er ikke en forudsætning.

 • Lyst til at arbejde med påvirkning af lovgiver og energiselskabernes rammevilkår.

 • Gode evner til at kommunikere klart og interesse for at rådgive Dansk Energis medlemmer om regler og vilkår, der har betydning for medlemmernes forretning.

 • Du skal trives med at arbejde i et højt tempo med skiftende arbejdsopgaver. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen og kan arbejde selvstændigt og struktureret.

 

Dine opgaver

Du vil indgå i afdelingen for netregulering og jura. Afdelingen består af 13 engagerede kolleger. Du vil blive en del af et jurateam på i alt 4 jurister, der bl.a. har opgaver inden for følgende områder:

 • Deltagelse i lovforberedende arbejde nationalt og i forhold til EU, herunder bl.a. i relation til myndighedernes implementering af Clean Energy Package.

 • Løbende kontakt til myndigheder.

 • Udarbejdelse af høringssvar.

 • Rådgivning af medlemmer bl.a. inden for emner som produktion, transport og levering af energi, ledningsret, persondataret, konkurrenceret, markedsførings- og forbrugerret.

 • Generel information til branchen om lovgivning og juridiske spørgsmål, herunder forberedelse af sager til Dansk Energis udvalg.

 • Sekretærfunktion for Dansk Ledningsejer Forum.

 • Støtte til medlemmernes individuelle interesser i spørgsmål af principiel betydning.

 • Afholde kurser og temadage for medlemmer.

 

Arbejdet i Dansk Energi giver plads til en selvstændig indsats og faglig udvikling med afsæt i arbejdet i en professionel interesseorganisation med høje ambitioner. Arbejdet omfatter en hyppig kontakt til en række interessenter på energiområdet herunder både de private energiaktører og til centraladministrationen.

Dansk Energi er en rummelig arbejdsplads med en høj medarbejdertilfredshed, hvor arbejdsglæden driver vores indsats. Vi har et godt og uformelt samarbejdsklima, hvor der ofte er travlt, og hvor vi hjælper hinanden - ikke mindst på tværs af huset. Du skal derfor være en udpræget holdspiller og kunne holde humøret højt, når der er mange bolde i spil.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Mathilde Øelund Salskov Jensen for yderligere oplysninger om stillingen. Tlf. 35 30 04 22 eller msj@danskenergi.dk.

Ansøgningsfrist: Løbende

Ansættelse: Snarest muligt

Dansk Energi er interesseorganisation for energiselskaber i Danmark. Dansk Energi arbejder tæt sammen med medlemmerne for at skabe de bedste erhvervsvilkår inden for de politiske rammer. Dansk Energi har en vidt forgrenet kontakt til medlemsvirksomheder og interessenter på energiområdet. Se mere på www.danskenergi.dk


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Energi

Adresse 1
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-09-2019
Udløber
12-10-2019
Kviknummer
LJA-75565189
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu
Lignende job

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Energi

Adresse
Vodroffsvej 59
1900
Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-09-2019
Ansøgningsfrist
12-10-2019
Kviknummer
LJA-75565189
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed