Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk Energi søger erfarne konsulenter, der brænder for politik og økonomisk regulering

Dansk Energi

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
15-06-2020

Ligger dine interesser indenfor industriøkonomi og økonomisk regulering? Er du optaget af politiske processer? Og har du lyst til at være en del af en moderne erhvervs- og interesseorganisation, som arbejder for at sikre energiselskaberne de bedste muligheder for at bidrage til, at vi når Danmarks klimamål?

Så er du måske én af vores nye kollegaer i Dansk Energi. Vi søger en ny fastansat økonomisk konsulent og en økonomisk konsulent til et barselsvikariat, der begge skal varetage de danske elnetselskabers interesser.

Det danske energisystem er under stor forandring mod endnu mere klimavenlig produktion og stadigt flere digitale løsninger. Det betyder bl.a., at der skal produceres markant mere grøn el, og at elforbruget vil stige som følge af en elektrificering af bl.a. transport, industri og opvarmning. Det har stor betydning for de regulerede elnet-monopolselskaber, der binder hele denne omstilling sammen gennem elnettet. Der skal tænkes i nye baner og findes nye løsninger bl.a. skal de økonomiske rammer moderniseres, og elnetselskabernes prissætning (tarifferne) skal tilpasses, så de bedre understøtter en fleksibel indpasning af det nye elforbrug fra fx elbiler.

Vi søger to nye medarbejdere, som har lyst til at arbejde med regulatoriske problemstillinger på et højt fagligt økonomisk niveau, men som også kan kommunikere klart om komplekse problemstillinger og hjælpe vores medlemmer med løsning af lavpraktiske regulatoriske spørgsmål i hverdagen.

Hvem er du?

  • Du har en relevant akademisk baggrund såsom cand.polit., cand.oecon., cand.merc., cand.scient.oecon. eller lignende

  • Dine interesser og kompetencer ligger indenfor områder såsom energi, finansiering, regnskabsanalyse, industriøkonomi, økonomisk regulering og eventuelt også modellering af økonomiske sammenhænge

  • Du er resultatorienteret og har vilje til at finde løsninger på komplekse problemstillinger

  • Du har sans for detaljen men mister ikke det store overblik eller fokus på den politiske virkelighed

  • Du har evnen til at kommunikere klart og til at uddrage kernen i komplekse problemstillinger

  • Du har lyst til at arbejde i dialog med energivirksomheder, myndigheder og interessenter

  • Du kan sikre fremdrift i egne arbejdsopgaver og samarbejde med kollegaer, herunder kollegaer med andre fagområder.

 

Du vil indgå i afdelingen for netøkonomi og jura. Afdelingen består af 13 engagerede kollegaer. Du vil blive en del af ét af Danmarks stærkeste økonomiske reguleringsteams på otte medarbejdere, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med bl.a. økonomer, jurister og ingeniører i både Dansk Energi, hos vores medlemsvirksomheder og hos europæiske kollegaer for at finde løsninger.

Arbejdet i Dansk Energi giver plads til en selvstændig indsats og faglig udvikling med afsæt i arbejdet i en professionel erhvervs- og interesseorganisation med høje ambitioner. Arbejdet omfatter en hyppig kontakt til en række interessenter på energiområdet, herunder både de private energiaktører og relevante myndigheder. Du vil således både få et stort sektorkendskab og et bredt netværk i energisektoren.

Dansk Energi er en rummelig arbejdsplads med høj medarbejdertilfredshed, hvor arbejdsglæde og engagement driver vores indsats. Vi har et godt og uformelt samarbejdsklima, hvor der ofte er travlt, og hvor vi hjælper hinanden ikke mindst på tværs af huset. Du skal derfor være en udpræget holdspiller og kunne holde humøret højt, når der er mange bolde i spil.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Julie Starostka for yderligere oplysninger om stillingerne. Tlf. 35 300 444 eller jst@danskenergi.dk.

Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Ansættelse: Snarest muligt barselsvikariatet frem til 1. juli 2021.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk Energi

Adresse 1
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-06-2020
Udløber
30-06-2020
Kviknummer
LJA-80464274
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Energi

Adresse
Vodroffsvej 59
1900
Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Indrykket
15-06-2020
Ansøgningsfrist
30-06-2020
Kviknummer
LJA-80464274
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed