Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk El-Forbund søger konsulent med fokus på organisationsændringer og digitalisering

Dansk El-Forbund, København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-02-2021

Dansk El-Forbund søger en målrettet konsulent, der i samarbejde med forbundets ledelse kan stå i spidsen for en videreudvikling af den samlede organisation, som skal bindes sammen med forbundets ambitiøse digitale udviklingsstrategi, som igangsættes her i foråret.

 

Opgaven

Vi står over for flere krævende opgaver med at styrke forbundets medlemsbetjening, så den afpasses mellem den naturlige medlemskontakt og de moderne digitale praktiske og servicemindede muligheder, som medlemmerne må forvente er en naturlig del af det nye digitale samfund.

 

Forbundet har beslutte at iværksætte og afsætte de nødvendige midler til at modernisere og løfte medlemsplatformen både organisatorisk og digitalt. Derudover er forbundet i samarbejde med andre forbund færdig med at implementere CRM-, ESDH- og kommunikationssystemer, som vil være grundfundamentet for medlemsbetjeningen.

 

Opgaven vil især koncentrere sig om at udvikle og binde en bred vifte af digitale tiltag sammen med den eksisterende medlemsplatform - og i samarbejde med forbundsledelsen og lokalafdelingerne at implementere den nye verden i den samlede organisation.

 

Udover at være med til at starte det digitale projekt op, skal konsulenten være tovholder på at skabe transparens og opdatere forbundets mangesidede arbejdsopgaver, så der kan ske den nødvendige prioritering af de opgaver, som i dag er af værdi for medlemmerne, og hvor sammenhængen organisatorisk og politisk er til stede i den samlede organisation.

 

Konsulenten bliver forbundets omdrejningspunkt for samspillet mellem organisationen og de digitale projekter, og som i dagligdagen skal spare med lokalafdelingerne, eksterne projektudviklere og medarbejderne i forbundet for at skabe fremdrift.

 

Konsulenten refererer til forbundsledelsen, der i samarbejde med hovedbestyrelsen afstemmer projektporteføljen og de tiltag, der skal iværksættes i forhold til omlægninger og implementeringer i den samlede organisation og måden at arbejde på.

 

Vi forventer:

 

  • At du har solid erfaring med at gennemføre forandringsprojekter. Gerne fra en politisk styret organisation/foreningsverdenen eller offentlig institution

  • At du har politisk tæft og mod, ligesom du skal stå for åbenhed og ordentlighed

  • At du har interesse for og viden om data samt fornemmelse for at kommunikere data på en overskuelig og let forståelig måde
  • At du kan analysere, skabe overblik, tænke nyt og arbejde strategisk
  • At du er god til at samarbejde og finde de bedste løsninger

  • At du er vedholdende og kan agere mellem forskellige interessenter

  • At du har en relevant akademisk uddannelse

 

 

Vi tilbyder

  • Et spændende job i en organisation i rivende udvikling med attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Du har base i forbundshuset i Nyropsgade 14, 1602 København tæt på Vesterport Station.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kontakt gerne næstformand Benny Yssing på 20240353 for yderligere oplysninger.  Der er ansøgningsfrist den 19.03.2021

 

Du kan søge stilling ved at sende din ansøgning og CV til HR@def.dk 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Dansk El-Forbund, København

Adresse 1
Nyropsgade 14
1602 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-02-2021
Udløber
19-03-2021
Kviknummer
LJA-81708141
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk El-Forbund, København

Adresse
Nyropsgade 14
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-02-2021
Ansøgningsfrist
19-03-2021
Kviknummer
LJA-81708141
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed