Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danmarks Private Skoler grundskoler & gymnasier søger fuldmægtig med en bred vifte af kompetencer

Danmarks Private Skoler

Storkøbenhavn

Indrykket
11-04-2019

Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier er organisation og skoleforening for private grundskoler, gymnasier og studenterkurser fordelt over hele Danmark. Foreningen har rødder tilbage til 1891. Foreningens sekretariat ligger i hjertet af København tæt på Folketinget og Undervisningsministeriet.

Foreningens sekretariat rådgiver medlemsskolerne i juridiske, økonomiske, ledelsesmæssige og undervisningsrelaterede spørgsmål samt i spørgsmål, der vedrører bestyrelser, ledelser, medarbejdere, forældre og elever ved skolerne. Desuden har vi en omfattende kursusvirksomhed målrettet medlemsskolerne. Foreningen varetager endvidere skolernes interesser over for bl.a. Folketinget og Undervisningsministeriet. Interessevaretagelsen understøttes af foreningens kommunikationsvirksomhed, projekt- og analysearbejde.

Stillingen
Foreningen søger en ny fuldmægtig til sekretariatet, der sammen med de øvrige medarbejdere skal varetage daglig rådgivning af skolernes ledelser, administrationer og bestyrelser. Rådgivningen indeholder bl.a. spørgsmål inden for overenskomster, statslige bestemmelser og øvrig lovgivning tilknyttet sektoren. Arbejdet byder på en stor kontaktflade til medlemmer og kan også indebære konflikthåndtering. Den nye medarbejder kommer desuden til at deltage i foreningens kursusvirksomhed, arrangementer mv., hvilket indebærer oplæg for foreningens forskellige målgrupper.

Derfor har vores nye medarbejder:

  • en akademisk uddannelsesbaggrund

  • stærke analytiske evner

  • gode evner for sparring og rådgivning

  • gode forudsætninger for formidling af komplekse emner

  • sikre kommunikative evner i skrift og tale

  • relationelle evner og tillidsvækkende egenskaber

  • mod på at være midtpunkt blandt mange mennesker

Det er vigtigt for os, at vores medlemsskoler får kompetent og professionel rådgivning. Vi arbejder i et mindre sekretariat og lægger stor vægt på, at medarbejderne løser opgaver på tværs af arbejdsområder og faggrænser.

Stillingen er på fuld tid, og arbejdstiden tilrettelægges, så ferier og fridage primært afvikles i skolernes ferieperioder. Der kan forventes en vis rejseaktivitet i stillingen. Løn og ansættelse sker på vilkår svarende til statslig overenskomst. Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2019 eller efter aftale. Arbejdsstedet er; Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier, Ny Kongensgade 15, 3. sal, 1472 København K.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Søren Lodahl på tlf.: 33 30 79 30.

Send din ansøgning til info@privateskoler.dk senest den 6. maj 2019. Første samtalerunde forventes afholdt i uge 21 og 22. Afsluttende samtaler i uge 23.

Du kan læse mere om foreningen på www.privateskoler.dk


Del dette job

Kontakt

Danmarks Private Skoler

Adresse 1
Ny Kongensgade 15, 3. sal
1472 København k
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-04-2019
Udløber
06-05-2019
Kviknummer
LJA-72462669
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jura, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Arbeid og velferdsdirektoratet, NAV

Nasjonal sikkerhetsmyndighet Oslo, Langkaia

Del dette job

Virksomhedsinformation

Danmarks Private Skoler

Adresse
Ny Kongensgade 15, 3. sal
1472
København k
Danmark
Praktisk information
Indrykket
11-04-2019
Ansøgningsfrist
06-05-2019
Kviknummer
LJA-72462669
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Administration, Jura, Økonomi og regnskab
Beliggenhed