Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danmarks ambassade søger en politisk medarbejder

Den danske ambassade i Norge

Indrykket
20-05-2020

Norge og Danmark er tætte allierede og samarbejdspartnere. Landene deler værdier og udenrigspolitiske mål. De to samfund ligner hinanden i opbygning og bliver ofte inspireret af hinanden på en række politikområder. Danmarks Ambassade i Oslo følger norsk udenrigs- og indenrigspolitik og arbejder tæt sammen med alle de centrale myndigheder i Norge. Vi søger nu en politisk medarbejder til at understøtte dette arbejde.

Som akademisk, politisk medarbejder på ambassaden vil du komme i berøring med en bred vifte af opgaver og analyser vedrørende generel norsk udenrigs- og sikkerhedspolitik, forsvarspolitik, udviklingspolitik samt EU/EØS-spørgsmål. På det indenrigspolitiske område kan det blandt andet handle om klima, udlændingepolitik og sundhedspolitik. Du vil også komme til at beskæftige dig med planlægning af besøg f.eks. af ministre og Folketingsudvalg samt arrangere events i Danmarks residens. Du vil have et tæt samarbejde med ambassadøren, souschefen og andre teams på ambassaden. Udover politik vil du også indgå i ambassadens Public Diplomacy og kommunikationsteam.
 
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig, videregående uddannelse på kandidatniveau fra et dansk og/eller norsk universitet - gerne suppleret med international erfaring. Derudover at du har interesse for og viden om international politik, og at du har nogle års arbejdserfaring. Du skal have mod på en omskiftelig arbejdsdag, og trives i en dynamisk og til tider hektisk hverdag, som vil indebære rejser nogle uger om året.

 

Du skal være god til at formulere dig på skrift på dansk og have gode sprogkundskaber, bl.a. i engelsk, samt evne til at forstå og analysere komplekse problemstillinger.
 
Ansættelsesvilkår:
Der er tale om en fuldtidsstilling. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til kvalifikationer og i øvrigt følge vilkårene som lokalt ansat medarbejder på ambassaden i Oslo. Arbejdssproget er dansk og norsk.
 
Tiltrædelse:
1. oktober eller hvis muligt 15. september. Ansættelsen kræver sikkerhedsgodkendelse fra de danske myndigheder

 
Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er 15. juni. Samtaler vil blive afholdt i uge 27 eller 28. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning til
joboslamb@um.dk med cc til nineng@um.dk . Vi beder om en målrettet og motiveret ansøgning, der også indeholder oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning. 

 

Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
 
Du kan læse mere om ambassaden i Oslo her på hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Anne Zachariassen på +47 412 56 509.

 

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Den danske ambassade i Norge

Adresse 1
OLAV KYRRES GATE 7
N-0244 OSLO
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2020
Udløber
15-06-2020
Kviknummer
LJA-80303576
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Den danske ambassade i Norge

Adresse
OLAV KYRRES GATE 7
N-0244
OSLO
Norge
Praktisk information
Indrykket
20-05-2020
Ansøgningsfrist
15-06-2020
Kviknummer
LJA-80303576
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Analyse og information, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed