Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CSR-konsulent med fokus på miljø og klima i bæredygtige indkøb til Københavns Kommunes CSR-enhed

Københavns Ejendomme og Indkøb

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-04-2019

Københavns Kommune søger en engageret CSR-konsulent med fokus på miljø og klima til udmøntning af en ambitiøs strategi for bæredygtige indkøb.

 

Københavns Kommune er en af Danmarks største offentlige indkøbere. Vi ligger forrest, når det kommer til konkrete retningslinjer og krav om miljø- og klimamæssig bæredygtighed i forbindelse med indkøb. Den position vil vi yderligere styrke. Det skal blandt andet ske ved at samarbejde med miljø- og klimabevidste leverandører og efterspørge miljø- og klimarigtige varer og tjenesteydelser.

 

Som ny CSR-konsulent med fokus på miljø og klima vil du derfor få til opgave at

 

 • sikre, at de miljø- og klimakrav som Københavns Kommune har besluttet at anvende, er tilgængelige for udbudskonsulenter og indkøbere i kommunen i et overskueligt og brugervenligt format

 • yde generel rådgivning om miljø- og klimakrav og bistå udbudskonsulenter i markedsdialog med leverandører

 • fremme brugen af miljømærker i samarbejde med Miljømærkning Danmark

 • indgå i relevante samarbejdsfora som Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb m.fl.

 • bistå ved kontrol af leverandørers overholdelse af miljø- og klimakrav

 

 

Om dig

 

 • Du har et solidt kendskab til, hvordan offentlige indkøb kan anvendes til at fremme miljø- og klimamål, herunder eksempelvis cirkulære indkøb, mærkningsordninger, markedsdialog mv.

 • Du har en grundlæggende forståelse for udbudsreglerne

 • Du er relationsskabende og formår at indgå aktivt i netværk med kolleger og samarbejdspartnere

 • Du er tillidsvækkende, og står gerne til rådighed for sparring med og rådgivning af kolleger

 • Du har gennemslagskraft, og kan drive (forandrings)processer og gennemføre projekter med mange aktører og interessenter i en politisk ledet organisation

 • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og din faglighed er overbevisende

 

 

Om CSR-enheden

CSR-enheden har siden den 1. januar 2018 haft til opgave at udvikle og drive kommunens indsats mod social dumping. Vi gennemfører kontroller af, om kommunens CSR-krav overholdes, og vi yder støtte og operationel rådgivning om CSR-området til blandt andet kommunens udbudsjurister, kontraktansvarlige, byggeledere m.fl. Fra den 1. januar 2019 har CSR-enheden tillige fået til opgave at varetage rådgivnings- og driftsopgaver relateret til bæredygtige indkøb.

 

Enheden består i dag af otte CSR-konsulenter og en CSR-chef, og er organisatorisk indplaceret i Center for Indkøb og Forsikring i Københavns Ejendomme og Indkøb, der er en del af Økonomiforvaltningen. Vi har til huse i et moderne kontormiljø på Borups Allé i København NV.

 

Der kan være perioder, hvor vi har travlt, men vi tilstræber generelt en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden med mulighed for god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Fastansættelse med løn- og ansættelsesforhold efter relevant overenskomst med Københavns Kommune. Stillingen er til besættelse den 1. juni 2019 eller snarest muligt. Vi prioriterer din faglige og personlige udvikling, så du har de bedste forudsætninger for succes og trivsel i din opgaveløsning.

 

Du får en fleksibel arbejdsuge på 37 timer (inkl. frokost).

 

Yderligere information

Læs eventuelt mere om bæredygtige indkøb i Københavns Kommunes nye indkøbspolitik: https://www.kk.dk/sites/default/files/edoc/Attachments/21529896-29354162-1.pdf

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CSR-chef David Salomonsen på 2496 4530.

 

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og eksamensbevis.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 24. april 2019

 

Vi forventer at holde samtaler den 26., 29. og evt. 30. april 2019.

 

Københavns Ejendomme & Indkøb vi skaber rum

Københavns Ejendomme & Indkøb er Københavns Kommunes ejendomsenhed og indkøbsorganisation. Vi ejer og administrerer mere end 2,6 mio. m2. Vi har ansvar for lejeaftaler, ejendomshandler, bygningsdrift, energioptimering, ejendomsservice og vedligeholdelse m.m af blandt andet skoler, daginstitutioner, botilbud, plejehjem, kultur- og idrætsfaciliteter, administrationsejendomme osv. Vi er også kommunens primære indkøbsorganisation. Vi har ansvar for at gennemføre det udbud af varer og tjenesteydelser på tværs af kommunen. Vi skal sikre, at det er enkelt at købe de rigtige varer til den rigtige pris for de, der køber ind til kommunalt brug. Vi tager udgangspunkt i forvaltningernes behov og samarbejder med vores kunder om at skabe de bedste løsninger. Vi beskæftiger ca. 840 medarbejdere og administrerer et årligt budget på ca. 1,5 mia. kr. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-04-2019
Udløber
24-04-2019
Kviknummer
LJA-72387684
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Miljø
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
09-04-2019
Ansøgningsfrist
24-04-2019
Kviknummer
LJA-72387684
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Miljø
Beliggenhed