Gem annonce

Controller til økonomistyring af store anlægsprojekter

Vejdirektoratet - Skanderborg

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
28-10-2022

Kunne du tænke dig at arbejde med økonomistyring af store og komplekse anlægsprojekter? Har du lyst til at være med i et tværfagligt samarbejde med mange forskellige faggrupper om at virkeliggøre projekter, som har stor betydning for danskerne? Så er denne stilling måske noget for dig.

"Det spændende ved dette job er jo, at du står med økonomiansvaret på nogle helt konkrete og enestående projekter, som du er med til at realisere. Næste gang du kører over en given bro eller gennem en motorvejsstrækning, vil du kunne tænke: Det der har jeg været med til at skabe", fortæller teamleder Brian Moody Jakobsen.

Danmark har fået en ny, bred infrastrukturaftale. Det betyder, at vi får travlt i Vejdirektoratet de næste mange år. Veje skal anlægges, nye forbindelser etableres og den grønne omstilling får et boost med flere cykelstier og ladestandere langs statsvejene.

Hvis du har lyst til at bidrage til at holde styr på økonomien i vores mange nye anlægsprojekter og dermed sætte dit præg på Danmarks fremtidige infrastruktur, så vil vi meget gerne høre fra dig.

En økonomisk nøglerolle i den grønne omstilling af infrastrukturen

Du vil få tildelt en projektportefølje af større anlægsprojekter, hvor du har ansvaret for at sikre et så retvisende billede af projekternes økonomiske status som muligt.

Herudover vil du:

  • udarbejde budgetter og løbende tilpasse den økonomiske planlægning til den aktuelle viden om projektets status og fremdrift
  • få ansvaret for at udfærdige budgetopfølgninger og handlingsplaner for dine projekter
  • bistå med økonomisering af risici og føring af ændringslog for dine projekter

Vejdirektoratet laver økonomistyring ud fra principperne i NAB (Ny Anlægsbudgettering), og god økonomistyring af vore projekter har stor fokus i organisationen og i Transportministeriet.

Nysgerrig på kompleks økonomistyring erfaren eller nyuddannet

"Vi synes, at det er en fordel, hvis du har erfaring med kompleks økonomistyring, men du kan også være nyuddannet. I så fald sørger vi for at klæde dig ekstra godt på til opgaven, og vi skal nok sørge for at give dig den bedst mulige sidemandsoplæring", afslutter Brian Moody Jakobsen.

Vi ser gerne, at:

  • du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (f.eks. cand.oecon., cand.scient.pol, cand.merc., HD(R) eller lignende)
  • du arbejder struktureret og kan bevare overblikket
  • du er proaktiv og opsøgende i din arbejdsform
  • du har gode kommunikative evner både i skrift og tale

Vi arbejder i økonomisystemet SAP, og hvis du ikke kender det, så lærer vi dig det.

Velkommen til Anlægsdivisionen

Du vil blive ansat i Vejdirektoratets Anlægsdivision, som har til opgave at varetage projektstyringen af Vejdirektoratets større og mindre anlægsprojekter i hele Danmark og sikre projekternes anlægsoverslag og økonomiske analyser.

Du bliver en del af Team Projektøkonomi, som består af syv engagerede og dygtige projektcontrollere, der, udover at indgå i de respektive projektorganisationer, har det faglige ansvar for at sikre og fortsat udvikle best practice økonomistyring i Vejdirektoratets anlægsprojekter. Medarbejderne er tilknyttet kontorer i Skanderborg og Fløng.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet, kompetenceudvikling og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg alt efter dine kvalifikationer.

Afhængig af kvalifikationer og erfaringer er der mulighed for at blive ansat som specialkonsulent.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 22, 8660 Skanderborg.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk  

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Brian Moody Jakobsen på bmj@vd.dk eller telefonnummer 7244 2376.

Er du interesseret?

Send dit CV senest den 27. november. Vi forventer at afholde samtaler d.06 og 12 december.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk   

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
28-10-2022
Udløber
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84178198
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet - Skanderborg

Adresse
Thomas Helsteds Vej 11
8660
Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
28-10-2022
Ansøgningsfrist
27-11-2022
Kviknummer
LJA-84178198
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Kontor og administration
Beliggenhed
Gem annonce