Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller til central økonomifunktion

Dansk Flygtningehjælp

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-07-2019

Er det vigtigt for dig med et arbejde der giver mening? Søger du udfordringer og udviklingsmuligheder inden for økonomi og regnskab? Så har vi et spændende job.

 

Vi søger en talstærk controller med forretningsforståelse, der kan bidrage til videreudvikling af økonomistyringen i den centrale økonomifunktion i Dansk Flygtningehjælp.

 

Hvem er vi?

Finansafdelingen er en af organisationens 4 supportenheder, hvor vi varetager økonomifunktionen og er ansvarlige for økonomien globalt i organisationen i tæt samarbejde med de operative afdelinger. Det er afgørende for os, at vi er en faglig velkvalificeret, effektiv og ansvarlig samarbejdspartner for resten af organisationen.

 

Finans består af 45 kollegaer fordelt på 4 teams. Du bliver en del af Cost Management teamet med 8 kollegaer, hvor vi arbejder med en række opgaver, der spænder fra budget, regnskab, finans-, debitor- og kreditorbogholderi til projektregnskaber, controlling, cost management, afstemninger og likviditetsstyring. Lige nu arbejder vi med at implementere et nyt ERP-system, som involverer både finans, HR og indkøb, og som gik live 1. januar 2019. Herpå vil der være fokus resten af 2019 og et stykke ind i 2020.

 

Jobbet

Vi søger en udviklingsorienteret medarbejder, der sætter en ære i at levere høj kvalitet, atvære support for hele organisationen og ikke mindst én, som brænder for at være med til at implementere vores nye ERP-system, Dynamics.

 

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • operativ og strategisk controlling med bl.a. månedlige budgetopfølgninger

 • opfølgning på indbetalinger fra vores donorer samt sikre likviditet til felten, herunder kommunikation med bank

 • diverse komplicerede systemafstemninger, herunder intercompany

 • sikre effektive processer og kontroller

 • bidrage til udarbejdelse af organisationens samlede budget og regnskab

 

Du bliver en cental kollega i både teamet og den øvrige del af organisationen såvel nationalt som internationalt. For at få succes i jobbet er det nødvendigt, at du er teamplayer, men også at du kan drive processer alene.

 

Din profil

Du har nogle års erfaring indenfor økonomi og regnskab. Du har en struktureret tilgang og kender arbejdsgangene i en central økonomifunktion gerne ud fra et revisionsmæssigt perspektiv. Du har både lyst og evner til at løse komplicerede regnskabsopgaver. Du har faglig stolthed og et personligt drive, som gør at kvaliteten i opgaveløsningen er høj og at tidsfrister overholdes.

 

Vi vægter herudover, at du:

 • er udadvendt, engageret og initiativrig

 • har gå-på-mod og kan bevare overblikket når der er travlt

 • tænker strategisk, arbejder struktureret og skaber løsninger

 • er forandringsvillig og trives i et dynamisk miljø

 • er erfaren bruger af økonomisystemer, kender best practice og har erfaring med implementering af nye systemer

 • har gode sprogkundskaber såvel skriftlige som mundtlige (dansk og engelsk)

 

Alle medarbejdere hos Dansk Flygtningehjælp skal besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet.

 

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job i danmarks største humanitære organisation, der opererer i Danmark samt i mere end 40 lande. Herudover fleksibel arbejdstid, engagerede kollegaer og et dejligt uformelt arbejdsklima med både respekt og humor. Vi bor centralt i København, tæt på metro og s-tog.

 

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til souschef i Finans Conni Madsen på 3373 5196 eller specialkonsulent Arne Nielsen på 3373 5071. Hvis du har spørgsmål til online ansøgningsprocessen eller har problemer med denne, bedes du benytte vores job support på www.drc.ngo/jobsupport.

 

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.flygtning.dk

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi er en humanitær organisation, og vores aflønning er baseret på ansvarsniveau, performance og erfaring og er i overensstemmelse med lokale overenskomster. For denne stilling gælder ansættelse i henhold til gældende overenskomst mellem Dansk Flygtningehjælp og AC. Stillingen er på fuldmægtigniveau.

 

Dansk Flygtningehjælp ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handikap eller etnisk baggrund.

 

Tiltrædelse

Snarest mulig.

 

Ansøgning og CV

Din ansøgning med CV, mærket Controller Finans skal være os i hænde senest den 18. august 2019.

 

Samtaler vil blive afholdt i uge 34.  

 

Dansk Flygtningehjælp er en privat humanitær samarbejdsorganisation, der bistår med løsninger på flygtningeområdet såvel internationalt som nationalt, vejleder i asylspørgsmål og samarbejder med frivillige i lokalsamfundet.

 

DFHs evne til at sikre beskyttelse og assistance til flygtninge, internt fordrevne og interessenter afhænger af vores ansattes evne til at opretholde og promovere de højeste standarder af etisk og professionel adfærd i relation til DFHs værdier og adfærdskodeks, inklusiv beskyttelse imod seksuel udnyttelse, misbrug og chikane. DFH udfører et omfattende og grundigt baggrundstjek som del af rekrutteringsprocessen. Besøg flygtning.dk for at læse mere om hvad vi gør for at sikre robuste beskyttelsesmekanismer.

 

Hvis du har spørgsmål til eller problemer med at søge online, kan du kontakte vores support på www.flygtning.dk/jobsupport.

Del dette job

Kontakt

Dansk Flygtningehjælp

Adresse 1
Borgergade 10, 3.sal
1300 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-07-2019
Udløber
18-08-2019
Kviknummer
LJA-74493614
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Arbeid og velferdsdirektoratet, NAV

Nasjonal sikkerhetsmyndighet Oslo, Langkaia

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Flygtningehjælp

Adresse
Borgergade 10, 3.sal
1300
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-07-2019
Ansøgningsfrist
18-08-2019
Kviknummer
LJA-74493614
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Økonomi og regnskab
Beliggenhed