Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller søges til Koncernstyring og Tilsyn i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Udlændinge- og Integrationsministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-07-2020

Brænder du for at arbejde med statslig styring og controlling? Hvis svaret er ja, så tilbyder vi et udfordrende og selvstændigt job med fokus på koncernstyring og tilsyn i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement. 

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at være en del af Koncernstyring og Tilsyn, som organisatorisk er placeret i departementets afdeling for Koncernstyring. I Koncernstyring og Tilsyn varetager vi en bred vifte af opgaver i relation til bl.a. koncernstyring, økonomi- og aktivitetsstyring, ledelsesinformation, statistik og analyser på integrations- og udlændingeområdet samt departementets budget og regnskab. Vi har en bred portefølje af udviklings-, drifts- og analyseopgaver. 

Kontoret er ansvarligt for den overordnede koncernstyring, der bl.a. varetages gennem udarbejdelse og opfølgning på mål- og resultatplaner for styrelser og nævn samt opfølgning på sagsproduktion m.v. Kontoret er herudover ansvarligt for departementets tværgående tilsynsopgaver på ministerområdet. Derudover har kontoret ansvar for koordinationen af Rigsrevisionens undersøgelser på ministerområdet. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at bidrage til udviklingen af koncernstyringen og varetage tilsyns- og analyseopgaver. Du vil skulle udarbejde og følge op på mål- og resultatplaner samt koordinere henvendelser fra Rigsrevisionen.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt team, der arbejder tæt på de politiske beslutninger. Samarbejde omkring opgaverne både internt og eksternt vægtes højt, og du vil derfor kunne forvente at få en bred berøringsflade både internt i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern samt eksternt. 

Du bliver del af en ambitiøs arbejdsplads med fokus på dialog, vidensdeling og faglighed. Selvom vi arbejder inden for stramme deadlines og høje kvalitetskrav, har vi en uformel omgangstone med plads til grin i den travle hverdag midt i det politiske maskinrum. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Stillingen er på 37 timer, og vi tilbyder fleksible arbejdstider. Vi tager godt imod vores nye medarbejdere, som blandt andet vil komme igennem et introduktionsforløb.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.scient.pol., cand.polit., cand.scient.adm. eller tilsvarende. Du har interesse for at arbejde med statslig økonomistyring og controlling, og det er en fordel, hvis du har erfaring på området.
Herudover lægger vi vægt på, at du: 

  • har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner
  • er i stand til at arbejde selvstændigt og effektivt 
  • er fleksibel og tager ansvar for dine arbejdsopgaver
  • trives i en travl hverdag fyldt med udfordringer præget af den politiske dagsorden
  • deler viden og kan skabe gode relationer blandt nærmeste kollegaer såvel som på tværs af koncernen

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen.  Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Anette Görtz på telefonnummer 20 87 31 25 eller på e-mail agt@uim.dk eller chefkonsulent Charlotte Malte Ivens de Carvalho på telefonnummer 61 98 35 01 eller på e-mail ccdc@uim.dk.

Søg stillingen 
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, CV, eksamensbevis og relevant dokumentation senest mandag den 24. august 2020, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 35.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse 1
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Adresse 2
Slotsholmsgade 10
1216 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-07-2020
Udløber
24-08-2020
Kviknummer
LJA-80760756
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Udlændinge- og Integrationsministeriet

Adresse
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
30-07-2020
Ansøgningsfrist
24-08-2020
Kviknummer
LJA-80760756
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed