Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller

HK Østjylland

Østjylland

Aarhus, Østjylland

Indrykket
21-11-2022

HK Østjylland søger en skarp, engageret og struktureret medarbejder med solid erfaring i økonomistyring og sagsbehandling i en politisk styret organisation til tiltrædelse senest 1. februar 2023.

 

HK Østjylland ledes af en afdelingsformand, fire sektorformænd, en kontorchef og to fagchefer. Vi beskæftiger 100 engagerede medarbejdere og har ca. 21.000 medlemmer, som vi servicerer fra hovedkontoret i Brabrand og satellitkontorer i Randers, Silkeborg og Grenå.

 

Økonomifunktionen er en del af afdelingssekretariatet, som er en tværgående stabsfunktion, der varetager administrative funktioner for hele afdelingen, herunder økonomistyring, HR, ledelsessupport, kommunikation, markedsføring og eventstyring.

 

Du bliver ansvarlig for afdelingens økonomistyring.

 

Jobbet

I HK lægger vi stor vægt på sikker økonomistyring og overblik over vores økonomi. Derfor er der fokus på en fortsat udvikling af økonomistyringen i hele organisationen. Vi er i gang med at opgradere HKs nuværende økonomisystem (AX2012) til Microsofts D365FO. Det nye system implementeres medio 2023, og her kommer du til at spille en central rolle.

 

Du får ansvaret for udarbejdelsen af HK Østjyllands budget, prognoser, regnskab, økonomistyringsprojekter samt større og mindre opgaver, der understøtter og udvikler økonomistyring og optimerer digitale forretningsgange i HK. Du udarbejder ledelsesinformation, analyser og beslutningsgrundlag til daglig ledelse og afdelingsbestyrelse og bidrager som sparringspartner i drøftelserne af både daglig drift og nye projekter, der understøtter styring og udvikling i afdelingen. Der kan også være tale om opgaver og projekter, der går på tværs af hele HK

 

Derudover står du for det daglige bogholderi, herunder betaling af fakturaer, udgiftskontering, afstemning, godkendelse af rejseafregninger, diverse godkendelsesprocedurer, statistikker og ad hoc-opgaver.

 

I HK Østjylland arbejder du tæt sammen med afdelingens politiske og administrative ledelse. Derudover vil du have samarbejdsrelationer til HK Danmarks økonomiafdeling, revisorer, bankforbindelser samt netværket af økonomimedarbejdere i HKs øvrige afdelinger.

 

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du har en HD(R) eller anden relevant videregående uddannelse inden for økonomi samt nogle års erfaring med økonomistyring fra en større organisation.

 

Du har måske erfaring med AX2012 eller D365FO og håndterer forskellige IT-værktøjer på et erfarent niveau, især avanceret brug af Excel.

 

Herudover forventer vi, at du:

  • er loyal og respekterer en høj grad af fortrolighed i jobbet

  • er kvalitetsbevidst og omhyggelig og har datadisciplin

  • er handlekraftig, følger opgaverne til dørs og overholder deadlines

  • er helhedsorienteret og med et godt blik for organisationens behov.

 

Du skal kunne begå dig i en kompleks og politisk ledet organisation, og kan formidle budget og regnskab til politikere, bestyrelse, ledere og kolleger uden økonomibaggrund.

 

HK Østjylland arbejder som en værdibaseret organisation med en flad ledelsesstruktur, der stiller krav til dine evner til selvledelse og til at du bidrager aktivt til et konstruktivt samarbejde.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er uden højeste tjenestetid og du tilrettelægger selv arbejdstiden ud fra opgavernes beskaffenhed. Der er mulighed for hjemmearbejde.

 

Du refererer til afdelingens kontorchef.

 

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår, blandt andet arbejdsgiverbetalt pensionsordning, fritvalgsordning med mulighed for ekstra ferie, løn og/eller pension samt ekstra feriegodtgørelse. Lønnen fastsættes med udgangspunkt i dine kvalifikationer og afdelingens overenskomst og lønpolitik.

 

Stillingen er fysisk placeret på hovedkontoret i Brabrand.

 

Tiltrædelse: Senest 1. februar 2023

 

Ansøgning m.m.

Søg stillingen ved at sende en motiveret ansøgning samt overskueligt CV til HK Østjylland ved at klikke på ANSØG nedenfor.

 

Ansøgningsfristen er den 2. december kl. 10.00

 

Bemærk, at 1. ansættelsessamtale afholdes den 15. december.

 

Der gennemføres jobsamtale i to trin. Hvis du udvælges til 2. samtalerunde, afholdes denne samtale den 20. december.

 

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at gennemføre en persontest forud for 2. samtale. Der gives tilbagemelding på testen umiddelbart forud for 2. samtale.

 

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Yderligere oplysninger

Nærmere oplysninger om jobbet kan indhentes hos kontorchef Berit Dehli på mobil 2845 5404 eller hos afdelingsbogholder Lene W. Jensen på mobil 5150 0153

 

GRØN SMILEY

I HK Østjylland har vi et godt arbejdsmiljø - faktisk så godt, at vi har fået Arbejdstilsynets grønne smiley.

 

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Følg os på sociale medier og hold dig opdateret ift. jobopslag, medlemstilbud og emner, der har betydning for dit arbejdsliv:

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

HK Østjylland

Adresse 1
Sødalsparken 22
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet
21-11-2022
Udløber
02-12-2022
Kviknummer
LJA-84269143
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

HK Østjylland

Adresse
Sødalsparken 22
8220
Brabrand
Danmark
Praktisk information
Indrykket
21-11-2022
Ansøgningsfrist
02-12-2022
Kviknummer
LJA-84269143
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Finans, økonomi og regnskab, Konsulent og rådgivning, Politik, kultur og samfund, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed