Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Controller

HK Danmark

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020

Er du klar til mere ansvar? Vi søger en controller, som vil være med i vores faglige fællesskab og tage ansvar for at støtte 2 af HKs 4 sektorer med deres økonomi- og regnskabsfunktion. De 2 sektorer, HK Stat og HK Kommunal, som tilsammen har 90 medarbejdere og forhandler overenskomster på hver deres område. Økonomistyringen understøtter såvel drifts- som projektaktiviteter.

 

Du bliver en del af et stærkt controllerteam i HKs økonomiafdeling, som samarbejder med alle organisationens leder og økonomimedarbejdere. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, der bygger på stærke relationer og solid faglighed.

 

Jobbet

Du varetager som økonomipartner udarbejdelsen af budget, prognoser og regnskab i HK Stat og HK Kommunal. De lægger stor vægt på sikker økonomistyring og overblik over deres økonomi. Derfor er der fokus på en fortsat udvikling af økonomistyringen og tilrettelæggelse af regnskabsfunktionen.

 

Du udarbejder beslutningsgrundlag til den administrative og den politiske ledelse og bidrager som sparringspartner i drøftelserne af både daglig drift og nye projekter. Der kan også være tale om opgaver og projekter, der går på tværs af hele HK.

 

I de to sektorer arbejder du tæt sammen med sekretariatscheferne og vil i det daglige arbejde have mange samarbejdsrelationer med både ledere og medarbejdere.

 

Du er organisatorisk forankret i Budget- og regnskabsteamet i HKs økonomiafdeling, og du refererer til økonomichefen i HK. Sammen med kollegerne i økonomiafdelingen udgør du et hold, der sikrer god økonomistyring og regnskabsrapportering. Du og dine 7 controllerkolleger i budget- og regnskabsteamet indgår i projekter, der understøtter og udvikler økonomi- og regnskabsfunktionen i hele HK. Vi er fortsat i digital omstilling og implementerer bl.a. Robotics (RPA). Budget- og regnskabsteamet udgør ét af tre teams i en økonomiafdeling med i alt ca. 30 medarbejdere.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du har en teoretisk uddannelse i økonomi og regnskab.

 

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Motiveres af faglige og personlige relationer

  • Er initiativrig med blik for organisationens behov

  • Er dygtig til at prioritere tid, ressourcer og kvalitet i forhold til leverancer og behov

  • Kan kommunikere skriftligt og mundtligt med fokus på din målgruppe, eksempelvis politikere, ledere og kolleger uden økonomibaggrund

  • Kan begå dig i en kompleks og politisk ledet organisation

  • Har en positiv tilgang, et glimt i øjet og ser muligheder frem for begrænsninger.

 

Vi tilbyder

Du vil få et spændende og udfordrende job. Vi kan i perioder have travlt men du har selv stor indflydelse på planlægningen af dine arbejdsopgaver. Stillingen er på normtid (37 timer om ugen inkl. frokost) i henhold til overenskomst mellem TK-Klubben og HK Forbundet. Derudover tilbyder vi en sund kantine, mulighed for parkering, motionscenter, massageordning m.v.

 

Tiltrædelse

Snarest muligt.

 

Ansættelsessted

HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

 

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til administrationschef Niels Baht tlf. 4038 3840.

 

Ansøgning

Søg stillingen ved at klikke 'ANSØG' nedenfor.

 

Vedhæft venligst motiveret ansøgning, CV samt eksamensbevis med karakterer.

 

Ansøgningsfrist: Onsdag den 12. august 2020 kl. 12.00.

 

Vi forventer at holde 1.-samtaler tirsdag den 18. august og 2.-samtaler fredag den 21. august 2020.

 

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

HK Danmark

Adresse 1
Weidekampsgade 8,
2300 København S
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80541875
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

HK Danmark

Adresse
Weidekampsgade 8,
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
26-06-2020
Ansøgningsfrist
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80541875
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab
Beliggenhed