Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Contract Manager til Vinterområdet i Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
10-05-2019

Vil du være med til at sikre, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem også om vinteren? Har du lyst til at arbejde med projektledelse af udbud, ledelse af kontrakter, kvalitetsledelse og procesledelse? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vi tilbyder:

Vejdirektoratet arbejder målrettet på en effektiv og sikker trafikafvikling på statens vejnet med fokus på, at trafikanterne kommer nemt og sikkert frem. Vi tilbyder en stilling, hvor du får mulighed for at skabe resultater indenfor vinterområdet.

 

Vi har brug for en kollega med en faglighed, der understøtter alle grene af Contract Management. Du vil indgå i et team, der har ansvaret for alle udbud og indkøb af varer og tjenesteydelser, der er nødvendige for at gennemføre vintertjeneste på statsvejnettet i Danmark.

 

Du får mulighed for at være leveranceleder på nogle af afdelingens ca. 200 kontrakter med leverandører. Du vil også få mulighed for at blive projektleder på forskelligartede udbudsprojekter eller stå i spidsen for kvalitetsopfølgning på indkøb af varer og tjenesteydelser. 

 

Din profil: 

Du har kompetencer og interesse inden for Contract Management, herunder specielt projektledelse, ledelse af udbudsprocesser og leveranceledelse af leverandører. Du har en generel forståelse for virksomhedsprocesser herunder principper for gennemførelse af kvalitetsopfølgning og anvendelsen af LEAN-principper. Du skal være indstillet på en høj grad af dialog og samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

 

Vejdirektoratet er en bestillerorganisation, så det er derfor vigtigt, at du har flair for at stille krav til og evaluere produkter fra vores samarbejdspartnere og leverandører. Du har en positiv tilgang til nye opgaver og kan arbejde selvstændigt, analytisk og struktureret. Du er god til at planlægge, dokumentere, formidle og afslutte dine opgaver. Du er kvalitetsbevidst og formår at bevare det store overblik.

 

Du har enten et juridisk eller teknisk udgangspunkt for at udøve Contract Management, projektledelse mm. Din uddannelse er gerne på kandidatniveau. f.eks. som cand.merc.jur., produktionsingeniør eller ingeniør med specialisering inden for byggeledelse eller virksomhedssystemer. Hvis du enten er certificeret inden for udbud, projektledelse eller Contract Management eller ønsker at blive det, er det en fordel.

 

Udover din faglighed lægger vi vægt på, at du er god til at samarbejde i et team der løfter opgaverne i fællesskab. Der er brug for at du er udadvendt og trives i en travl hverdag.

 

Du har som udgangspunkt mere end to års erfaring, gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt og har et gyldigt kørekort (kategori B) samt er ikke ryger.

 

Vintertrafik:

I afdelingen Vintertrafik er vi 30 engagerede medarbejdere, der har ansvaret for vintertjenesten på statens veje i hele landet. Afdelingen er inddelt i tre teams, hvor den ledige stilling er en del af Team Entrepriser. 12 vintervagter sidder i en døgnbemandet vagtcentral 7 måneder om året. Den opslåede stilling indgår ikke i vagtberedskabet.

 

Du bliver samtidig en del af et fagligt miljø i Aalborg, hvor vi i alt er ca. 60 medarbejdere fra forskellige afdelinger i Vejdirektoratet. Vi har et højt fagligt niveau og en dagligdag, der er præget af en uformel atmosfære, et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer og godt humør. Værdier, der præger vores arbejde og samarbejde i hverdagen, er engagement, kompetence, samarbejde, kreativitet og troværdighed.

 

Vi har flekstid, gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt stor indflydelse på egen arbejdsdag og opgaveløsning. Da Vejdirektoratet har tjenestesteder og opgaver i hele landet, kan du forvente rejseaktivitet i begrænset omfang.

 

Dine løn- og ansættelsesvilkår:

Der er tale om en fastansættelse normeret til 37 timer om ugen. Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer. Din stillingbetegnelse bliver entrepriseleder.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Aalborg, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst i afdelingen Vintertrafik.

 

Læs mere:

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.  

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Risegaard Jakobsen på 7244 2010 / 2527 3477 eller entrepriseleder Maja Rørbæk Mathiasen på 2521 0477.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest tirsdag den 28. maj 2019. Vi forventer at afholde samtaler den 11. 14. juni 2019 og stillingen ønskes besat 1. august 2019 eller snarest muligt derefter.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Ansøg via link eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

 

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Vejdirektoratet

Adresse 1
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-05-2019
Udløber
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73240986
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Ledelse, Ledelse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Vejdirektoratet

Adresse
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-05-2019
Ansøgningsfrist
28-05-2019
Kviknummer
LJA-73240986
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, Ledelse, Ledelse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed