Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent til udvikling af beskæftigelsesindsatsen med særligt fokus på forandringsprocesser på sygedagpengeområdet.

Marselisborg Consulting

Aarhus, Østjylland

Indrykket
13-11-2023

Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor og gøre en forskel på én af de dagsordener, som fylder allermest? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed med en høj grad af faglig stolthed og tradition for at udvikle stærke løsninger på tværs af offentlige og private aktører?

 • Marselisborg Consulting søger en chefkonsulent med tiltrædelse snarest muligt

 • Dit daglige arbejdssted kan blive Nørre Allé i Aarhus

 • Der er ansøgningsfrist den 30. november 2023 kl. 12. Du bedes sende CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer

 • Der afholdes 1. samtaler i uge 49/50 i Aarhus

 • Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte partner Kenneth Lindberg på 3057 9852

 

Vi søger en fagligt stærk konsulent til praksisnær ledelsesrådgivning og undervisning

Vi arbejder i Marselisborg med partnerskaber om at udvikle beskæftigelsesindsatsen bredt set. I det indgår i stigende grad større forandringsprojekter, hvor vi i samarbejde med landets kommuner arbejder med at udvikle både styring, den faglige ledelse og sagspraksis på skrivebordene. Vi søger derfor en chefkonsulent, som kan stå i spidsen for nogle af vores projekter på området, være med til at udvikle vores tilgang til området yderligere og række ud til relevante beslutningstagere ift. at forme nye projekter. Vi har projekter på tværs af alle målgrupper i beskæftigelsesindsatsen, men har særligt mange projekter på sdp-området - det vil derfor være vigtigt, at du har erfaring med den del af beskæftigelsesindsatsen.

 

Som chefkonsulent vil du få ansvar for projekter på området, som fx indeholder:

 • Analyse af den nuværende faglige praksis og potentialer ift. en stærkere fremadrettet indsats

 • Ledelsessparring og udvikling af den faglige ledelse

 • Organisationsudvikling i form af fx tilpasning af styringsmodeller, organisering, arbejdsgange, udvikling af fælles redskaber og tilpasning af konkrete indsatser alt afhængigt af det konkrete projekt

 • Kompetenceudvikling - ift. sygedagpengeområdet kan det være undervisning i dele af både sygedagpengelovgivningen og den jobrettede samtale ligesom det kan være sagssparring og supervision på samtaler. I andre projekter kan det være ift. den svære samtale ifm. opfølgning og håndtering af sygefravær

 

Projekterne løses altid som del af et samlet team, og du vil derfor have erfarne kollegaer, som fx gennemfører selve analysen, ligesom der kan indgå kollegaer fra vores arbejdsmiljøområde, vores aktørvirksomhed Work&Life og løsninger fra vores IT-enhed i dele af projekterne. Du vil derudover opleve at have gode kollegaer, som arbejder med tilsvarende forandringsprocesser, så der også er rig mulighed for faglig sparring og personlig udvikling.

 

Hvad kan du forvente?

Vi arbejder med alle de brede velfærdsområder, hvor vores ca. 35 konsulenter holder sig opdateret på ny viden inden for det sektorområde, hvor man har sit primære afsæt. Vores konsulenter deltager også i relevante konferencer og kurser, og arbejder meget med interne oplæg, seminarer og kursusdage. Vi vedligeholder løbende det lovgivningsmæssige og teoriske grundlag for opgaveløsningen, og har indgående indblik i evalueringer og den seneste udvikling af praksis på området.

 

Vi arbejder med et stort drive, en høj grad af ærekærhed og fagligt engagement for opgaverne, men samtidig sker det i et humoristisk miljø med en uformel atmosfære og kort afstand mellem ledere og medarbejdere. Vi er ambitiøse og hjælper hinanden, fordi det skaber et gedigent arbejdsmiljø, der kommer vores kunder til gode.

 

Din opgaveløsning vil bære præg af tæt kundekontakt, hvor kunden forventer konkret viden og rådgivning, der kan omsættes direkte i driften. Det er derfor altid kundens behov, der er i centrum. Vi gør det, der virker, hvorfor vi heller ikke er bundet af faste koncepter.

 

Vi kan tilbyde et spændende fagligt miljø, en attraktiv stilling, hvor du kan være med til at udvikle området yderligere, og en attraktiv lønpakke afhængigt af din erfaring, kompetencer og dit ambitionsniveau.

 

Hvem er du?

Kunderne stiller naturligt nok høje krav til os. Vores opgaveløsninger kræver derfor stærke konsulentkompetencer koblet med en grundig forståelse for sygedagpengeområdet og kommunernes virkelighed samt ofte en hel del innovation og kreativitet.

 

Det er et krav, at du har min. 3års erfaring fra konsulentbranchen eller som fagligt fyrtårn i et jobcenter eller lign., hvor du meget gerne har arbejdet med sygedagpengeområdet. Det er også et krav, at du enten har en akademisk uddannelse, eller en socialrådgiveruddannelse evt. med en diplomoverbygning.

 

Derudover vil vi tillægge det vægt, i hvilket omfang du har:

 • Erfaring med at kunne bruge og omsætte viden fra fx en analyse til at designe indholdet i en efterfølgende proces

 • Evnen og lysten til at drive udviklingsprocesser og forandringsprojekter - gerne på både leder- og medarbejderniveau

 • Erfaring med undervisning og formidling

 • Kan dokumentere opnåede resultater ifm. konkrete projekter inden for området

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Kenneth Lindberg

Tlf.: 30579852

Ansøgningsfrist:

30. november 2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Marselisborg Consulting

Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-11-2023
Udløber
30-11-2023
Kviknummer
LJA-85082586
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Marselisborg Consulting

Praktisk information
Indrykket
13-11-2023
Ansøgningsfrist
30-11-2023
Kviknummer
LJA-85082586
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Konsulent og rådgivning, Projektledelse og styring, Strategi og udvikling
Beliggenhed