Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent til stabsfunktion

Halsnæs Kommune

Halsnæs, Nordsjælland

Indrykket
22-05-2020

Har du lyst til at koordinere det strategiske og politiske arbejde i et område, der er i rivende udvikling og har stor politisk bevågenhed? Er du samtidig en erfaren konsulent, der kan styre både store projekter og hastebestillinger fra chef og direktion? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommune.

Vi søger en chefkonsulent til stabsfunktionen i Område for Ejendomme. Området står midt i en stor omstillingsproces og udvider netop nu med flere opgaver og kompetencer og denne stilling er netop tænkt til, at støtte yderligere op om disse forandringsprocesser og den styring, de kræver.

Din hovedopgave bliver at sikre, at områdets udviklingsprojekter kører efter planen samt at den politiske betjening i form af indstillinger og notater leveres i højeste kvalitet og at alle områdets leverancer hele tiden sætter dagsordenen indenfor ejendomsområdet og facilities management i bredest mulige forstand.

Dine Kvalifikationer:

  • Du har formentlig en samfundsfaglig akademisk uddannelse såsom cand.scient.pol, cand.polit, cand.merc.sol, cand.merc eller lign.

  • Du mestrer politisk betjening og ledelsesbetjening og du har politisk fingerspidsfornemmelse.

  • Du har måske allerede faglig ledelse på dit CV - eller et åbenlyst talent for ledelse.

  • Du kan styre en projektportefølje og har dokumenteret erfaring med styring af større udviklingsprojekter.

  • Du har gode samarbejdsevner og erfaring fra en politisk organisation.

  • Du har gode kommunikationsevner i såvel tale som skrift.

  • Du er løsningsorienteret, struktureret og har overblik og udstråler ro og stabilitet selv når det går stærkt.

  • Du er rationel, udholdende og lader dig ikke skræmme af udfordringer og hastige forandringer og så er du fleksibel og har opgaveløsningen for øje hele tiden.

  • Du har både empati og gennemslagskraft, som gør dig i stand til at agere på forskellige niveauer i en kompleks organisation.

  • Og så har du humor, da det også skal være sjovt at gå på arbejde og du vil dine kolleger, høj som lav.

 

Om Område for Ejendomme, stabsfunktionen og opgaven:

Område for Ejendomme er en forholdsvis ny organisation, der blev stiftet ved en politisk beslutning primo 2019. Området udvikler sig løbende, så du får mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vi arbejder bl.a. med en professionalisering af projektledelsen og styringen, hvor du bliver en vigtig medspiller i den udvikling.

Områdets overordnede formål er, at understøtte kommunens forskellige funktioner med fysiske rammer og intern service. Vi arbejder pt. på en samlet ejendomsstrategi for kommunen, der skal sikre, at kommunens ejendomsportefølje drives mest effektivt og med størst mulig værdi for borgere og brugere.

Ejendomsporteføljen består af godt 180.000 m2 fordelt på 123 ejendomme. Vi har mange skønne bygninger som fx koncertstedet Gjethuset, der tidligere har været kanonstøberi. Vi har en række historiske bygninger bl.a. i Krudtværksområdet i Frederiksværk og Knud Rasmussens Hus i Hundested samt en flot fredet bygning, Palæet, der ligger mellem kirken og Gjethuset i Frederiksværk. Pt. er vi i gang med at bygge en helt ny skole og har for nyligt ombygget en tidligere brandstation til et fantastisk Unge- og KulturCenter.

Derudover huser ejendommene bl.a. børnehaver, vuggestuer, skoler, biblioteker, kultur, plejehjem, idræts-faciliteter, foreninger, bosteder, sociale institutioner og flygtningeboliger.

Du får til opgave at være den faglige koordinator i stabsfunktionen, hvor opgaverne er mange og forskellige.

 Ud over den centrale opgave med at understøtte ledelsen i området samt understøtte og kvalitetssikre den politiske betjening, er det også stabsfunktionens opgave at styre alle områdets udviklingsprojekter på tværs af faglige afdelinger og teams. Desuden har stabsfunktionen forskellige administrative opgaver indenfor personale, økonomi, IT mv. samt en række opgaver indenfor fast ejendom såsom køb, salg, leje og brugsret og ikke mindst projektudvikling, dialog med developere og løbende sparring med planområdet omkring byudvikling.

Stabsfunktionen er fagligt ret sammensat pt. består teamet af en ejendomsmægler, en jurist, en administrativ konsulent (sekretær) og en projektleder/udviklingskonsulent.

Om Kommunen:

Kommunen består af ca. 32.000 indbyggere mest koncentreret om Frederiksværk og Hundested. Derudover har vi store sommerhusområder, rige muligheder for friluftsliv og naturoplevelser fx ved de lange kyststrækninger eller rundt om Arresø. En del af Nationalparken, Kongernes Nordsjælland, ligger i Halsnæs Kommune. Er du til vandsport, har kommunen et vandsportssted af international klasse.

Frisk luft, ingen kø til arbejde og ingen problemer med parkeringspladser. Kommer du fra København eller Nordsjælland er der velfungerende offentlig transport via Hillerød.

Løn og ansættelsesvilkår

Sker efter gældende overenskomst samt efter principperne om Ny Løn.

Kontakt: Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Ejendomschef Jacob Klit-Hansen på telefon 91171982.

Ansøgningsfrist:  onsdag den 27. maj 2020.

Der afholdes løbende samtaler. Der vil forventeligt indgå test i ansættelsesprocessen.

Arbejdsstedet er på Rådhuset, Rådhuspladsen 1 i Frederiksværk.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Halsnæs Kommune

Adresse 1
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-05-2020
Udløber
27-05-2020
Kviknummer
LJA-80316436
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Akademisk arbejde, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Halsnæs Kommune

Adresse
Rådhuspladsen 1
3300
Frederiksværk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-05-2020
Ansøgningsfrist
27-05-2020
Kviknummer
LJA-80316436
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Akademisk arbejde, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed