Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent til Fiskeristyrelsen, Regional kontrol Vest

Miljø- og Fødevareministeriet, Fiskeristyrelsen Regional Kontrol Vest

Frederikshavn, Nordjylland

Indrykket
10-06-2020

Er du en skarp jurist eller har du en samfundsvidenskabelig baggrund med politisk sans, en god dømmekraft og gode forvaltningsmæssige kompetencer? Kan du navigere sikkert i et kompliceret samspil mellem EU-regler og nationale regler i tæt samarbejde med forskellige fagligheder? Motiveres du af at arbejde med konkret sagsbehandling og udviklingsopgaver? Så har vi en ledig chefkonsulentstilling i Fiskeristyrelsens Regionale Kontrol Vest.

 

Om Regional Kontrol Vest

Regional Kontrol Vest består af Fiskerikontrolskibet Vestkysten og af Fiskeriinspektorat Vest. I Fiskeriinspektorat Vest er der tre afdelinger, som er beliggende i Frederikshavn, Nykøbing Mors og Nymindegab. Desuden er der lokalkontorer i Skagen, Hirtshals, Hanstholm, Thyborøn og Hvide Sande.

 

Regional Kontrol Vest varetager kontrol, monitering og håndhævelse af fiskeriregler til land og til søs vedrørende både det erhvervsmæssige og det rekreative fiskeri i salt- og ferskvand, herunder også kontrol af markedsordninger, sporbarhed og hygiejne med fisk, fiskevarer og fiskefartøjer.

 

I den regionale kontrol træffes der beslutninger om overtrædelser af tilladelsesvilkår, administrative afgørelser, fremsendelse af påtaleanmodninger til politiet, indstilling om tildeling af point i relation til overtrædelser, samt bidrag til den løbende planlægning af den fysiske kontrol mv. Den Regionale Kontrol er endvidere ansvarlige for sagsbehandling i forbindelse med sanktionering af konstaterede overtrædelser.

 

Dine juridiske eller samfundsvidenskabelige kompetencer kommer i spil i en dynamisk og alsidig hverdag

For stillingen gælder det, at du vil få en alsidig hverdag, hvor den ene dag er præget af den politiske dagsorden og korte deadlines, mens den næste dag bruges på faglig sparring eller sagsbehandling. En del af opgaveporteføljen vil omfatte afklaringer af opgaver i forhold til national og EU lovgivning, konkret sagsbehandling af bl.a. aktindsigtssager, rådgivning af dine kollegaer, udarbejdelse af beslutningsoplæg. Du vil komme til at spille en central rolle i udviklingsarbejdet med udarbejdelse og implementering af et nyt administrationsgrundlag dækkende fiskerikontrol og sagsbehandling i den regionale kontrol. Du vil også få ansvar for længerevarende, tværgående opgaver samt projekter, hvor du vil skulle bidrage til udvikling af en moderne, robust og digital fiskerikontrol.

 

Du vil i dit arbejde som chefkonsulent komme til at betjene både Regional Kontrol Vest og Regional Kontrol Øst og du vil komme til at arbejde sammen med nogle dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger med forskellige fagligheder, og hvor netop synergien mellem flere forskellige fagligheder skal styrke forvaltningen. Der er fokus på at løfte i flok, og omgangstonen er uhøjtidelig. Du vil få mange samarbejdsflader på tværs af styrelsen og andre myndigheder, ligesom du vil have i dialog med styrelsens interessenter.

 

Vi forestiller os, at du

 • har en relevant videregående uddannelse, fx cand.jur., cand.scient.pol., cand.scient.adm. eller lign.

 • har solid erfaring med opgaveløsning, som kræver forståelse af regelsæt både nationale og EU regelsæt og samspillet mellem reglerne og den praktiske udmøntning i myndighedsarbejdet, samt konkret og generel sagsbehandling

 • har stærke forvaltningsmæssige kompetencer og erfaring med offentlig administration, fx fra departement, styrelse eller anden offentlig myndighed som fx en kommune eller region

 • er analytisk stærk

 • har god forståelse for beslutningsprocesser og interessenthåndtering

 • besidder stærke analytiske kompetencer og kan håndtere komplekse problemstillinger og forvandle dem til klare og enkle løsninger

 • har et godt blik for mulighederne for at forenkle og effektivisere administrationen, herunder ved regelforenkling og digitalisering

 • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, herunder formulere korte og præcise beslutningsoplæg

 • har du en god forståelse for politiske og organisatoriske problemstillinger

 • har gode samarbejds- og netværkskompetencer

 • arbejder selvstændigt, struktureret og sikrer fremdrift i opgaverne

 • trives i et job med stor variation i opgaverne fra dag til dag og mange deadlines

 • er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel på arbejdspladsen

 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

 

Ansættelse vil ske som chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner og tjenestested er indtil videre Regional Kontrol Vest, Sandholm 10, 9900 Frederikshavn.

 

Ansøgning

Søg jobbet online ved at trykke på søg stillingen nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest fredag den 17. juli 2020. 1. samtaler forventes afholdt i uge 33 og 2. samtaler i uge 34. Der vil kunne indgå tests i forbindelse med rekrutteringen.

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Bandholm på tlf. 72 18 59 91 eller mail hebrba@fiskeristyrelsen.dk

 

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Miljø- og Fødevareministeriet, Fiskeristyrelsen Regional Kontrol Vest

Adresse 1
Sandholm 10
9900 Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-06-2020
Udløber
17-07-2020
Kviknummer
LJA-80435326
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Etterretningstjenesten

Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen

Del dette job

Virksomhedsinformation

Miljø- og Fødevareministeriet, Fiskeristyrelsen Regional Kontrol Vest

Adresse
Sandholm 10
9900
Frederikshavn
Danmark
Praktisk information
Indrykket
10-06-2020
Ansøgningsfrist
17-07-2020
Kviknummer
LJA-80435326
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Konsulent og rådgivning, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed