ATP

ATP,

Hillerød
12-03-2018

Chefkonsulent til Den Fælles Dataenhed

Kontakt

ATP

Kongens Vænge 8
3400
Hillerød
Danmark
Tlf: 70 11 12 13
Praktisk information
Oprettet:
12-03-2018
Udløber:
26-03-2018
Kviknummer:
LJA-57581771
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
IT og web,
Kommunikation og medier,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du serviceminded, en god interessevaretager og får du energi af at samarbejde på tværs af faggrupper og myndigheder? Brænder du for at formidle ideer mellem praktikere og specialister, og interesserer du dig for dataanvendelse, automatisering og registersamkøring? Så er du måske den chefkonsulent, vi søger i Den Fælles Dataenhed.

Kan du pleje vores relationer i kommunerne?

Vi søger en kollega, der vil understøtte og varetage vores arbejde med landets 98 kommuner, og som ønsker at arbejde med dataanalyse og registersamkøring i forbindelse med kontrol af offentlige ydelser på tværs af offentlige myndigheder. Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til kontrol, som har til formål at mindske fejludbetalinger og socialt snyd.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • drive samarbejdet mellem Den Fælles Dataenhed og landets 98 kommuner
  • deltage i diverse fora sammen med kommunerne og KL
  • kravsætte IT-udvikling og udsøgningsmønstre i forhold til Den Fælles Dataenheds kunder
  • indgå i lovforbedrende arbejde i forbindelse med tilvejebringelse af nye/ændrende hjemler.

 

Som chefkonsulent vil du være en central og drivende brobygger mellem de kommunale behov udsøgningsmønstre, automatiseringssprojekter, dataunderstøttet sagsoplysning m.v. og Den Fælles Dataenheds Data Scientist, IT-specialister og proceskonsulenter.

Har du blik for kommunale processer?

Du har en relevant videregående uddannelse, fx cand.polit., cand.scient.pol., cand.merc. eller tilsvarende. I bagagen har du også relevant erhvervserfaring, som betyder at du har blik for hvor administrative processer og regler kan automatiseres og dataunderstøttes.

Du har desuden:

  • stærke samarbejdsevner og lyst til at samarbejde med andre faggrupper både internt og eksternt
  • erfaring med arbejdet inden for komplekse og analytiske problemstillinger gerne med afsæt i optimering af processer, IT-kravsætning m.m.
  • særdeles gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt.

 

Som person er du udadvendt, løsnings- og samarbejdsorienteret, energisk, innovativ og visionær. Du befinder dig godt med at have frihed under ansvar og stort ansvar i dine arbejdsopgaver.

Vil du skabe en koordineret indsats ift. kontrol af fejludbetalinger og snyd med offentlige ydelser? 

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 245 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, bliver administreret af ATP.

Du bliver en del af Den Fælles Dataenhed, der hører under Udbetaling Danmark, som varetager udbetalinger af folkepension, førtidspension, boligstøtte, barselsdagpenge og familieydelser. Den Fælles Dataenhed er et innovativt område under opbygning og stor bevågenhed. Vi varetager den del af kontrolarbejdet, som er baseret på registersamkøring, så vi kan forhindre fejl og snyd i forbindelse med udbetalingen af offentlige ydelser.

Vi har fokus på udfordringer og udvikling af et professionelt miljø, og hvor arbejdskulturen er præget af en åben og uformel omgangstone. Vi tager din faglige og personlige udvikling alvorligt både for at nå koncernens mål og for at øge din arbejdsglæde og markedsværdi.

 =dig? Så send en ansøgning

Ansøgningsfristen er mandag d. 26. marts. Vi afvikler løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Annika M. Jacobsen på tlf. 2374 2356 eller amj@atp.dk.

Din karriere. Danskernes tryghed.

Uanset, hvor du starter din karriere i ATP, så kan vi garantere dig 3000 kolleger, der er lige så fantastiske og forskellige som det samfund, vi arbejder for. Alle er på forkant med deres felt, har et hjerte, der banker for kunderne og har udvikling i blodet. I Danmarks største pensions-, investerings-, og administrationsforretning vil du opleve, hvor vanedannende det er at arbejde sammen om at jagte høje afkast og konstante forbedringer for samfundet. 

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Lignende job
Standard Norge
Frist:
17-09-2018
Standard Norge
Frist:
17-09-2018