Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefkonsulent i Ledelse og Organisation i Center for HR og Uddannelse

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
22-06-2022

Vil du være en del af et ambitiøst fagligt fællesskab, hvor vi arbejder med at styrke ledelseskraften i Region Hovedstaden? Har du lyst til at være en nøglespiller i udviklingen af vores erfarne ledere? Vi glæder os til at møde dig!

 

Vi søger en chefkonsulent, som får en unik mulighed for at understøtte og præge en region i stor udvikling. Du vil komme til at løse opgaver i forhold til udvikling af vores erfarne ledere og organisationsudvikling på hospitaler og virksomheder.

Region Hovedstaden er landets største sundhedsvæsen med 45.000 medarbejdere. Vi vil gerne have dig til at være med-skaber af et menneskeligt sundhedsvæsen, hvor borgeren reelt sættes i centrum, og hvor vi går fra detailstyring af proces og kvantitet til styring efter værdi for patienten.

Om stillingen

Du bliver en del af et fællesskab med 35 dygtige og engagerede kolleger. Vi hjælper regionens hospitaler, centre og virksomheder med at realisere deres strategiske ambitioner i forhold til kerneopgaven. Vi arbejder med:

  • Ledelsesudvikling: Vi driver regionens fælles ledelsesudviklingsprogram med faste forløb for fx nye ledere, skræddersyede udviklingsforløb og masterclasses, der matcher alle ledelsesniveauer i organisationen. Vi står også for gennemførelse af regionens ledelseskonferencer.
  • Organisationsudvikling: Vi hjælper hospitaler og virksomheder med alt fra optimering af patientforløb og arbejdsgange til strategiforløb og fusionsprocesser.
  • Rekruttering og fastholdelse: Vi bistår med relevante tværgående tiltag og praktisk bistand til rekruttering af ledere og medarbejdere i regionen.
  • Udvikling af den gode arbejdsplads: Vi understøtter hospitalers, virksomheders og koncerncentres arbejde med god ledelse og organisationsudvikling, trivsel og motivation samt teamudvikling.

Dine hovedopgaver vil være ledelses- og organisationsudvikling.

Ift. ledelsesudvikling er vi i år ved at omlægge og videreudvikle vores ledelsesudviklingsprogram. Vi arbejder med ledelse som samskabt og tager afsæt i en række designprincipper, der skal knytte ledelseskæden sammen og flytte ledelsesudviklingen ud af klasselokalet. Dine opgaver kan f.eks. bestå i design, træning og facilitering af udviklingsforløb for erfarne ledere og facilitering af opgavelaboratorier, hvor vi afprøver løsninger på komplekse udfordringer samtidig med at vi træner ledelse.

Ift. organisationsudvikling arbejder vi dels med forbedringsindsatser, dels med organisationsudviklingsprojekter, hvor vi ser på, hvordan vi kan skabe fremtidens sundhedsvæsen med færre ansatte. Dine opgaver her kan f.eks. bestå i at arbejde med nye måder at løse kerneopgaven (gerne digitalt understøttet) og nye opgavesplit mellem faggrupper.

Uddannelse og viden vi tror du har

Vi forventer, at du er en erfaren all round konsulent med solid erfaring ift. træning og facilitering gerne fra et konsulenthus eller som selvstændig. Du har et indgående kendskab til den offentlige sektor og kender til de særlige vilkår i sundhedsvæsenet.

Du er nysgerrig og trives med at udfordre etablerede rutiner og sandheder - og bidrager til at helhedssyn, udsyn og borgerorientering er pejlemærker i alle udviklingsprocesser.

Du er vant til at kommunikere med alle niveauer i ledelseskæden. Og du har evnen til at forstå og fortolke udviklingsbehov og omsætte dem til konkrete tiltag og initiativer i samarbejde med brugerne.

Det får du med sikkerhed fra os

Du bliver en del af en arbejdsplads, der er præget af ambitioner og engagement, og som samtidig prioriterer at skabe faglig og personlig udvikling.

Du vil derudover få:

  • Et udfordrende og spændende job med varierende opgaver og en bred kontaktflade i hele regionen.
  • Et meningsfuldt arbejde med fokus på at skabe værdi for borgerne.
  • Et fagligt praksisfællesskab, hvor der er højt til loftet.
  • Ledelse og sparring tæt på opgaveløsningen og personaleledelse med udgangspunkt i et menneskesyn, der fordrer balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Anne-Mette Bang Termansen på mobil 2399 7192 eller mail anne-mette.bang.termansen.01@regionh.dk eller souschef Hanne Dorthe Sørensen på mobil 40906973 eller Hanne.Dorthe.Soerensen@regionh.dk

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt og arbejdsstedet er Center for HR og Uddannelse, c/o Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 3A, 2900 Hellerup.

Vi ønsker så vidt muligt stillingen besat pr. 1. oktober 2022.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest den 7. august. Vi forventer at holde 1. samtaler den 15. august og 2. samtale den 24. august.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Adresse 1
Gentofte Hospitalsvej 4C
2900 Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2022
Udløber
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83748918
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse

Adresse
Gentofte Hospitalsvej 4C
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Indrykket
22-06-2022
Ansøgningsfrist
07-08-2022
Kviknummer
LJA-83748918
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Konsulent og rådgivning, Ledelse, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed