Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefjurist til Økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-03-2019

Er du en knivskarp jurist, der evner at finde holdbare løsninger i krydsfeltet mellem jura, politik og medier i Danmarks største kommune? Så er du måske vores kommende chefjurist i Økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus.

 

Som chefjurist kommer du til at arbejde tæt på både den øverste administrative og politiske ledelse på Danmarks største arbejdsplads. Du arbejder sammen med kommunens øvrige seks forvaltninger og refererer direkte til Økonomiforvaltningens administrerende direktør. Du bliver en del af Rådhusets Direktionssekretariat, der består af 10 medarbejdere, herunder to jurister, der også bistår i forhold til chefjuristens opgaver.

 

Du bliver den øverste juridiske ekspertise i Økonomiforvaltningen. Du får ansvar for en række opgaver, der kræver stor juridisk faglighed og ikke mindst evnen til at omsætte denne viden til konkrete løsninger under stor politisk og mediemæssig bevågenhed.

 

Du rådgiver således ØKFs direktion og bistår den øvrige koncern i juridiske spørgsmål. Du samarbejder med Borgerrepræsentationens sekretariat, der rådgiver Borgerrepræsentationen i juridiske spørgsmål. Du sikrer dialog og samarbejde med Folketingets Ombudsmand på Økonomiforvaltningens område og med kommunens Borgerrådgiver. Du varetager formandsposten for Københavns Kommunes Legal Compliance Forum, der på tværs af kommunens forvaltninger følger op på implementering af ny offentligretlig lovgivning. Og du håndterer betroede, juridiske opgaver som fx advokatundersøgelser i Økonomiforvaltningen og forhandling af kontraktmæssige forhold i forbindelse med kommunale megaevents, som fx Tour de France Grand Départ i 2021.

 

Vi forestiller os, at du er en særdeles dygtig jurist med et indgående kendskab til offentlig ret og lovgivningen om kommunernes styrelse mv. Du har solid erfaring med juridisk rådgivning af beslutningstagere i en politisk ledet organisation med ansvar for beslutninger tæt på borgerne. Du har personlig og faglig integritet og kan navigere sikkert i en politisk og administrativ stor virksomhed med mange beslutninger. Du har veludviklede samarbejdsevner både internt og eksternt og har en god personlig og faglig gennemslagskraft.

 

Ansættelsesforhold

Chefjuristen ansættes i en stilling som kontorchef. Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Løn er efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, kan du kontakte partner i Genitor Tina Overgaard på tlf. 3141 0582, sekretariatschef Ditte Steen på tlf. 2151 8554 eller adm. dir. Peter Stensgaard Mørch på telefon efter aftale.

 

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 28. marts 2019

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 14 og 17, og vi bruger test i rekrutteringsforløbet.

 

Om Økonomiforvaltningen

Københavns Kommune er Danmarks største arbejdsplads med syv forvaltninger og cirka 45.000 medarbejdere. I Økonomiforvaltningen er vi cirka 2.000 medarbejdere fordelt på en rådhusdel og fire selvstændige driftsenheder, som leverer service og rådgivning til hele kommunen. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved de kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, IT, personale, fysiske planlægning, administration, kommunikation og den generelle udvikling af byen.

Del dette job

Kontakt
Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599 København V
Kontakt
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599 København V
Danmark
Arbejdssted
-----------
Afdeling
---------
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
28-03-2019
Kviknummer
LJA-71389454
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, Ledelse, Økonomi og regnskab
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1
1599
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-03-2019
Udløber
28-03-2019
Kviknummer
LJA-71389454
Jobtype
Fuldtid
Fag
Jura, Ledelse, Økonomi og regnskab
Beliggenhed