Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chefjurist

Byggeskadefonden

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-02-2020

Kan du omsætte paragraffer til relevant kontekst, samtidig med at du er en proaktiv og synlig leder?

 

Effektiv juridisk drift og ledelse

Med reference til driftsdirektøren søger Byggeskadefonden en chefjurist til at lede, styre, inspirere og ud-vikle fondens juridiske arbejdsområde.

 

Du bliver ansvarlig for det juridiske arbejde i Byggeskadefonden, herunder lovgivning og retspraksis på om-rådet, der omfatter hele det almene boligområde samt andre områder som f.eks. byggeloven, entreprise-ret, voldgift, sagsbehandling m.v. Du vil være leder for Byggeskadefondens 2 juridiske medarbejdere, her-under sikre stærk intern kommunikation og trivsel.

 

Derudover skal du formidle, forklare og redegøre for regler og lovgivning på en overskuelig og inspirerende måde, samtidig med at du aktivt skal holde dig opdateret og informeret tværorganisatorisk omkring Bygge-skadefondens virke og arbejde for at holde dig ajour omkring ny viden og information i forhold til udviklin-gen af det juridiske arbejde.

 

Erfaring og kvalifikationer

Det forventes, at du er uddannet jurist og har juridisk erfaring med fordel fra den almene boligbranche herunder erfaring med byggeloven, entrepriseret og voldgift.

 

Derudover har du solid erfaring med forvaltning, sagsbehandling, erfaringsformidling og administrativt arbejde fra en lignende position. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring fra relevante ministerier, kommuner, advokatkontorer eller lignende.

 

Som person er du ansvars- og tillidsfuld og beslutningsdygtig, og du har gennemslagskraft. Ydermere er du proaktiv og fremadtænkende, og du har styr på detaljen uden at miste overblikket. Endelig er dine sociale kompetencer i top, og du formår at begejstre medarbejdere og kolleger omkring dig.


Høj faglighed og fællesskab

Du bliver en del af et fællesskab med høj faglighed og et godt sammenhold i et uhøjtideligt arbejdsklima, hvor åben og synlig ledelse prioriteres og værdsættes.

 

Arbejdssted

Studiestræde 50, 1554 København V.

 

Ansøgning og CV

Send din ansøgning og dit CV mærket 30508 til Laigaard & Partners A/S på e-mail hrm@laigaard-partners.com. Vi behandler din henvendelse fortroligt og videregiver kun dine oplysninger efter aftale med dig. Yderligere oplysninger kan fås på telefon 33 91 18 00.

 


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Byggeskadefonden

Adresse 1
Studiestræde 50
1554 København V
Danmark
Adresse 2
Studiestræde 50
1554 København V
Danmark
Kontaktperson
Praktisk information
Oprettet
14-02-2020
Udløber
15-03-2020
Kviknummer
LJA-79351305
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura, HR og personale, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Byggeskadefonden

Adresse
Studiestræde 50
1554
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
14-02-2020
Ansøgningsfrist
15-03-2020
Kviknummer
LJA-79351305
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Jura, HR og personale, Ledelse
Beliggenhed