Region Syddanmark, Regionshuset

Region Syddanmark, Regionshuset,

Midtjylland
03-08-2017

Chefanalytiker til Region Syddanmark

Kontakt

Region Syddanmark, Regionshuset

Damhaven 12
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-08-2017
Udløber:
13-09-2017
Kviknummer:
LJA-48218212
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til nye faglige udfordringer, og vil du være med til at sætte den regionale dagsorden for Det Gode Liv? 

 

Hos os får du mulighed for at arbejde med strategi og analyse inden for mange områder og komme på et fagligt stærkt og farverigt hold. Vi har stort fokus på faglig og personlig udvikling i en afdeling, der løbende skaber rum til at afprøve nye ideer og udviklingsprojekter, som vi også har styrken til at gennemføre. 

 

Vær med til at udarbejde samfundsrelevante analyser 
Du bliver en del af vores strategi- og analyseafdeling. Her samarbejder du med dygtige kollegaer om at lave komplekse analyser af alt fra regionaløkonomiske forhold, byer, bosætning og infrastruktur til emner som erhverv, arbejdskraft og uddannelse. Vi arbejder især med et indsatsområde, som vi kalder Viden i Bevægelse, hvor vi opbygger viden og strategi, som bliver brugt af beslutningstagerne i regionen og ude i regionens kommuner. 

 

Vi arbejder med egne data fra regionale borger- og virksomhedspaneler, men henter de fleste data i registre og gennem forskeradgang til Danmarks Statistik. Vi har også internationale projekter med partnere som OECD, Nordregio og Hamborg.

 

Brug visuelle virkemidler til formidling 
Stort set alt indholdet på detgodeliv.regionsyddanmark.dk producerer vi selv, og vi lægger vægt på at formidle vores analyser levende og varieret. Både i produkter og når vi inviteres til at holde oplæg på møder, konferencer, strategiseminarer osv. Derfor er det en fordel, hvis du ikke blot har erfaring med at bruge analyseværktøjer, men også tænker visuelt og er vant til at bruge grafiske værktøjer. 

 

Vi arbejder med analyser og statistik. Men hvis man kigger på vores hjemmeside, kan man se, at vi bruger figurer, billeder og grafik. Det er måden, vi kommunikerer på det er vores produkt. Læseren skal ikke være analyseekspert for at kunne forstå det, vi formidler, forklarer afdelingschef Rune Stig Mortensen. 

 

Byg videre på din viden blandt højt kvalificerede analytikere 
Som vores nyeste kollega byder vi dig velkommen i et varmt fagligt fællesskab, hvor alle tager selvstændigt ansvar. Samtidig er professionel sparring en integreret del af vores daglige udvikling. Her er dørene altid åbne, så du kan stille spørgsmål og få de svar, du søger. Der er gode muligheder for selv at tage initiativer, og du kan få stor indflydelse på udviklingen og vores analyser fra ide og udformning til formidling. 

 

I det offentlige har vi større vægt på udvikling, end mange tror. Vi har kritisk masse til at sikre faglige udfordringer, og her er ret stor efterspørgsel på gode ideer og rum til spændende initiativer, uddyber Rune Stig Mortensen. 

 

Stærk analytiker med en bred samfundsforståelse

  • Du har en kandidatuddannelse inden for økonomi, samfundsvidenskab eller geografi og har herigennem opdyrket en stærk forståelse for analyse og strategi

  • Du formår at se dine analyser i en samfundsmæssig og politisk-strategisk sammenhæng og det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk organisation

  • Du har flair for at kommunikere sprogligt og tænke i visuelle præsentationer, når data og analyser skal formidles til både offentligheden, politikere og andre beslutningstagere

  • Du har lyst til at blive udfordret fagligt og møde mennesker med humør, begavelse og en positiv tilgang til at det gode liv også er det gode arbejdsliv, hvor vi også hjælper hinanden, inspirerer hinanden og har et fællesskab om at lykkes sammen. 

 

Din ansøgning
Din ansøgning skal være modtaget hos os via nedenstående link senest onsdag den 13. september 2017. Vi forventer at holde samtaler onsdag den 20. september 2017 med henblik på ansættelse snarest muligt. 

 

Vil du vide mere? 
Så tjek vores website om Det Gode Liv. Du er også meget velkommen til at ringe til Afdelingschef Rune Stig Mortensen på tlf. 7663 1160 eller mobil 2920 1160.

 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. 

 

 


Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

Region Syddanmark søger en udviklingskonsulent

Region Syddanmark, Regionshuset
Frist: 
03-12-2017

Økonomikonsulent til Lyngby-Taarbæk kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune
Frist: 
05-12-2017

Konsulent til BL's kurser og rådgivning

BL - Danmarks Almene Boliger
Frist: 
01-12-2017

Data Scientist/analytiker til VisitDenmark

VisitDenmark
Frist: 
10-12-2017
Lignende job
PROCON IT Aktiengesellschaft
München
Frist:
22-12-2017
Fonds Finanz Maklerservice GmbH
München
Frist:
22-12-2017