Dansk Erhverv

Dansk Erhverv,

København
02-10-2017

Chef til turisme og oplevelsesøkonomi

Kontakt

Dansk Erhverv

Børsen
1217
København K
Danmark
Tlf: 33746000
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2017
Udløber:
21-10-2017
Kviknummer:
LJA-49850092
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk Erhverv søger en stærk fagchef med stort drive, politisk tæft og kommerciel forståelse til at varetage de politiske interesser for vores mange medlemmer inden for turisme, kultur, sport mv.

 

Jobbet 

Som fagchef i Dansk Erhverv arbejder du i spændingsfeltet mellem erhvervslivet og det politiske system med udgangspunkt i virksomhederne. Du får et stort selvstændigt ansvar for området og opgaverne, som løses med reference til markedsdirektøren og i samarbejde med et team bestående af en politisk konsulent og en student til analyser samt andre fagmedarbejdere på tværs af hele Dansk Erhverv. 

 

Blandt dine opgaver er: 

 

 • Ansvar for Dansk Erhvervs turismepolitik og politiske interessevaretagelse, herunder dialog med politikere, embedsfolk, organisationer og øvrige stakeholders.

 • Tæt dialog med virksomheder og brancheforeninger om deres politiske og forretningsmæssige udfordringer både nuværende og potentielle medlemmer.

 • Repræsentere Dansk Erhverv over for samarbejdspartnere, myndigheder samt i diverse råd og nævn.

 • Planlægning af netværksarrangementer, gå-hjem-møder og konferencer.

 • Hele paletten af kommunikation: Nyhedsbreve, sociale medier, pressehistorier og oplæg på events. 

 

 

Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, hvor vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi er netværksorienterede og lægger stor vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Med i bagagen har du 

 

 • Mindst 4-5 års erfaring med politisk interessevaretagelse eller lobbyisme fra en organisation, virksomhed eller myndighed.

 • Erfaring med og kendskab til turismeområdet og dets aktører.

 • Evner til at sætte politiske dagsordener til gavn for vores medlemmer - både i medierne og på Christiansborg.

 • En skarp pen, når der skal skrives høringssvar, debatindlæg og nyhedsbreve. 

 • Evner som en stærk mundtlig kommunikator og netværker over for direktøren, embedsmanden og journalisten. 

 • Formår at bruge analyser og tal til at sætte dagsordener og komme i medierne. 

 

 

Du har et stort engagement, arbejder selvstændigt og er udadvendt og kan motivere dine kolleger i dit område. Du er samtidig dygtig til skriftlig såvel som mundtlig formidling. 

 

Godt arbejdsmiljø 

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør. 

 

Løn efter aftale og pensionsordning. 

 

Ansøgningen 

Du kan få yderligere oplysninger hos chef for turisme og oplevelsesøkonomi Susanne Nordenbæk på tlf. 3374 6243, sno@danskerhverv.dk eller markedsdirektør Mette Feifer på tlf. 3374 6218, mfe@danskerhverv.dk.  

 

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket Ansøg til højre hurtigst muligt og senest lørdag d. 21. oktober.

 

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet.

Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

POLITISK CHEF TIL FINANSFORBUNDET

Finansforbundet
Frist: 
09-10-2018

Høje-Taastrup Kommune søger erhvervsservicechef

Høje Taastrup Kommune
Frist: 
01-10-2018
Lignende job
Københavns Kommune
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018
Erhvervsministeriet
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-10-2018