Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef til Strategisk Indkøb i Københavns Kommune

Københavns Ejendomme og Indkøb

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-06-2021

Københavns Kommune satser stort på at professionalisere indkøbsområdet yderligere og øge effektiviseringerne. Vi vægter bæredygtighed og innovation i offentlige indkøb højt, og i en af landets største offentlige indkøbsorganisationer er der nu en unik mulighed for at blive ny chef for Strategisk Indkøb 2 og lede det videre arbejde med implementering af kategoristyring.

 

Strategisk Indkøb 2 er en af fem enheder i Center for Indkøb og Forsikring (CFI) og har ansvaret for kategoristyring af en bred palette af varer og tjenesteydelser for hele Københavns Kommune.

 

Enhedens vigtigste opgaver er

  • eksekvering af udbudsforretninger og omkostningsbesparende tiltag i samarbejde med kommunens interessenter

  • strategisk kontraktstyring

  • realisering af effektiviseringer

  • udarbejdelse af kategori- og anskaffelsesstrategier

  • understøtte kommunens indkøbspolitik, fx om bæredygtighed og digitalt indkøb

 

Chefen for Strategisk Indkøb 2 er den daglige leder af ca. 15 medarbejdere. Vi forventer derfor ledelseserfaring og gerne en relevant lederuddannelse, eller at du er indstillet på at påbegynde en sådan.

 

Det er herudover en fordel at have kendskab til store organisationer med mange interessenter og gerne erfaring fra indkøbsområdet. Du har formentlig en længerevarende økonomisk uddannelse som cand.merc., cand.polit. eller lign.

 

Du får det forretningsmæssige ansvar for den videre implementering af kategoristyring i enheden. Derfor er det vigtigt, at du forstår medarbejdernes kerneopgave, den forretning, du skal understøtte og bidrage til at udvikle, og de processer, der knytter sig hertil. Du skal have et stærkt kommercielt blik med forståelse for den offentlige sektor, og hvis du har erfaring med kategoristyring, er det en fordel.

 

Stillingen indebærer en stor kontaktflade i forhold til samarbejdspartnere og interessenter i øvrige dele af kommunen, og evnen til at skabe og fastholde relationer er en vigtig kompetence. Derfor er det også vigtigt, at du kommunikerer klart både mundtligt og skriftligt. Du forstår at omsætte komplekse analyser og informationer til let forståeligt skriftligt materiale, der lader sig videreformidle til alle interessenter.

 

Derudover forventes det, at du som chef kan agere ledelsesmæssigt på tre niveauer

  • motivere og guide selvdrevne medarbejdere til at levere resultater og samtidigt have fokus på et godt arbejdsmiljø baseret på tillid

  • tænke strategisk og fastsætte visionære pejlemærker og mål for hvordan CFI kan sikre, at Københavns Kommune indkøber effektivt og understøtter kernedriften

  • skabe resultater og styre på ressourcer og økonomi

 

Du vil indgå i et stærkt ledelsesteam i CFI, hvor høj faglighed, sparring og humor er i højsædet. Enhederne i CFI er stærkt afhængige af hinanden i forhold til at kunne eksekvere og levere på centerets samlede mål, og det er derfor vigtigt at have lyst til det nære ledelsessamarbejde samt at have blik for, hvordan man i en ledergruppe bedst supplerer hinanden. I CFI er vi mere end 80 personer, der arbejder med alle dele af offentlige indkøb, og København køber ind for ca. 6 mia. kr. hvert år.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil referere til Centerchefen i Center for Indkøb og Forsikring i Københavns Ejendomme og Indkøb. Ansættelsesforhold er efter kvalifikationer og gældende overenskomst med Københavns Kommune og efter principperne for Ny Løn. Stillingen er omfattet af Aftale om aflønning af chefer. Tiltrædelse pr. 1. august 2021 eller snarest muligt.

 

Vedhæft motiveret ansøgning og CV.

 

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at henvende dig for yderligere oplysninger hos centerchef Allan Åge Christensen på 2165 5354.

 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 17. juni 2021

 

I ansættelsesforløbet vil der forekomme tests.

 

Vi indkalder kandidater til samtale løbende.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse 1
Borups Allé 177
2400 København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-06-2021
Udløber
17-06-2021
Kviknummer
LJA-82198339
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Handel, indkøb og transport, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Ejendomme og Indkøb

Adresse
Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-06-2021
Ansøgningsfrist
17-06-2021
Kviknummer
LJA-82198339
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Handel, indkøb og transport, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed