Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef til Aktiv Hele Livet i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
04-02-2020

Aktiv Hele Livet består af de store velfærdsområder: Ældre, Sundhed og Voksenspecialiserede. Vi forventer, at vores nye chef har erfaring fra ét eller flere af områderne. Det er en fagligt bred stilling, og du skal kunne skabe balance og synergi mellem områderne og have forståelse for, hvordan de kan spille sammen med andre områder i den øvrige organisation, herunder særligt med kerneområderne Uddannelse Til Alle, Læring og Trivsel samt Alle Kan Bidrage.

 

Chefen for Aktiv Hele Livet skal købe ind på Holbæk Kommunes arbejde med Mod på Kerneopgaven, der er chefgruppens ambitioner for de kommende års arbejde med udviklingen af kerneopgaven. Vi stiller derfor også store krav til dine samarbejdsevner. Vi betragter det som en selvfølge, at du først og fremmest arbejder for helheden og ikke forfægter egne ansvarsområder.

 

Kerneområdet har ca. 1200 ansatte. Området er helt generelt velfungerende og står på et stærkt fundament. Selvfølgelig er der udfordringer, og lige nu er det specialiserede voksenområde økonomisk udfordret. Det betyder også, at du skal have et godt blik for økonomistyring af store driftsområder.

 

Du har en stærk interesse for drift og har vist, at du kan implementere i bund. Når det så er sagt, så leder vi også efter en chef med faglige ambitioner og mod til at gå nye veje og med et udsyn, der rækker ud over kommunegrænsen.

 

Stillingen er en god trædesten til din videre karriere, hvis du gør det godt. Her er plads til, at du kan være ambitiøs på organisationens og egne vegne. Vores tidligere chef er blevet direktør i en anden kommune.

 

Du skal via din personlighed og lederstil kunne skabe følgeskab det handler om at arbejde naturligt i de gode relationer og evne at skabe tillid, men også viden om og forståelse for frontmedarbejdernes hverdag. Du skal kunne lytte og inddrage organisationen i udviklingen af driften.

 

Du har konkret erfaring fra arbejde i politiske organisationer, og du ved, hvordan du arbejder sammen med politikere, og ikke mindst evner du at indgå i et tillids- og respektfuldt samspil. Du skal kunne bygge bro mellem politik og daglig praksis, og det betyder noget for medarbejdere og ledere, at du respektfuldt kan binde faglighed og politik sammen.

 

Du har let ved at udtrykke, hvad du mener, og du kan forklare administrative og faglige problemstillinger i et helt almindeligt hverdagssprog.

 

Du vil møde en god chefgruppe, hvor der er lav magtdistance, højt til loftet og plads til at udfordre og anerkende hinanden. Der er også en klar forventning om, at du på én og samme tid både kan understøtte og udfordre dine kollegaer og direktører på en fast og respektfuld måde.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på kontraktvilkår, jf. rammeaftale om kontraktansættelse af chefer. Stillingen aflønnes med en årsløn på ca. 948.000 kr. ekskl. pension. Stillingen er med tiltrædelse den 1.maj 2020.

 

Yderligere oplysninger

Kontakt gerne direktør Lene Magnussen, Holbæk Kommune på tlf. 3021 2020, eller associeret partner hos Lundgaard Konsulenterne Bettina Høst Poulsen, tlf. 7199 1141.

 

Læs i øvrigt mere

I den uddybende job- og personprofil

Bilag 1 AHLI 2019 organisationsdiagram

Bilag 2 Mod pa kerneopgaven

 

Ansøgning

Ansøgningen sendes via linket på www.lundgaard-konsulenterne.dk, så den er modtaget senest den 2. marts 2020 kl. 8.30.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Holbæk Kommune

Adresse 1
Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-02-2020
Udløber
02-03-2020
Kviknummer
LJA-79216610
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Holbæk Kommune

Adresse
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-02-2020
Ansøgningsfrist
02-03-2020
Kviknummer
LJA-79216610
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse
Beliggenhed