Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Social og Familie

Syddjurs Kommune

Syddjurs, Østjylland

Indrykket
01-07-2020

Syddjurs Kommune søger en ny chef for Social og Familie. Du skal sikre den fortsatte udvikling i Social og Familie, hvor decentralisering og ansvarsfordeling er nøgleord, og hvor du har en vigtig opgave i at skabe sammenhæng i opgaveløsningerne.

 

Du er garant for sikker drift og skal samtidig understøtte hensigtsmæssige snitflader og arbejdsgange og iværksætte initiativer, hvor samspil, koordinering og samarbejde er bærende principper i Social og Familie.

 

Du skal kunne skabe sammenhæng i de mange forskellige opgaver og lovgivninger, der hører under Social og Familie. Du skal dække et fagområde, der rummer såvel tidlig forebyggelse som indsatser over for de mest udsatte, og som samtidig både omfatter børneområdet og voksenområdet og overgangen fra barn til voksen.

 

Du skal mestre disciplinen sikker økonomistyring, således at der kan skabes tryghed og forudsigelighed i aktiviteter og indsatser i Social og Familie. Du skal både have og holde overblikket og samtidig have tilstrækkelig faglig indsigt til at være konkret og detaljeorienteret, når det er nødvendigt.

 

Du skal have en konstruktiv tilgang til rollen som medlem af koncernledelsen, hvor det er vigtigt at bidrage aktivt til, at koncernledelsen har et helhedsorienteret perspektiv i beslutninger og opgaveløsninger med afsæt i visionen Vi gør det sammen.

 

Personen

Som chef for Social og Familie skal du navigere i behovet for sikker drift samtidig med, at der skabes nye og innovative løsninger på nye og kendte udfordringer. Du skal brænde for social- og familieområdet.

 

Du skal være en resultatorienteret og engageret leder, som kommunikerer tydeligt og klart og skaber et positivt samspil med politikere, koncernledelse, øvrige ledere, medarbejdere, borgere og øvrige interessenter.

 

Du skal kunne udvikle samspil, sammenhæng og samskabelse i Social og Familie og praktisere en åben, ærlig og troværdig ledelsesstil.

 

Du skal have stærke økonomiske og analytiske kompetencer, der sætter dig i stand til at navigere professionelt og situationsbetinget i de mange forskellige situationer og samspil, som du indgår i.

 

Vi lægger vægt på, at du

  • Har ledelseserfaring, herunder ledelse af ledere samt en ledelsesmæssig videreuddannelse.

  • Har en relevant uddannelsesbaggrund, f.eks. en samfundsvidenskabelig kandidateksamen eller en faglig baggrund, suppleret med eksempelvis en masteruddannelse.

  • Har økonomisk indsigt og en solid analytisk og økonomisk værktøjskasse.

  • Har politisk tæft og forståelse for samspillet i en politisk ledet organisation.

  • Er robust og har høj arbejdskapacitet.

 

Vil du vide mere om stillingen, kan du se job- og stillingsprofilen på www.syddjurs.dk eller på www.muusmann.com

 

Ansættelsesproces og tidsplan

Ansættelsessamtaler afholdes den 14. august 2020 (1. samtale) og 24. august 2020 (2. samtale).

For ansøgere, der går videre til 2. samtale, vil der være en lederprofiltest mellem samtalerne den 20. august 2020.

 

Ansøgningsfrist onsdag den 12. august 2020.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Jørgen Andersen på tlf. 24 86 53 59, eller Chris E. Petersen, MUUSMANN, på telefon: 81 71 75 16.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Syddjurs Kommune

Adresse 1
Lundbergsvej 2
8400 Ebeltoft
Danmark
Tlf
87 53 50 00
Adresse 2
Lundbergsvej 2
8400 Ebeltoft
Danmark
Praktisk information
Oprettet
01-07-2020
Udløber
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80572011
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Syddjurs Kommune

Adresse
Lundbergsvej 2
8400
Ebeltoft
Danmark
Tlf: 87 53 50 00
Praktisk information
Indrykket
01-07-2020
Ansøgningsfrist
12-08-2020
Kviknummer
LJA-80572011
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed