Gem annonce
Djøf

Djøf,

København
26-07-2018

Chef for Public Affairs i Djøf

Kontakt

Djøf

Gothersgade 133
1123
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-07-2018
Udløber:
22-08-2018
Kviknummer:
LJA-63426764
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Ledelse,
Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:

Vi søger en chef med stor erfaring inden for politisk interessevaretagelse. Chefen skal kunne sætte skarpe og løsningsorienterede politiske dagsordener af stor betydning for Djøfs medlemmer.

Jobbet

Din hovedopgave vil være - med reference til den administrerende direktør og i tæt samarbejde med det politiske system - at omsætte Strategi 2020. Det skal blandt andet ske løbende gennem udarbejdelse af politikudspil med fokus på konkrete løsninger. Målet er at påvirke den politiske dagsorden yderligere og positionere medlemmerne og Djøf i den politiske debat. Som chef får du ansvar for den daglige ledelse af 11 medarbejdere.

Du skal

 • Positionere Djøf som en væsentlig spiller i den politiske debat og dagsorden gerne i alliance med andre samarbejdspartnere, meningsdannere og beslutningstagere.
 • Løbende udarbejde løsningsorienterede og fokuserede politikudspil på grundlag af analysearbejde.
 • Sætte dagsordenen i medierne gennem en stærk kommunikationsindsats i pressen om Djøfs politiske holdninger, analyser, viden og services.
 • Udvikle og vedligeholde det faglige grundlag, som Djøfs politiske ledelse tager afsæt i, når den fastlægger og formidler politiske holdninger.
 • Betjene Djøfs politiske system med notater og oplæg, deltagelse i møder og løbende pressehåndtering og sparring.
 • Styrke koblingen mellem Public Affairs, presse og politikerbetjening for at øge gennemslagskraften politisk og pressemæssigt.
 • Styrke koblingen mellem Public Affairs og SoMe for at få større opmærksomhed fra medlemmerne på Djøfs politiske indsatser.

 

Din profil

 • Du har flere års erfaring med politisk interessevaretagelse og pressearbejde.
 • Du har stor erfaring med udarbejdelse af politikoplæg, og du evner at læse processerne.
 • Du har erfaring med politisk betjening og har fået skabt de forventede resultater.
 • Du har erfaring med at motivere fagprofessionelle medarbejdere.
 • Du besidder solide kommunikative evner mundtligt som skriftligt.
 • Du har et godt greb om analyse, planlægning, dokumentation og rapportering.
 • Du har gode samarbejdsevner i forhold til alle interessenter og har et stort netværk.
 • Du har en akademisk uddannelse.
 • Ledelseserfaring er en fordel.

 

Vi tilbyder

Jobbet giver en enestående mulighed for at præge den politiske interessevaretagelse, der kan medvirke til at sætte Djøf yderligere på det politiske landkort.

Du får mulighed for at realisere et af de centrale og prioriterede elementer i Djøfs strategi.

Endelig får du mulighed for at skabe resultaterne i tæt samarbejde med motiverede og kompetente medarbejdere, ledelseskolleger og politikere.

Vilkår

Løn og pension fastsættes på individuelle vilkår efter kvalifikationer.

Har du spørgsmål, kan du kontakte administrerende direktør Tomas Therkildsen på telefon +45 20 42 80 23 fra den 30. juli 2018. Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.

Ansøgningen

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden. Din ansøgning skal være modtaget senest onsdag den 22. august 2018 kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i ugerne 37, 38 og 39.

Du kan se uddybet jobbeskrivelse her.

93.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter.

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Lignende job
Randers Kommune
Randers, Østjylland
Frist:
02-09-2018
Kommunekredit
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-09-2018