Region Hovedstaden, Enhed for Byggeri og Projektering

Region Hovedstaden, Enhed for Byggeri og Projektering,

Herlev
15-03-2017

Chef for Projekt Support til Enhed for Byggeri og Projektering

Kontakt

Region Hovedstaden, Enhed for Byggeri og Projektering

Lyskær 13A
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-03-2017
Udløber:
28-03-2017
Kviknummer:
329649084
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Politik og samfund
Stillingsbetegnelse:
Chef
Erfaringer - I højere grad:
Ledelse
Sprog:
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Projekt Support til Enhed for Byggeri og Projektering i Region Hovedstadens Center for Ejendomme

 

Vil du stå for understøtning og udvikling af kompetente projektledere for komplekse og komplicerede bygge- og anlægsopgaver i Region Hovedstaden? Vil du være med til at opbygge Center for Ejendomme i Region Hovedstaden med samling og nytænkning af Region Hovedstadens bygherrerolle?

 

Vi søger en dygtig, proaktiv og nærværende leder, der med iderigdom og åbenhed kan lede, opbygge og udvikle Projekt Support. Projekt Support indgår sammen med tre projekt- og byggesektioner i Enhed for Byggeri og Projektering.

 

Projekt Support er en nyetableret sektion, som skal være drivkraft for udvikling af Region Hovedstaden bygherremodel og understøtte de tre byggesektioner både i forhold til den faglige udvikling blandt en gruppe af projektledere, som spænder over et bredt fagligt felt, og i forhold til strategiudvikling, udvikling af arbejdsmetoder, faglige løft på tværs af organisationen eksempelvis udvikling af space management, kvalitetssikring af sagsfremstillinger til politisk behandling og fagligt løft af kommunikation med eksterne parter. Forandringsvillighed er generelt et kendetegn for medarbejderne, da vi som offentlig bygherre ofte befinder os i forandringsprocesser, hvor i dag sjældent ligner i går.

 

Enhed for Byggeri og Projektering varetager alle Region Hovedstadens bygge- og anlægsopgaver, der omfatter alle skridt i processen fra ideudvikling og projektering til gennemførelse og aflevering. Dette omfatter renovering, ombygning, installationer, nybyggeri og OPP-projekter. Enheden udgør sammen med fire andre enheder Center for Ejendomme, som varetager opførelse, udvikling og drift af Region Hovedstadens ejendomme (ekskl. igangværende kvalitetsfondsbyggerier).

 

Om stillingen

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende lederjob i en kompleks og interessant kontekst. Du skal være med til at udvikle og styrke Region Hovedstaden som bygherre fra idé til ibrugtagning, hvor enheden til stadighed optimerer professionel projektledelse samt effektiv projekt controlling og -rapportering, herunder med udvikling af paradigmer, processer og modeller.

 

Dine primære opgaver er at:

 

 • opbygge sektionen Projekt Support fra bunden

 • varetage daglig ledelse af p.t tre medarbejdere

 • udvikle kommunikation og samarbejde med kontraktparter og eksterne aktører

 • indgå i et samarbejde om at udforme et oplæg til strategien, der skal sikre en løbende udvikling af bygherreopgaver på tværs af hele Region Hovedstaden, samt sikre implementering af denne strategi

 • sikre, at Center for Ejendomme er en stærk og værdsat samarbejdspartner. Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner.

 

 

Faglige udfordringer og dygtige kollegaer 

Du vil komme til at samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer, og du vil blive en vigtig drivkraft i opbygningen af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor vi vil prioritere at have det sjovt, mens vi når vores ambitiøse mål. Du vil få en spændende og alsidig arbejdsplads med mulighed for at implementere egne idéer og processer og, hvor mulighederne for personlig og faglig udvikling er store. Hos os bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor tillid, åbenhed og helhedssyn er en del af værdisættet.

 

Erfaren leder, der skaber helhedsorienterede løsninger

Vi leder efter en ambitiøs og samarbejdsorienteret leder med et stort drive, der har lyst til og erfaring med at lede på tværs af store komplekse organisationer, hvor skabelse af gode samarbejdsrelationer er en afgørende forudsætning for resultater.

 

Derudover forventer vi, at du:

 

 • har en faglig baggrund og uddannelse, der understøtter varetagelse af opgaveporteføljen 

 • har politisk tæft og har stærke kommunikative evner både i skrift og tale

 • er strategisk i din tilgang til opgaverne og har stor operationel forståelse, 

 • er god til at sætte forståelige mål og er optaget af at skabe resultater, 

 • er serviceorienteret og har gode samarbejds- og kommunikationsevner, der kan udfoldes på tværs af organisatoriske skel og faglige grænser

 • er en god forandringsagent og nytænkende i din tilgang til opgaveløsningen

 • er selvstændig i dagligdagen, men samtidig en teamplayer og driver i et stærkt ledelsesteam.

 

 

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte enhedschef for Byggeri og Projektering Mette Odgaard Mylin på tlf. 29 12 34 88, hvis du vil vide nærmere om stillingen.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du får en fleksibel arbejdstid og muligheder for efteruddannelse. Vi har en aktiv personalepolitik, som understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv.

 

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Ansættelsesprocedure

Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning, CV og uddannelsesbevis i vores elektroniske rekrutteringssystem.

 

Ansøgningsfristen er den 28. marts 2017.

 

Om Center for Ejendomme

Center for Ejendomme er et nyoprettet koncerncenter i Region Hovedstaden, som fra januar 2017 varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter.

 

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig Ventet og Velkommen, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.  

Skriv gerne at du har set jobbet hos Djøfs Jobunivers...

Populære job

AC-fuldmægtig/ specialkonsulent

Region Midtjylland
Frist: 
24-06-2018

Centerleder til ældreområdet

Tårnby kommune
Frist: 
22-06-2018

Jurist til arbejde med finansiel lovgivning

Finans Danmark
Frist: 
28-06-2018

Udviklingsorienteret medarbejder med flair for moms- og afgiftsområderne samt regnskab.

Region Hovedstaden - Center for Økonomi
Frist: 
05-08-2018
Lignende job
Aasted
Farum, Nordsjælland
Frist:
30-06-2018