Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Profession, Politik og Kommunikation - Ergoterapeutforeningen

Ergoterapeutforeningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
27-06-2019

Vil du være med til at sætte endnu mere fart på udviklingen og udbredelsen af ergoterapi i Danmark? Vil du formidle professionens voksende betydning for velfærden i Danmark? Kan du samarbejde og se muligheden i at være en del af løsningen sammen med andre? Så er du Ergoterapeutforeningens nye chef for Profession, Politik og Kommunikation.

 

Ergoterapi som en solid evidens og forskningsbaseret profession er en central del af Etfs strategi, ligesom øget frit valg for borgerne giver flere muligheder og nye strategiske indsatsområder for Eft.

 

Den 1. januar 2020 skifter Etf hovedorganisation til Akademikerne (AC), Et skift, der understøtter professionens øgede akademisering og samtidig matcher et sundhedsvæsen, der går mod frit valg og øget privatisering.

 

Som chef for Profession, Politik og Kommunikation opsøger du eksterne partnerskaber og netværk. Du får et tæt samarbejde med lederkollegerne, den politiske ledelse, medlemmerne og ikke mindst medarbejderne, hvor du samler trådene, skaber synergi og omsætter tendenser til aktuelle politiske temaer for foreningen.

 

Du er en erfaren leder, der navigerer sikkert i en politisk drevet organisation. Du har stærke relationelle kompetencer og et godt netværk. Du er initiativrig og lydhør i samarbejdet. Din erfaring tager afsæt fra en politisk ledet organisation.

 

Læs mere om Ergoterapeutforeningen og stillingen i job- og personprofilen, som du finder på Genitors hjemmeside www.genitor.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Lars Møller, tlf. 5336 4903, eller chefkonsulent i Genitor Pernille Sørensen, tlf. 2261 4000.

 

Ansøgning

Du søger stillingen på www.genitor.dk under fanen Rekruttering/Ledige stillinger. Klik på Ansøg for at sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 11. august 2019.


Del dette job

Kontakt

Ergoterapeutforeningen

Adresse 1
Nørre Voldgade 90
1358 København K
Danmark
Adresse 2
Nørre Voldgade 90
1358 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-06-2019
Udløber
11-08-2019
Kviknummer
LJA-74247640
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Ledelse, Politik og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Cabinet de Recrutement ETUDE ET PROJET

Spie Batignolles

Del dette job

Virksomhedsinformation

Ergoterapeutforeningen

Adresse
Nørre Voldgade 90
1358
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
27-06-2019
Ansøgningsfrist
11-08-2019
Kviknummer
LJA-74247640
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Kommunikation og medier, Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed