Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Politikudvikling

Finansforbundet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2019

Du vil fa en vigtig rolle i omstillingen af et visionært og ambitiøst forbund, der malrettet arbejder pa at finde konstruktive og holdbare løsninger pa de mange nye udfordringer i en sektor, der er under hastig forandring. Meget er i spil: Ny teknologi, nye forretningsmodeller, nye arbejdsopgaver, nye kompetenceprofiler og nye medlemstyper. Transformationen giver spændende udfordringer, og forbundet skal være i konstant bevægelse for at matche nye medlemmer og fremtidens partnerskaber.

Du bliver en del af et forbund, hvor et politisk visionært formandskab og en ambitiøs, strategisk tænkende topledelse aktivt forholder sig til nye muligheder. Du far mulighed for at være med til at sætte rammer for udviklingen af en proaktiv, hurtigt reagerende og eksperimenterende made at arbejde med at skaffe Finansforbundet politisk indflydelse og legitimitet. Du skal sikre, at omradet arbejder agilt og løsningsorienteret med hastigt skiftende politiske dagsordner.

Det er en attraktiv stilling, hvis du vil være med til at præge, sætte retning og udvikle et forbund, hvor stemningen er god, og hvor der pa alle mader er højt til loftet. Du refererer til direktøren og har selv ansvaret for 18 fagligt dygtige og kompetente medarbejdere. Der er attraktive løn- og ansættelsesvilkar.

Du kan læse mere om stillingsindhold, proces og forventninger i job- og personprofilen, du finder pa www.genitor.dk, hvor du ogsa kan søge stillingen. Du er velkommen til at kontakte direktør for Finansforbundet, Jonas Svava Iversen, pa tlf. 20 86 03 17 eller partner i Genitor, Jens Marcussen, pa tlf. 31 41 05 87/jm@genitor.dk.  

Ansøgningsfristen er den 8. december 2019.

I Finansforbundet tror vi pa fællesskabet. Vi sætter medlemmerne i centrum og varetager deres interesser ved at samarbejde med andre. Vores formål er at udvikle det finansielle område, sa det tjener mennesket ikke omvendt. Vi er omkring 140 medarbejdere i forbundets sekretariat, der alle har fokus pa at give vores mere end 52.000 medlemmer professionel sparring, rådgivning og uddannelse, sa de selv kan skabe et godt og udviklende arbejdsliv.


Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Finansforbundet

Adresse 1
Applebys Plads 5
1411 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2019
Udløber
08-12-2019
Kviknummer
LJA-77580445
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Del dette job

Virksomhedsinformation

Finansforbundet

Adresse
Applebys Plads 5
1411
København K
Danmark
Praktisk information
Indrykket
19-11-2019
Ansøgningsfrist
08-12-2019
Kviknummer
LJA-77580445
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed