Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Politik og Kommunikation i Forbundet Arkitekter og Designere

Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD)

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
20-05-2022

Vil du være med til at positionere arkitekter og designere i den politiske debat og styrke kommunikationen til medlemmerne som chef for en ny afdeling?

Som fagforening for arkitekter og designere kæmper vi for arkitekters og designeres arbejdsvilkår og rettigheder, og vi synliggør deres værdiskabelse.

Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD) er i vækst, og vi vil være mere synlige og relevante for vores medlemmer og i samfundsdebatten. Vi skal implementere en ny strategi med et større fokus på analyser og politisk interessevaretagelse. Vi skal samtidig omsætte en helt ny kommunikationsstrategi til handling med opgradering af kernekommunikationen, kampagner og strategisk brug af SoMe.

Din centrale opgave bliver at have ansvaret for at udvikle og drive vores politiske interessevaretagelse og kommunikation. Du skal planlægge, strukturere og redaktionelt styre analyse- og kommunikationsopgaverne i samarbejde med kommunikationsmedarbejderne. Du skal samtidig være bindeleddet mellem den nye afdeling, resten af sekretariatet og FAODs politikere.

Om stillingen

FAOD søger en chef for vores nye afdeling Politik og Kommunikation til vores kontor på Frederiksberg.

Målet med den nye stilling er at opgradere den strategiske kommunikationsindsats og i højere grad at synliggøre vores medlemmers værdiskabelse, med blandt andet fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Derudover skal FAOD være mere synlig i samfundsdebatten for at varetage vores medlemmers interesser og for at skabe de bedst mulige rammer om det kreative arbejdsliv.

Vi vil kvalificere vores kommunikation gennem flere analyser blandt vores medlemmer, særligt designere og ansatte med usikre arbejdsvilkår.

Du skal være indstillet på selv at bidrage aktivt og selvstændigt til arbejdet, for eksempel at planlægge og gennemføre analyser og kampagner, lave indlæg på hjemmeside, til presse og SoMe, samt udføre lobbyarbejde.

Du bliver personaleleder for 3 AC-medarbejdere og varetager deres faglige og personlige udvikling. Du vil referere til FAODs direktør, som inddrages ved blandt andet ansættelser og afskedigelser.

Du vil indgå i ledelsesgruppen sammen med FAODs direktør og regnskabschef og deltage i månedlige bestyrelsesmøder og andre politiske møder.

Om dig

Du har dokumenteret praktisk erfaring med kommunikationsarbejde, det vil sige lige fra skrivning af tekster til planlægning og udarbejdelse af strategier. Du har ligeledes dokumenteret erfaring med analyser, strategisk kommunikation og politisk interessevaretagelse.

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse, eller er journalist med kommunikationserfaring, og at du har erfaring med tilsvarende opgaver fra for eksempel en politisk organisation eller en interesse- og medlemsorganisation.

Herudover er det vigtigt, at du:

  • kan manøvrere på et strategiske politisk niveau, har overblik og kan handle hurtigt og professionelt
  • har kendskab til at omsætte analyser og viden til kampagner og kommunikation, der påvirker omgivelserne
  • kan formidle budskaber klart og har et godt blik for kommunikation til medlemmer og omverden
  • ved hvordan du kommer i kontakt med presse og relevante politikere og andre aktører
  • har gode lederevner og kan motivere og lede vidensmedarbejdere.
  • har gode sociale kompetencer og kan samarbejde både internt og eksternt på alle niveauer
  • er et ordentligt menneske, som kan rumme andres holdninger, og som både kan gå forrest og arbejde sammen med dine medarbejdere, kolleger og FAODs politikere.

Om os

FAOD er en lille organisation med korte beslutningsveje.

Vi er 18 ansatte på Frederiksberg og 4 i Aarhus.

Medlemmerne er altid i centrum, og vi er stolte af vores arbejde. Vi har en flad struktur og et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden med opgaverne. Vi indgår i et tæt samarbejde med eksterne organisationer og samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om FAOD her https://faod.dk/

Ansøgning

Send din ansøgning mærket Chef for Politik og Kommunikation til ansoegning@faod.dk sammen med CV, eksamenspapirer og referencer.

Din ansøgning vil fortælle os, hvorfor du er den rette til denne stilling, og hvad du kan gøre for at hjælpe os med at indfri vores ambitioner. Vi hører også gerne, hvad der motiverer dig, og hvilke erfaringer og resultater du vil bruge i arbejdet med den nye afdeling for Politik og Kommunikation.

Ansøgningsfristen er 19. juni 2022 kl. 23.59. Vi holder ansættelsessamtaler 23. juni 2022 og anden samtale den 30. juni 2022.

Du kan få mere at vide om stillingen, forventninger til dig, samt hvilket lønniveau vi aflønner på hos direktør Arne Ennegaard Jørgensen på 24 63 81 62.

Vi bruger test hos eksternt firma i forbindelse med udvælgelsen.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD)

Adresse 1
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-05-2022
Udløber
19-06-2022
Kviknummer
LJA-83633754
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse og information, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Forbundet Arkitekter og Designere (FAOD)

Adresse
Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-05-2022
Ansøgningsfrist
19-06-2022
Kviknummer
LJA-83633754
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Analyse og information, Kommunikation og medier, Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed