Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for politik og analyse til Dansk Sygeplejeråd

Dansk Sygeplejeråd

Indrykket
13-06-2018

Del dette job

Kontakt
Dansk Sygeplejeråd
Sankt Annæ Plads 30
1250 København K
Praktisk information
Oprettet
13-06-2018
Udløber
02-07-2018
Kviknummer
LJA-62308330
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik og samfund

Brænder du for at sætte sundhedspolitiske dagsordener, for public affairs og for at arbejde i et politisk miljø? Har du lyst til at understøtte, at en af landets stærkeste sundhedsaktører bliver endnu mere toneangivende? Er du en dygtig leder, der trives med høj intensitet, ansvar og samarbejde?

 

Så er stillingen som chef for politik og analyse i Dansk Sygeplejeråd måske noget for dig?

 

Vi leder efter en chef til vores Afdeling for politik og analyse, hvor der i alt er otte medarbejdere. Afdelingen for politik og analyse har ansvaret for vores public affairs-arbejde, dvs. gennemfører analyser og skriver politikudspil, udarbejder taler, covernotes mv., rådgiver formandskab og direktion i både dagsaktuelle og strategiske sager, håndterer eksterne interessenter mv.

 

Du refererer til den adm. direktør og løser de politiske opgaver i tæt samspil med formandskab og direktion. I dit daglige arbejde vil du også arbejde meget tæt sammen med chefer og konsulenter på tværs af organisationen (også lokalt) og med eksterne samarbejdspartnere.

 

Du får ansvar for at:

 

 • Skærpe vores eksterne politiske interessevaretagelse, herunder udarbejdelse af analyser og politikudspil, opbygning af alliancer, stakeholderpleje, monitorering af den sundhedspolitiske dagsorden mv.
 • Styrke vores interne politikudvikling, herunder involvering af interne interessenter, koordinering på tværs af organisationen (også lokalt), prioritering, porteføljestyring, mobilisering af medlemmer mv.
 • Bidrage til, at Dansk Sygeplejeråds profil bliver mere tydelig, og at vores synlighed og gennemslagskraft øges til gavn for sygeplejerskerne og sundhedsvæsenet.
 • Lede afdelingens dygtige medarbejdere og sammen med dem planlægge, prioritere og koordinere med afsæt i vores kongresfastsatte indsatsområder.
 • Indgå i et tæt samspil med politisk valgte, chefer og medarbejdere i forhold til forberedelse, udførelse og opfølgning på de politiske opgaver.

 

 

Du har:

 

 • Politisk tæft og organisatorisk situationsfornemmelse. Du har gennemslagskraft, initiativ og sikker politisk dømmekraft. Og du evner at formidle klart, overbevisende og engageret både mundtligt og skriftligt
 • En veludviklet public affairs-værktøjskasse, herunder flere års erfaring med strategisk politikudvikling, politisk interessevaretagelse (også digitalt) mv.
 • Stærke samarbejds- og relationskompetencer baseret på tillid, involvering og dialog. Du er uhøjtidelig, du har høj integritet, og du drives af, at vi i fællesskab gør hinanden bedre. Og du er en troværdig, robust og smidig holdspiller, der understøtter det tværgående samspil
 • Flere års ledelseserfaring, hvor du sammen med dine medarbejdere har opnået gode public affairs-resultater
 • En videregående uddannelse, gerne suppleret med efteruddannelse
 • Vi tilbyder et udfordrende job med en stor spændvidde i opgaverne. Vi er et værdibaseret miljø, hvor der er stor mulighed for at gøre en forskel og et godt arbejdsmiljø præget af humor og dynamik. Løn efter kvalifikationer.

 

 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, etnisk baggrund og religiøst tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

Ansøgningsfrist

Så send din ansøgning samt CV senest 2. juli 2018 kl. 12.00 via linket forneden.

Der vil i forbindelse med rekrutteringen anvendes test, hvilket du skal være indstillet på.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Lars Pram på 4695 4004 eller HR- og Sekretariatschef Jacqueline Uhrskov Christoffersen på tlf. 2895 7424.

 

Dansk Sygeplejeråd flytter grænser i organisation, fag og samfund. Vi er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager over 76.000 sygeplejerskers interesse. Vi arbejder for ar sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af faglig høj kvalitet, og vi deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.

Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Dansk Sygeplejeråd

Adresse
Sankt Annæ Plads 30
1250
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-06-2018
Udløber
02-07-2018
Kviknummer
LJA-62308330
Jobtype
Fuldtid
Fag
Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan