Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for PET Forebyggelse

Politiets Efterretningstjeneste

Storkøbenhavn

Indrykket
12-05-2021

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og demokrati og dem, der vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig vil du arbejde for os?

 

Vi tilbyder en chefrolle, hvor man igennem sin ledelse af tre specialiserede teams skal have lyst til at arbejde på en udviklingsdagsorden, der handler om at få mere relevant viden fra PET ud til handling i praksis. Vi er derfor på udkig efter en stærk faglig profil, der kan gøre PET endnu bedre til at understøtte myndigheder og civilsamfund ift. at forebygge at radikalisering og ekstremisme udvikler sig til en sikkerhedstrussel.

 

Vi tilbyder en række spændende opgaver bl.a. at igangsætte en strategiproces for samarbejdet med civilsamfundsaktører samt etablere et tæt samarbejde med relevante dele af PET omkring udvikling af kommunikation og faglig formidling til mange forskellige målgrupper i samfundet. Du skal også sætte fokus på at koble erfaringer fra konkrete efterretningssager, med evidens- og forskningsbaseret viden og udvikle metoder og formater til at få det formidlet til eksterne målgrupper.

 

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks sikkerhed og frihed. Du får en masse dygtige kollegaer, som vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

 

Om dig

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

 

Du skal personligt samt fagligt have kompetencer til at indtage en ekspertrolle og blive ambassadør for PET i eksterne samarbejdsrelationer. Vi forestiller os at du har en akademisk uddannelse evt. suppleret med en ph.d. eller på anden vis har opnået et højt specialiseret niveau inden for det felt, som kan anvendes i relation til at forebyggelse af radikaliseret og ekstremistisk adfærd. Det er også vigtigt, at du fx har erfaringer med at omsætte analyse- og forskningsbaseret viden til konkrete budskaber og redskaber til praksis.

 

Ansættelsesforhold

Stillingen ønskes besat pr. 1/9-2021.

 

Du bliver ansat efter gældende relevant overenskomst.

 

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

 

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

 

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed. Det anbefales, at ansøgere behandler ansøgnings- og eventuel ansættelsesproces med den højeste grad af diskretion. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt et job hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen. Ved eventuel ansættelse vil du modtage yderligere vejledning omkring fortrolighed.

 

Kontakt

Inden du søger stillingen, skal du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse på følgende link:

 

https://www.pet.dk/Publikationer/~/media/Rekruttering2021/CenterchefForebyggelseStillingsogkapabilitetsbeskrivelsepdf.ashx

 

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23, 24 og 25.

 

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 12.00 og kl. 14.00 på 24 42 46 74 for yderligere information.

 

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

 

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Ansøgningsfrist: 24. maj 2021

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Politiets Efterretningstjeneste

Adresse 1
Klausdalsbrovej 1
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-05-2021
Udløber
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82088110
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Ansøg nu
Lignende job

Grønlands Selvstyre, Forbruger- og Konkurrencestyrelsen

Grønlands Selvstyre, Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse

Del dette job

Virksomhedsinformation

Politiets Efterretningstjeneste

Adresse
Klausdalsbrovej 1
2860
Søborg
Danmark
Praktisk information
Indrykket
12-05-2021
Ansøgningsfrist
24-05-2021
Kviknummer
LJA-82088110
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik, kultur og samfund
Beliggenhed