Gem annonce

CHEF FOR NYT INNOVATIONSCENTER

Københavns Universitet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
30-03-2021

Er du en stærk forretningsudvikler, fundraiser og facilitator med blik for udvikling?

KU søger en dynamisk chef, der vil gå forrest i en styrkelse af KUs innovations- og entreprenørskabskapacitet og i skabelsen af et attraktivt samlingspunkt for både studerende, undervisere, forskere og eksterne partnere.

Kloden står med store udfordringer og Innovationscentrets hovedfokus vil være at bidrage til at udvikle bæredygtige lokale, nationale og globale løsninger. Centret skal udnytte og understøtte KUs store tværfaglige potentiale for at forstå og løse udfordringerne innovativt og fra helt nye vinkler.

Som innovationscentrets chef vil du sikre fundraising og opbakning til at udbygge et velfungerende innovationsøkosystem af internationalt format.

Du bliver en del af en fremsynet og dedikeret organisation, der hele vejen rundt er bundet sammen af en fælles ambition om at skabe aktiviteter og events, der stimulerer, inspirerer og muliggør personlige møder og vidensudveksling, både mellem studerende og forskere, mellem universitet, erhvervsliv og venturekapital, og på tværs af discipliner, hvor innovation og entreprenørskab ofte opstår.

Du har allerede været involveret i innovations- og entreprenørskabsøkosystemer, og du har dokumenteret erfaring med innovations- og entreprenørskabsrelateret forretningsudvikling, fundraising, undervisning, events mv. Du er desuden en inspirator, har fremragende samarbejdsevner, og du evner at navigere i komplekse organisationer.

Læs den fulde jobprofil her, hvor stillingen samt de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Forventet tiltrædelse er den 1. juli 2021.

Ansøgningsfristen udløber den 5. maj 2021. Du søger stillingen ved at klikke på knappen "Ansøg" nedenfor.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten, med indplacering som chefkonsulent uden ledelsesansvar. Der kan forhandles tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Kim Brinckmann, på telefon 2913 2610/e-mail kim.brinckmann@adm.ku.dk eller associeret partner i Genitor Sebastian Volkers på telefon 3141 1334/e-mail sv@genitor.dk.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Del dette job

Alternativ adressePraktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81896544
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Ansøg nu
Lignende job

Aalborg Universitet, Institut for Planlægning

Hirtshals Havn

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Universitet

Tlf: +45 35 33 28 28
Praktisk information
Indrykket
30-03-2021
Ansøgningsfrist
05-05-2021
Kviknummer
LJA-81896544
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Forskning og undervisning, Ledelse, Politik, kultur og samfund, Strategi og udvikling
Beliggenhed
Gem annonce