Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for Ledelsessekretariatet

Syddjurs Kommune

Syddjurs, Østjylland

Indrykket
04-10-2018

Syddjurs Kommune søger en visionær spilfordeler med flair for ledelsesarbejdet i en politisk styret organisation. Direktionens forlængede arm skal eksekvere og være tovholder for strategiske og tværgående projekter og løbende rådgive og servicere politikere og koncernledelse på et fagligt højt og professionelt niveau. De relationelle kompetencer skal være markante.

 

Opgaven

Syddjurs Kommune er i en god udviklingsmæssig gænge på alle fronter og vil udfordres og udvikles i spændende og dynamiske samspil med en organisation, der er motiveret, og som vil fremad i stærke og tværgående fællesskaber. Med en central position i et velfungerende og reorganiseret sekretariat, og med reference til kommunaldirektøren, får chefen for ledelsessekretariatet en hovedrolle i den fortsatte udvikling i kommunen.

 

Chefen skal sætte retning for ledelsessekretariatet sammen med teamledere og medarbejdere og indgå aktivt i den samlede koncernledelse, der består af direktionen og administrationens chefer.

 

Samspil, servicering og rådgivning af byråd, udvalg, direktionen og organisationen med analyser, strategiudvikling, forvaltningsfaglig rådgivning, dagsordner, kvalitetssikring af sager mv. udgør vigtige opgaver. Ledelsessekretariatet er tovholder for direktionens strategiplan og udvikler i samspil koncepter for drift og udvikling på tværs af organisationen.

 

Sekretariatet består af tre teams med hver sin leder, der refererer til chefen

 

  • Byråd og direktion

  • Udvikling og kommunikation

  • HR

 

 

Kompetencer

Den nye chef skal have en nærværende, udadvendt og relationel tilgang til ledelsesopgaverne og formå at indgå i resultatgivende og dynamiske samspil på alle niveauer i organisationen. Det er en vigtig kompetence at lede relevant gennem andre ledere. Chefen skal være en stærk analytiker og beslutningsdygtig chef, herunder have forudsætningerne for at udvikle og realisere ambitiøse strategier og politikker.

Disse opgaver og funktioner forudsætter, at chefen har veludviklede kommunikative kompetencer. Hertil kommer en stærk basal faglig og personlig bagage som reference for at agere med de mange faglige opgaver og spørgsmål, som sekretariatets 20 medarbejdere arbejder med.

 

Personlig og faglig styrke til kritisk og konstruktivt at udfordre direktionen og byrådet skal være en vigtig del af de personlige kompetencer.

 

Vilkår

Ansættelse på chefaftale med et forventet årligt lønniveau på 750.000-800.000 kr. plus pension.

 

Tiltrædelse 1. januar 2019.

 

Ansøgning

Torsdag den 25. oktober 2018. Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger.

 

Kontakt gerne kommunaldirektør Jesper Hosbond Jensen, tlf. 20 58 50 18, eller adm. direktør Lars Muusmann, MUUSMANN, tlf. 40 76 72 27.

 

Læs mere om stillingen på www.syddjurs.dk eller www.muusmann.com.

Del dette job

Kontakt

Syddjurs Kommune

Adresse 1
Hovedgaden 77
8410 Rønde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-10-2018
Udløber
25-10-2018
Kviknummer
LJA-66252454
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Politik og samfund
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Syddjurs Kommune

Adresse
Hovedgaden 77
8410
Rønde
Danmark
Praktisk information
Indrykket
04-10-2018
Ansøgningsfrist
25-10-2018
Kviknummer
LJA-66252454
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Politik og samfund
Beliggenhed