Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for kvalitetssikring til Københavns Kommunes bygherreorganisation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
20-03-2023

Byggeri København er en af Danmarks største bygherreorganisationer og varetager bygherrerollen for alle de spændende byggerier, som kommunen igangsætter på velfærdsområderne. Vil du være med til at sætte barren højt for fremtidens byggeri?

Vi tilbyder, at du sammen med vores fire byggekontorchefer kan stå i spidsen for et ekstremt vigtigt fagområde i Byggeri København (ByK). Det drejer sig om kvalitetssikring af vores mange byggeprojekter ifm. driftsoverdragelse, bæredygtighed, tekniske bygherrestandarder og IKT. Vi er noget for dig, hvis du synes, det er sjovt at udvikle byen og samtidig arbejde med meget svære dagsordner, da byen er kompleks at bygge i, og de mange interessenter også har stærke holdninger og stemmer. Interessenterne spænder fra borgere, bestyrelser, forvaltningernes direktioner over kolleger i ByK til eksterne leverandører og samarbejdspartnere.

Du får mulighed for at understøtte bæredygtighedsindsatsen i ByK og dermed i hele kommunen. Vi skal som Danmarks største kommune gå forrest i arbejdet med bæredygtigt byggeri og bæredygtige bygninger. Derudover skal vi sammen med kommunens driftsorganisation, Københavns Ejendomme og Indkøb (KEID), implementere en styrket organisering omkring driftsoverdragelse, tekniske bygherrestandarder og IKT og blive endnu skarpere på at sikre en smidig overlevering fra byggeri til drift. Det er også en opgave at klæde de kommende brugere på til en optimal drift af ejendommen og evaluere vores projekter, så vi hele tiden bliver bedre.

"Jeg har brug for en skarp og hjælpsom chefkollega, der kan udvikle nogle stærke værktøjer, som vi kan tage i brug i byggekontorerne. Vi inviterer dig med til at få mest muligt byggeri til pengene i en kvalitet, som gør livet lettere for brugerne af bygningerne, og som efterlader kloden i en bedre stand til de næste generationer", siger byggekontorchef Christina Schulin-Zeuthen.

Du bliver en del af ByK, som er en del af Økonomiforvaltningen. ByK er en alsidig organisation med et godt fællesskab for de ca. 110 medarbejdere, som er fordelt på fire byggekontorer og fire tværgående stabskontorer. Vores samlede projektportefølje er på ca. 7,5 mia., og vi har en årlig omsætning på ca. 2,0 mia. Du indgår i et cheffællesskab med syv andre kolleger og en byggechef. Kontoret er nyetableret, da vi er i gang med en omorganisering, og består af medarbejdere med forskellige fagligheder indenfor bæredygtighed, kvalitetssikring og driftsoverdragelse. Du vil blive leder for ca. 6-8 medarbejdere til en start og får ansvar for at forme det nye kontor fremadrettet på begge områder.

For at lykkes i stillingen har du

  1. erfaring med bæredygtighed i byggeri og at sikre høj kvalitet i hele processen fra byggeri til idriftsættelse
  2. erfaring med driftsoverdragelse, kvalitetssikring og IKT
  3. udviklet værktøjer, der hjælper medarbejderne i de konkrete byggeprojekter
  4. dokumenteret god ledelse af dygtige medarbejdere med stærke fagligheder og erfaring med at arbejde i en kompleks virkelighed
  5. erfaring med at levere værktøjer, inspiration og støtte til driftsenheder i en organisation
  6. gennemført omstillinger og dagsordenspåvirkende arbejde med konkrete resultater til følge.

Som person er du god i den relationelle kontakt og trives i og med at lede forandringer ved at involvere mange forskelligartede interessenter. Du er pragmatisk, let til smil og har en god sans for struktur. Du er passende utålmodig og alligevel klar til det lange, seje træk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat senest den 1. juni 2023 og aflønnes i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer. Dit arbejdssted bliver ByK, Nyropsgade, 1602 København K.

Yderligere oplysninger

For at høre mere kan du ringe til Jakob Westh fra Mercuri Urval på 6089 6436. Du kan også finde mere om ByK på Byggeri København | Byggeri København (kk.dk).

Søg via linket senest mandag den 10. april 2023

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse 1
Nyropsgade 3
1602 København V
Danmark
Web
Praktisk information
Oprettet
20-03-2023
Udløber
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84629034
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Adresse
Nyropsgade 3
1602
København V
Danmark
Praktisk information
Indrykket
20-03-2023
Ansøgningsfrist
10-04-2023
Kviknummer
LJA-84629034
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Finans, økonomi og regnskab, Jura, HR og personale, Ledelse
Beliggenhed