Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Chef for evidensbaseret medicin til Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-11-2020

Om os

Sundhedsstyrelsen har eksisteret siden 1909, og som den øverste sundhedsfaglige myndighed har vi en central og unik position på sundheds- og ældreområdet i Danmark. De seneste år er vores profil skærpet samtidig med, at vi har tilpasset vores opgavevaretagelse til udviklingen og udfordringerne på sundheds- og ældreområdet både fagligt og organisatorisk.

 

Sundhedsstyrelsen varetager en række centrale opgaver inden for forebyggelse, ældreområdet, sundhedsplanlægning, sundhedsfaglige kompetencer, rådgivning, strålebeskyttelse og sundhedsberedskabet.

 

Sundhedsstyrelsen har i de seneste år haft et stort fokus på at levere evidensunderbyggede faglige anbefalinger bl.a. med indsatser som nationale kliniske retningslinjer og rationel farmakoterapi. Disse opgaver vil fremadrettet være forankrede i den nyoprettede enhed EBM.

 

For at styrke det faglige fokus på evidensbaseret medicin i Sundhedsstyrelsen søger vi en både faglig og ledelsesmæssig stærk profil til at lede den nyoprettede enhed. Som enhedschef for EBM skal du sikre, at sundhedsvæsenet får faglig rådgivning og har evidensbaserede anbefalinger at basere sin kliniske praksis på.

 

Sundhedsstyrelsen har et dynamisk tværfagligt samarbejdsmiljø, og der vil være rig mulighed for at udvikle dine kompetencer fagligt såvel som ledelsesmæssigt. Arbejdsklimaet er energisk, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

 

Dine arbejdsopgaver

Du refererer til direktionen og indgår i chefgruppen sammen med de øvrige chefer. Du vil udgøre ledelsesgruppen for enheden sammen med en sektionsleder. Du vil få ansvaret for enhedens overordnede faglige og strategiske udvikling, herunder ansvar for enhedens økonomi, prioritering af ressourcer, for at enheden leverer produkter, der er skabt i gode processer og er af høj faglig kvalitet, samt for udvikling af sektionsleder og medarbejdere i forhold til at nå de fastsatte strategiske mål.  Som enhedschef har du desuden en væsentlig opgave i at skabe relationer til andre myndigheder og samarbejdspartnere og skal repræsentere enheden og styrelsen i en række sammenhænge.

 

EBM beskæftiger omkring 15 medarbejdere med forskellig faglig baggrund.

 

Din baggrund, uddannelse og erfaring

Vi forventer, at du har en relevant sundheds- eller samfundsfaglig akademisk uddannelse med interesse for og relevant erfaring inden for evidensbaseret medicin.

 

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • har en solid faglig indsigt på sundhedsområdet, gerne fra klinisk, videnskabelig eller administrativt arbejde

  • har relevant ledelseserfaring, gerne med ledelse gennem ledere

  • har god forståelse for politiske processer, gerne med erfaring fra en politisk styret organisation

  • er en handlekraftig, synlig, troværdig og nærværende leder for meget engagerede og vidende medarbejdere

  • er en stærk kommunikator, også i skarpe sager i det offentlige rum

  • kan skabe tillid og fremme samarbejde

  • trives i et tværfagligt dynamisk miljø præget af højt tempo, stor faglighed og udfordrende opgaver.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i gruppe 1 (lr. 37). Ansættelsen sker som udgangspunkt på åremål.

 

Stillingen forudsætter, at du kan sikkerhedsgodkendes.

 

Kontakt os gerne

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm på sbro@sst.dk med angivelse af mobilnummer, hvorefter du vil blive kontaktet.

 

Er du interesseret?

Klik på søg stillingen og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Første runde af ansættelsessamtaler forventes afholdt mellem den 4. og 7. december 2020.

 

Ansøgere der går videre til anden samtale vil gennemgå et testforløb med fokus på færdigheder og ledelseskompetencer. Test af ansøgere vil ske i uge 50 og 51. Anden samtalerunde forventes afholdt den 16. og 17. december 2020.

 

Du kan læse mere om Sundhedsstyrelsen og vores arbejde på www.sst.dk.

 

Sundhedsstyrelsen har røgfri arbejdstid.

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Del dette job

Alternativ adresseKontakt

Sundhedsstyrelsen

Adresse 1
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Adresse 2
Islands Brygge 67
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-11-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81341305
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse, Strategi og udvikling, Sundhed
Ansøg nu

Del dette job

Virksomhedsinformation

Sundhedsstyrelsen

Adresse
Islands Brygge 67
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Indrykket
03-11-2020
Ansøgningsfrist
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81341305
Jobtype
Fuldtid
Kategori
Ledelse, Strategi og udvikling, Sundhed
Beliggenhed